![]() |
Zaboravljene i nepevane pesme - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Zaboravljene i nepevane pesme (/showthread.php?tid=865) |
Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Red Star Forever - 12-17-2009 (12-16-2009, 05:02 PM)ljuba link Wrote:[quote author=Darko link=topic=2492.msg72665#msg72665 date=1257585048] То се некада певало, али то је песма Бебе Селимовић, тако да чисто сумњам да ће се више певати. [/quote] Мислим да то нема везе са тим... Ако ћемо по томе која је чија песма онда не треба да се пева Мој тим је првак био, јер је то песма Мише Ковача... Једноставно је под налетом нових песама стављена у пети план... Можда се и запева опет, ко зна?! Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - дрвосеча - 12-17-2009 Хтедох нешто да питам, ако неко може да сазна од старијег навијача. Има нека песмица из почетка 1980-их, када почиње: "процветала бела лала дошла Звезда до финала.." Даље у наставку се спомиње Арсенал и Дуле Савић... Има неколико стихова.. чуо сам је пре 2 месеца.. али никако да овде напишем, и да чујем целу песму. Хвала унапред. Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Коди ЦЗ - 12-17-2009 И Беби Дол навија за Звезду! Изгледа као да бебе и Црвена Звезда увек иду заједно.. 8) И Неверне Бебе су свирале на Маракани.. множимо се само, нико нас не може зауставити.. Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Aca_1231993 - 12-20-2009 Никад ми није било јасно, зашто не пробамо другу строфу песме але але але ооо....... колко ја знам иде: кад у копу стојиш ти, мораш звезду бодрити,мораш гласно певати, мораш стално скакати, никад не одустати......... мислим да би било много лудо...... Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Darko - 01-12-2010 Мислим да би требало чешће да се пева - Црвена Звездо побеђуј за нас, та песма се сада чује у глас, напред младићи куцнуо је час, Северна Армија увек је уз вас, на на на . . . заиста сјајна песма,посебно у овом пролећном делу сезоне мислим да ће грмети ово, јер и наши играчи најављују жестоку борбу за оба трофеја,а видели смо да својом великом борбеношћу током јесени, могу стићи до овог циља тако да је стварно куцнуо час. Можда се у последње време мало запоставила и, Нема дана а да не мислим на тебе . . . Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Ђенерал - 01-29-2010 Волим само стадион, алкохол и жене ништа више у животу не занима мене... ![]() Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - InsaNe - 02-01-2010 Због ње сам се родио јако добро звучи...поготово кад је пун Север. Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Pijanac - 02-01-2010 Још само да је не пева пола Европе... Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Darko - 02-11-2010 Како иде наставак песме - Само Бог зна шта ће бити с нама . . . не могу да се сетим :-\ Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - 100%anti crnobeli - 02-11-2010 (02-11-2010, 03:02 PM)Darko link Wrote:Како иде наставак песме - Само Бог зна шта ће бити с нама . . . Само Бог зна колико волим те ја |