Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 12-27-2005

Bas tako Johnny Blaze! Ja licno SC gotovo nista ne vjerujem, sve su to "patke". Nema se sta pisati, pa ajde iz 100 razlicitih uglova, na 1000 natezanja da spojimo konce, pa da ispadne mogucnost kako bi neko mogao doci kod nas. Stvarno lose...

Ako mi dovedemo onu dvojicu iz Litexa i onog Georgijeva (koji je skup), i kad bi se rijesili vec dosta puta recenih Da Silve, Dramana, Miladinovica, Krivokapica, Mudrinica i Stojanovica dobili bi smo mnogo, vjerujte mi. Kakvi Kastromani, Ortege itd. Sanjati se moze, ali treba ostati realan...

Poz.

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 12-27-2005

Evo veceras su sami sebe demantovali sto se Elbera tice, covjek potpisao za neke Brazilce...
Dobro ti kazes...
Da su dvojica iz Bugarske + Milijas i svi sretni..

Odlasci / Dolasci - Dacha od Bosne - 12-27-2005

Naravno da su neki prelasci u domenu naucne fantastike ali...
Zvezda od 2006-te ulazi u budzet Toyote sto automatski znaci mnogo vise love nego ove godine.
U upravni odbor su usli neki ljudi cije kompanije definitivno mogu poboljsati nas budzet pa stoga nije ni nerealno ocekivati neko znacajnije pojacanje. Nama bi definitivno trebao neko ko ce nositi 10-ku i ko ce graditi nasu igru kao sto je to nekada radio Piksi. Naravno, potrebno je imati jos neke igrace za odbranu i zamjenu za Zigicev odlazak.
Sve u svemu, vidjecemo sta donosi ovaj prelazni rok.

poz
Dacha

Odlasci / Dolasci - slawisha - 12-27-2005

Ja uopste nisam gadljiv na te `istrosene` igrace koji se pominju!
Bolje imati profesionalca koji je svasta prosao i zna sta treba da radi pa makar on bio i istrosen, narod ce se primiti, a i zapad ce nas vise ceniti!
I ne razumem sto je to kao san?
Pa ako mogu razni Fenerbahcei, Besiktasi, Olimpijakosi, Lokomotive da imaju poznate igrace mozemo i mi, veci smo klub od svih tih!
Jesu oni bogatiji, ali i mi stajemo na noge, tako da mislim da nije nerealno...

Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 12-27-2005

Red Star Forever je rekao ceo smisao tih transfera... Bolje dovesti jedno pravo pojacanje, nego neke dede ili promasene fudbalere. Meni bi od Deda Mraza samo Rambo bio dovoljan u CZu, i Milijas, kad je vec tu Big Grin .

Odlasci / Dolasci - Anonymous - 12-27-2005

Piksi najavljuje El Burita i jos nam samo fali El loco (Martin Palermo)! :lol: Zigic - Palermo bi bio strasan tandem ;pljuga

Ma sve je to patka ne gine nam Batko Batkov i Trifon Ivanov :lol:

Odlasci / Dolasci - slawisha - 12-27-2005

Ali cela ova situacija me ohrabruje na neki nacin! Secam se da do pre neku godinu nije se ni pricalo o stranim igracima ne samo u Zvezdi, vec u celoj nasoj ligi! Nesto kao u kosarci, nije bio nijedan stranac pa onda je neko doveo jednog, i tako je pocelo i danas su oni cak i vodeci igraci i mnogim klubovima, i sasvim je normalno imati par stranaca!
Nadam se da ce tako biti i u fudbalu! Prvi je groblje povuklo dovodjenjem Vesta, i jos par crncuga, i mi smo krenuli, vidim i Vojvodina...
Mislim da cemo za par godina imati sigurno 5-6 stranaca, od kojih ce bar 1-2 biti poznata imena! Sada je kao cudno da neki dobar stranac dodje ovde, ali kinta radi sve, evo jedan Dinamo iz Moskve kupuje kao lud po evropi! Ne ide tamo niko sto voli, mislim da bi za iste pare svako radije igrao na Marakani! Slicnu stvar rade Fener, Besiktas, Olimpijakos, PAO, Dinamo Kijev...
Znaci sve je u lovi, a vidim da po tom pitanju napredujemo! Sad mi je tek zao za 10 bacenih godina pod Dzajom, ispostavlja se da nije toliko tesko doci do kesha kao sto je Dzaja kenjao! Treba stvoriti pozitivnu atmosferu, par veza i to je to!

Odlasci / Dolasci - Pjer - 12-28-2005

gde li je Klaudio Lopez možda i njega angažujemo?
Sve ovo podeseća na letošnju priču o silnim dolascima da bi na kraju stigao jedino Mlađa koji može da konkuriše za prvi tim.
Od troje gaučosa odlično bi nam došli Kastroman i Galjardo dok je magarance konfliktna ličnost i ne bi nam koristio,pojačanja iz Bugarske mogla bi da odrade soldan posao za polusezonu ali nisu kvalitet za LŠ koju svi priželjkujemo.
Najbitnije je da nam dođe par odbrambenih igrača jer nam je promaja u odbrani očigledna i da nije bilo Stojkovića ove jeseni bi bruka pukla i pre Strazbura.

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 12-28-2005

Evo vam Argentinci :jebanje

U Crvenu Zvezdu su posle jednog Brazilca, Da Silve koji nije dobio pravu šansu u redovima "crveno-belih", stigla i dva domaća fudbalera koja su nastupala za Rad.

Kako prenosi "Sportski žurnal", dvojac rođen 1987. godine, Nenad Tomović i Vladan Milosavljev, prešao je u redove ekipe sa "Marakane".

Tomović igra na mestu štopera i proletos je prema istom izvoru već igrao u Drugoj ligi, dok je Milosavljev, koji takođe ima pravo da nastupa za omladince, igrač sredine terena i svojevremeno kapiten "građevinara".

Odlasci / Dolasci - jovicn - 12-28-2005

Pa dobro nek se malo i poradi na toj omladinskoj skoli.Koliko se secam prosle godine je omladincima rada titula izmakla u poslednjem kolu jer su odigrali nereseno sa nama,a ako su bili najbolji u toj generaciji doce dobro i nama,pa setite se samo derbija omladinaca cini mi se da smo izgubili 6:1 ili tako nesto a njima igrali sve neki klinci godiste ili dva ispod nasih :zbunjen