![]() |
???????? ??? 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195) |
Прелазни рок 07/08 - Mikelandjelo - 06-27-2007 Драман је својевремено продан пред Светско првенство Турцима, а онда је на баш том СП експлодирао и увалио гол Јенкијима. Није ни први ни последњи који је продан убудале, погледајте само ОФК како је Коларова дао за пола милиона, а после ЕП за младе могао је добити четири пута више ... Марио нам не треба, докле ће више тај педерчић да се набацује Звезди ... Нек иде код татице у Словенију ... :bes Иначе, спомиње се да ће ових дана параф ставити Румун Мариуш Никулае, који је досад играо за Динамо Букурешт, Стандард, Спортинг и Мајнц. Иначе је нападач. Видећемо колико има истине у томе. Прелазни рок 07/08 - Song - 06-27-2007 Quote:Потписани уговори са четворицом омладинаца Јел је неко провалио мајицу лика скроз лево на слици? Прелазни рок 07/08 - HITMAN 47 - 06-28-2007 Ево баш гледам утакмицу Еквадор-Чиле , играју и Кастиљо и Бенитез !!! Овај Бенитез је стварно брука добар играч!!! Само нека дође !!! :ruke ;pljuga Прелазни рок 07/08 - Maximiliano - 06-28-2007 Ето видите и сами ( они који су гледали утакмицу ), о каквом се играчу ради!Он и Carlos Tenorio, просто незнам ко је бољи. Као сто рече репортер Тв Авале "Просто не могу да верујем, да не игра у неком јачем клубу у Европи"! Зато, Пикси, одреши кесу. Нећес да се покајеш! Вратиће нам се дупло, када га буде Звезда продавала. Ако се не може, да се доведе Бенитез, нек проба са Carlosom Tenorio,чак је по мени и јачи играч. ![]() Прелазни рок 07/08 - Johnny Blaze - 06-28-2007 Дао Бенитез гол, пиши пропало, оде он у Шпанију. Прелазни рок 07/08 - Nesho - 06-28-2007 Гледао сам Еквадор-Чиле. Они еквадорци су стврно добри, али само нападачи и офазивни играчи, док су им дефанѕивци рупа. Бенитез и Тенорио су једни од најбољих али и наш Кастиљо. Било би инзваредно да доведемо неког. Прелазни рок 07/08 - Бока - 06-28-2007 Trener Boško Djurovski u Sloveniju vodi 24 fudbalera. To su: Randjelović, Banović, Radivojević (golmani), Pantić, Tutorić, Djordjević, Gaj, Bajalica,Joksimović, Andjelković, Koroman, Burzanović, Milijaš, Lukaš, Bogdanović, Trajković, Trišović, Purović, Rašković, Filip Djordjević, Stančić, Nikolić, S. Perović i Tomović. Dvojica mladih reprezentativaca Dušan Basta i Dejan Milovanović, koji su dobili kraći odmor posle EP u Holandiji, ekipi će se pridružiti 4. jula. Зашто је Бајковић поново изостављен? Па боље да смо Да Силву повели од овог мајмуна Јоксимовића! Добро је да нисмо повели и Мудринића и Кривокапића... Екипа нам је тотални крш. Ако оду Баста, Миловановић и Кастиљо ми немамо шта да тражимо ни у домаћем првенству. Прелазни рок 07/08 - jovicn - 06-28-2007 Поводом извештавања појединих медија око наводног доласка Марија Ђуровског у Црвену звезду, председник Драган Стојковић је демантовао те теврдње. "Марио Ђуровски спада у ред најталентованијих младих играча у домаћој лиги. Његове, али и игре још неких фудбалера, Црвена звезда интензивно прати последњих сезона. Међутим, Црвена звезда овог лета није водила никакве преговоре око довођења Марија Ђуровског. Ми ћемо наставити да пратио игре Марија Ђуровског и ове сезоне. Уколико закључимо да је он играч чијим би доласком појачали наше редове, нема никакве дилеме да ћемо покушати да га ангажујемо", рекао је председник Црвене звезде Прелазни рок 07/08 - Ђоле - 06-28-2007 Quote:Trener Boško Djurovski u Sloveniju vodi 24 fudbalera. To su: Randjelović, Banović, Radivojević (golmani), Pantić, Tutorić, Djordjević, Gaj, Bajalica,Joksimović, Andjelković, Koroman, Burzanović, Milijaš, Lukaš, Bogdanović, Trajković, Trišović, Purović, Rašković, Filip Djordjević, Stančić, Nikolić, S. Perović i Tomović. Ја бих овде богами и Пантића болдовао! Прелазни рок 07/08 - jovicn - 06-28-2007 a ја јуче прочитах да је Станчић продужио угоивор до 2009., мислим да је у журналу писало |