Delije
Svaštara - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svaštara (/showthread.php?tid=933)

Одг: Svaštara - Darko - 09-15-2010

;D Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Одг: Svaštara - Darko - 09-15-2010

Big Grin Big Grin Big Grin Нећу више обећавам  ;D Big Grin

Одг: Svaštara - delije borca - 09-17-2010

Big Grin  Big Grin  Big Grin

Одг: Svaštara - дрвосеча - 09-19-2010

http://www.sportal.rs/news.php?id=22108

Ми често о Африци и тамнопутима имамо предрасуду како су они дивљи, да не кажем скачу са лијане на лијану, једу банане и кекећу.
Али, погледајте ово...

Quote:- Када играмо код куће, буде чак 70.000 људи, а на гостовањима не буде никад мање од 30.000 навијача - истиче Мзунгу. - На трибинама влада потпуни делиријум. Донесу бубњеве, запале новине и бакље, певају и не можете буквално да чујете самог себе. Што је најсмешније, многи понесу мали транзистор и на трибинама слушају радио пренос меча који уживо посматрају.

Quote:Посебно истиче детаљ који би могао да послужи као пример многим послодавцима у Србији.
- Једном нам је плата каснила два дана зато што је председник био на службеном путу и није могао да потпише потврду о исплати. Лично је звао свих 28 играча да се извини што новац касни и сутрадан смо сви били исплаћени.

Нама ови јадибедуси из фотеља причају о ЕУ, цивилизацији, серу ко фоке... а да бар ово успеју ископирати и применити у Србији, од тамо неке "заостале" афричке Танзаније.

:-\

Одг: Svaštara - Woodoo - 09-19-2010

[Image: 63373101500890958000315.jpg]

Одг: Svaštara - Xepoj - 09-19-2010

Не знам зашто није отворена тема о утакмици што се јуче играла у Нишу. Утакмица је била права лудница, свих 60 мин на нашем делу трибине је био еври го (буквално епицентар лудила), песма није стала, сви дају све од себе, барјаци.

Ма све је било на нивоу осим једне ствари, а то је: Пар девојака је стојало поред нас на трибини (94-95 год слободна процена) и у гурању нормално је да их мало закачиш. Оне су 'ладно почеле да се жале што се ми гурамо, што скачемо, питају како се само ми гурамо а нико други се не гура и померили се и попеле се на ограду !!!! Кад им је момак што је водио навијање на тој огради склонио одатле после молбе једног од навијача оне су опет почеле да се жале како се ти навијачи гурају. ТО ХИТНО ТРЕБА ПРОТЕРАТИ СА ТРИБИНЕ!!!!! да не причам што не знају песме и што у опште нису певале. Девојке нису за тробину и никад неће да буду!!!

Одг: Svaštara - CEBEP - 09-19-2010

(09-19-2010, 01:23 PM)Xepoj link Wrote:ТО ХИТНО ТРЕБА ПРОТЕРАТИ СА ТРИБИНЕ!!!!! да не причам што не знају песме и што у опште нису певале. Девојке нису за тробину и никад неће да буду!!!
Ако си ти да неког протерујеш са трибине?
Не лупетај глупости. Лично познајем доста девојака које својим понашањем и фанатизмом у вези Звезде могу многима да задају домаћи задатак. На основу две девојке правиш генерализацију.... То би било као да си отишао негде у Европу, видео два црнца и закључио како је Европа црни континент. Повраћа ми се од генерализације тог типа....>Sad
Те две девојке вероватно треба едуковати као што је тебе неко надам се научио како да се понашаш на трибини.

(09-19-2010, 03:34 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=Xepoj link=topic=2632.msg83817#msg83817 date=1284902614]
ТО ХИТНО ТРЕБА ПРОТЕРАТИ СА ТРИБИНЕ!!!!! да не причам што не знају песме и што у опште нису певале. Девојке нису за тробину и никад неће да буду!!!
Не лупетај глупости. Лично познајем доста девојака које својим понашањем и фанатизмом у вези Звезде могу многима да задају домаћи задатак. На основу две девојке правиш генерализацију.... То би било као да си отишао негде у Европу, видео два црнца и закључио како је Европа црни континент. Повраћа ми се од генерализације тог типа....>Sad
Те две девојке вероватно треба едуковати као што је тебе неко надам се научио како да се понашаш на трибини.
[/quote]

Нисам реко ја да их протерам, него сви да их протерамо. Ја и даље стојим иза тога да девојка није за трибину. Нисам реко да нема девојака које нису за пример, али таквих девојака је мнооооого мање него ових других што траже КУ**Ц на трибини. То се види и по њиховом облачењу и понашању. Да си видео ове девојке јуче можда би променио мишљење. Још једном кажем част изузецима.

Одг: Svaštara - CEBEP - 09-19-2010

(09-19-2010, 04:11 PM)Xepoj link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=2632.msg83828#msg83828 date=1284910458]
[quote author=Xepoj link=topic=2632.msg83817#msg83817 date=1284902614]
ТО ХИТНО ТРЕБА ПРОТЕРАТИ СА ТРИБИНЕ!!!!! да не причам што не знају песме и што у опште нису певале. Девојке нису за тробину и никад неће да буду!!!
[/quote]

Нисам реко ја да их протерам, него сви да их протерамо. Ја и даље стојим иза тога да девојка није за трибину. Нисам реко да нема девојака које нису за пример, али таквих девојака је мнооооого мање него ових других што траже КУ**Ц на трибини. То се види и по њиховом облачењу и понашању. Да си видео ове девојке јуче можда би променио мишљење. Још једном кажем част изузецима.
[/quote]

Не, сигурно не бих променио мишљење а то зашто оне долазе на трибину и шта се види из њиховог облачења је врло релативно да не кажем субјективно... . Само се ти лепо суздржи од писања кога трибина треба да протерује и све ће бити у реду....

Ни ја ни ти нећемо да променимо мишљење тако да нећу да улазим у расправу са тобом.

Важно је да је јуче атмосфера била врх, прерађене песме, улазак на терен лика са барјаком на крају утакмице (тај исти лик има јачи глас од мегафона и добро је ложио трибину) ма све је било на нивоу Делија, једном речју прави ЕПИЦЕНТАР ЛУДИЛА!!!