Delije
Прелазни рок 2009/2010 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Прелазни рок 2009/2010 (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - buteo serbiano - 06-21-2009

(06-21-2009, 10:58 AM)Храбро срце link Wrote: Опет Јужно Амерички Богови фудбала на Маракани  Big Grin !!!Биће опет самбе и плеса,као са Баркосом,Аилтоном,Фереиром,....!!!!! >Sad :-[

....али играће се и моравац

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=138441

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - boske_pv94 - 06-22-2009

Дарко Лазовић из Борца потписује кад прође љекарски преглед!

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Делија К.З.Ш. - 06-22-2009

(06-22-2009, 11:32 AM)Бошке link Wrote: Дарко Лазовић из Борца потписује кад прође љекарски преглед!

Ваљда ће тај нешто да ваља,чим га тражила Херта и Тотенхем...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Red Star Forever - 06-22-2009

(06-22-2009, 01:29 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote: [quote author=Бошке link=topic=3611.msg68633#msg68633 date=1245670330]
Дарко Лазовић из Борца потписује кад прође љекарски преглед!

Ваљда ће тај нешто да ваља,чим га тражила Херта и Тотенхем...
[/quote]

Какав год да је, и да је Пеле, ја га не би довео никада у Звезду!!! Зашто? Па јел сте заборавили његово ниподаштавање нашег ФК-а и причу како је Борац бољи клуб од Звезде и како му је на крају Илија пожелео да заврши каријеру у Борцу??!!!!! То је нажалост био и једини добар потез бившег спортског директора!

Таквима који нас условљавају и пљују по Звезди, каква год да је управа, није место у Звезди... Подсећања ради, слично се дешавало када је пре пар сезона Марио Ђуровски условљавао Пиксија који му се захвалио и пожелео срећу у каријери и дао до знања да Звезду нико не може да уцењује већ треба да му буде част да игра у њој! Доказ да је Пикси био у праву је и то што тог Мариа Ђуровског нема нигде - нестао је (не рачунам повремено играње у Војводини, која га се и одриче у овом прелазном року)...

Не би да баксузирам, али имам осећај да ће и овај да заврши као Марио...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - buteo serbiano - 06-23-2009

Није Дарко Лазовић ниподаштавао звезду, већ Илија Ивић који се преко новина препуцавао са дететом од 18 година! Већу срамоту нам је тиме нанео Ивић, а Лазовић је тад рекао да му је боље у Борцу јер има гарантовану минутажу...све остало су новинарске измишљотине. Ово је можда и највеће појачање за звезду јер је дошао несумњиво најталентованији играч лиге, дете које је тек напунило 18 година и стварно не видим шта је боље могло да се купи у овој нашој јадној лиги...за ово - свака част за управу.

Свиђа ми се и што се враћају звездина деца, данас видим да је потписао Обрић, пре неки дан стигао Славољуб Ђорђевић...само они који су одрасли у звезди знају како се бори за свој клуб.

Не бих баш поредио Лазовића са Мариом, ипак је овај други Милков син, а гени су гени...

Пикси је можда био у праву за Мариа, али рецимо за Тошића није био у праву (када су га менаџери нудили рекао му да је низак за звезду !?) па је исти отишао у фк патуљак и даље у Манчестер

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - cazzo_FCRS_forever - 06-23-2009

Обрића заиста не познајем али видим да је најбоље оцењени играч те лиге.

Наместити 12 голова и није лоше.

Иначе је лево крило.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Igor_RS - 06-23-2009

(06-23-2009, 12:47 PM)buteo serbiano link Wrote: Није Дарко Лазовић ниподаштавао звезду, већ Илија Ивић који се преко новина препуцавао са дететом од 18 година! Већу срамоту нам је тиме нанео Ивић, а Лазовић је тад рекао да му је боље у Борцу јер има гарантовану минутажу...све остало су новинарске измишљотине. Ово је можда и највеће појачање за звезду јер је дошао несумњиво најталентованији играч лиге, дете које је тек напунило 18 година и стварно не видим шта је боље могло да се купи у овој нашој јадној лиги...за ово - свака част за управу.
Милион пута смо се уверили у новинарску "истину" зато те ствари узимам са резервом, а поготово кад се ту нашао и ивић који нам је на крају показао своје право лице. По мени дечко је за сада једино право појачање, свака част.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - CEBEP - 06-23-2009

Мислим да ће се врло брзо показати о каквим се играчима ради. Неки су поникли код нас а неки ко зна одакле...Доста њих су и раније најављивани као екстра таленти па када су долазили на Маракану некима је пола мозга ипак остало у родном селу. Погубили су се у Београду а ту као један од главних проблема видим немогућство прилагођавања изазовима великог града као и начину живота. Онда долазе туга за татом, мамом, сестром, девојком и тако у круг.
Надам се да то неће бити случај али судећи по многобројним претходним искуствима нисам толико сигуран.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - stefan_bg - 06-23-2009

Дешава се управо оно што смо желели. Већи део играча су наши омладинци или клинци који су били на каљењу. Нисам неки оптимиста по питању трофеја у овој сезони јер крећемо он нуле. Али сам оптимиста по питању здравог организовања и довођења играча. Драго ми је што ће бити углавном звездини клинци. Па чак и да немају квалитета. Лакше ће ми бити да гледам неког омладинца како губи ( дај боже што мање) лопте него неког црнца који је дошао из пизде материне и који је папрено плаћен.
Све у свему, ствара се једна лепа основа за будућност.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Red Star Forever - 06-23-2009

(06-23-2009, 12:47 PM)buteo serbiano link Wrote: Пикси је можда био у праву за Мариа, али рецимо за Тошића није био у праву (када су га менаџери нудили рекао му да је низак за звезду !?) па је исти отишао у фк патуљак и даље у Манчестер

И... Јел није низак? Јел није смешан у дуелу? Јел може неког да претрчи? Јел игра у Манчестеру? Можда ће играти за десет година или можда никад... Вероватно ће у једном моменту скапирати да су се зајебали и продати га... Ево и вечерас и претходне две утакмице за младе је баш показао свој "раскошни" таленат... Није се Пикси ни у чему зајебао када се радило о играчима, то и трофеји говоре, али се зајебао што су му се у клуб ушетали мешетари преко оних које није контролисао а мислио је да раде свој посао... Али, то је друга прича...

А то да су Ивић и Лазовић причали преко новина и да није било као што се пише, овога пута нисте у праву... Било је ту много тога, иза брда се ваљало све и свашта а новине су пренеле само делић тога... Мој извор свега што причам никад нису новине... Елем, и ја желим да тај дечко буде право појачање, али преко неких ствари једноставно мој стомак не може да пређе, тј. не може да их свари  Wink

И даље ћу наставити да смарам са једним играчем за кога тврдим да би био најбоље појачање у последњих десет година и који би реално за разлику од Тошића једног дана заиграо у МУ уместо Видића... Наравно, причам о Горану Адамовићу!!! Ем користан за тим, ем када се буде продавао моћи ће клуб да заради... Уосталом, када је довођен из Борче пре 3-4 сезоне, многи стручњаци су га и најављивали као новог Видића...

Вилотића о коме се прича као појачању, смо сви видели вечерас, чврст, солидан играч, чини ми се да зна више и боље од свих прошлогодишњих играча одбране, али тешко је проценити на основу 20-ак минута гледања на тв-у... Појачања се прате минимум 5-6 утакмица и на основу тог утиска се тек доводе у клуб какав је Звезда...