![]() |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827) |
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - dez - 03-08-2006 Kada pobedjujemo i ide nam dobro ne treba previse traziti leprsavu igru,sve dok se ne odvojimo 10 bodova ili vise sto ce nadam se biti uskoro,a onda ce biti bolji tereni i forma pa ce sigurno biti bolje igre i meni se ne svidja ovaj nacin na koji se igra ali mi smo ovde zbog Zvezde a ne fudbala. Znaci stvari polako dolaze na svoje mesto Zvezda je 5 bodova ispred penaltizana kojeg je stigla pravda i kazna i to na svom terenu za autogol u 95 minutu,ali zamalo se opet nije desio zlocin u zadnjem minutu.Dakle oni kupuju sve utakmice u gostima a na svom terenu racunaju da mogu da ustede a ne znaju koliko su losi, derbi se igra na njihovoj livadi gde sigurno nemaju cemu da se nadaju pa sa razlogom treba biti optimista,ali je valjda dosao red da izgube koji bod i na sledecem gostovanju u NS-u jer bi bilo previse sumnjivo ako bude drugacije,a Zvezda bi trebalo samo ozbiljno i koncentrisano da nastavi da igra i bodovna razlika sigurno moze biti uvecana :ruke ,a onda da se uvezbava lepsa igra i igra za LS jer ce Zigic sigurno biti prodat posle SP. namigivanje Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - dadax - 03-08-2006 Naravno da je rezultat najvazniji. Bez obzira sto imamo 5 bodova ispred ''penaltizana'' (kako ga je vec neko nazvao :lol: ), ipak ce to biti mrtva trka mozda do pred sam kraj prvenstva. Njima stvarno nista nije strano i svasta pokvareno mozemo ocekivati. Bice to i rat zivaca. Samo da odbrana ne podbaci u najvaznijim momentima. Cini mi se da smo tu najtanji. Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - n - 03-09-2006 Quote:N: pa ako ba Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Maj 25 - 03-09-2006 Ma prichajte shta hocete, Bole ce biti chudo. Samo pogledajte Zigicev gol protiv Zapreshica. Bole Jankovic trchi da stigne loptu koja ide u gol aut, uklizava u poslednjem trenutku da je stigne i dodaje Zigicu koji shutira iz prve. To se zove POZRTVOVANJE, a to mnogi igrachi koji su proshli kroz Zvezdu nisu imali. Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Verbal Kint - 03-09-2006 Moja poenta beshe da je nasha igra na sredini terena zalosna, a ne da je Bole bolid od igracha...ali udeo u 'igri' mu nije po mom ukusu.. I vise se umorih od tog objashnjavanja...a i trenutno sam sa izvesnim viskom etil-alcohola u krvotoku, tako da...Ziveli! Da mi nakupimo trofeja, pa makar ih doneo Stevo Glogovac... ;pivo Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - dez - 03-10-2006 Bisevac nece igrati protiv rada jer je opet neko uspeo u svojoj nameri da nam povredi igraca ako vec bodove ne moze da uzme,ali sigurno cemo lako da pobedimo sutra i bez njega i Djokica.Cini mi se da je jednom kada smo igrali sa njima bilo 9:1 ili 8:0 ,bilo bi lepo da se ta efikasnost ponovi na ovoj utakmici jer je proslava rodjendana Zvezde na severu! Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - North_Side011 - 03-10-2006 Bisevac povredjen,eto jos jednog ispita za nasu odbranu da li moze da ne primi gol i bez jedne njene(vrlo bitne)karike u lancu.Mislim da moze jer ce u subotu motiv biti ogroman,i mislim da ce svima prokljucatai krv i da ce se boriti kao da je finale.A Bisevcu bi zeleo brz oporavak...Takodje mi je zao sto ne igra moj novi ljubimac Dusan Djokic.U subotu od ZVEZDE ocekujem bolju igru i naravno pobedu sa sto je vise moguce golova u mrezi protivnika. ZVEZDO ZGAZI IH SVE ;pljuga ...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU... Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - n - 03-11-2006 Quote:Da mi nakupimo trofeja, pa makar ih doneo Stevo Glogovac... ;pivo ko ce da nam baci dres...Stevo, Stevo ![]() Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Johnny Blaze - 03-11-2006 Ko su mali crnci sa atletske staze, to mene brine jutros :zbunjen Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Maj 25 - 03-11-2006 Ja sam video samo jednog... Kada su igrachi ulazili u tunel bacio je kosku Zigicu ![]() Inache shto bi rekao Hidajet Turkoglu, IGRALI SMO KO KURAC! |