Delije
Svaštara - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svaštara (/showthread.php?tid=933)

Одг: Svaštara - Kaja - 09-20-2010

Ево да и ја по коју напишем. Идем на утакмице доста пре мобилизације, и тада се знало ко су девојке које иду свуда и нико их није дирао. Данас није тако. Иако сам девојка, ово што данас виђам, је за повраћање. Оно како се оне облаче, ја тако по кући не идем, на Северу, ма на стадиону уопште не могу себе у томе да се замислим. Одређеним девојкама јесте место на Северу, ал ове... Велики су проблем. На пример, стојите на Северу, певате, разбијате се, а испред вас долази ликуша у кратком шорцу, уској мајици, испегланом косом, тек изашла из соларијума... Паметан човек, а и сваки мушкарац ће наравно престати са навијањем, и пола сата пиљити у њу, а пола сата ће причати са ортаком о њеној задњици. Тако да се мора под хитно нешто урадити по том питању. 

Одг: Svaštara - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 09-20-2010

(09-20-2010, 10:14 AM)KizaLion link Wrote:Замислите још да водимо на гостовање кад је пиш пауза.. сви се построје и алатке на готовс, а она мора да тражи неко скровито место да чучне?  :-\

Big Grin

Одг: Svaštara - дрвосеча - 09-20-2010

(09-20-2010, 10:14 AM)KizaLion link Wrote:Замислите још да водимо на гостовање кад је пиш пауза.. сви се построје и алатке на готовс, а она мора да тражи неко скровито место да чучне?  :-\

Ионако ако остане са младићима  ;D... Кука, како сам те оно научио

Big Grin Big Grin Big Grin

Зна се шта подразумева Северна трибина, гостовања и остало.
Каја је у праву, када је поменула ово за испеглане девојке, шорцеве, мајичице и остало.
Ако већ девојке долазе на Север подразумева се да су прихватиле правила која утакмице и највијачки живот доноси сам по себи. Живимо у таквој држави где је пендрек свуда светиња, па тако и на стадиону. Ја сам већ то са мојом расчистио. Свуда ћу да је водим где год пожели, сем на Звездину утакмицу! Не могу да размишљам хоће ли јој се нешто десити не дај Боже...

Одг: Svaštara - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 09-20-2010

Најбољше да будемо као ЗенитЋани  ;D ;

Овако, дјевојкама као дјевојкама мјесто није на ултра трибини... али дјевојке које воле Звезду и знају због чега су на трибини, што рече Каја зна се добро које су то, ја не гледам као на дјевојке већ као на неку врсту сабораца, додуше не у свим стварима али...
Е сада дјевојке, жене шта већ никада не треба доводити на Север, ако већ неко `оће да покаже атмосферу, одведеш је на запад (ако мош издурати да ниси на Северу, а сви другови јесу и опла)...
По мени и многим мушкарцима није мјесто на Северу, али јбга, нисам ја ту нико да одлучујем ко треба а ко не бити ту...
Углавном мислим да је николаБГ објаснио све...
А све ће то доћи са свијести, сви је надам се свакога дана имамо више, крећем првенствено од себе- моја свијест прије 4,5 година , прије годину, двије и сада није никако иста, нити може бити, а тако је и са осталим, и тако уосталом и мора да буде...

Углавном дрвосеча како смијеш те срамне поруке из филмова да упућујеш?!  Wink  ;D

Одг: Svaštara - Xepoj - 09-20-2010

(09-20-2010, 10:55 AM)Skrimo link Wrote:Да има доста девојака има,да је лоше лоше је,али је и очекивано од кад се кренуло са мобилизацијом у сваком случају протеривање или тако неке ствари то дефинитивно прејако што и рећи а камоли учинити,али поправити некако свест људима,волиш Звезду,свака част али иди на исток.

За протеривање сам можда претерао и нисам смео тако да се изразим (био сам под утиском да тако мала ситница је могла да ми поквари онако лудо гостовање у Нишу) али повећање свести је права реч. Ваљда ће и оне саме да схвате да им није место ту уз нашу помоћ наравно.

Кајо и ти си потпуно у праву. Девојке треба минимализовати што пре. Свака част изузецима.

Одг: Svaštara - Igor_RS - 09-20-2010

Не знам чему уопште ова расправа, ваљда је сваком правом навијачу то сасвим нормална ствар, трибина није за девојке! Ко то још увек није схватио, нек' мало преиспита своју одлуку да и даље буде навијач...

И да, Киза је дефинитивни победник!

Одг: Svaštara - CEBEP - 09-21-2010

Ау, тек сада видех у ком је правцу ова расправа отишла и на шта је све ово изашло на крају.
Није оваква дискусија као и њен начин вођења за овај део форума па нека на томе и остане....

Одг: Svaštara - Pijanac - 09-21-2010

(09-19-2010, 01:12 PM)Woodoo link Wrote:[Image: 63373101500890958000315.jpg]

Нико није знао 'армонику свират',
као мали Ибро, Ибро дирка наш!  ;D

Одг: Svaštara - Xepoj - 09-21-2010

Било би паметно да се отвори посебан топик "Девојке на трибини" или тако нешто. Мислим да ће да буде врло користан, а то није тема која треба да се гура под тепих.

Одг: Svaštara - Pijanac - 09-21-2010

(09-21-2010, 05:32 PM)Xepoj link Wrote:Било би паметно да се отвори посебан топик "Девојке на трибини" или тако нешто. Мислим да ће да буде врло користан, а то није тема која треба да се гура под тепих.

Било би паметно да се престане са тим! Та тема је толико пута до сада прежвакана и дефинитивно спада у категорију оних о којима се дрви кад нема шта занимљиво да се пише.