![]() |
КК ЦЗ 2005/06 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ 2005/06 (/showthread.php?tid=778) |
КК ЦЗ 2005/06 - mudric - 09-10-2005 U grupi su pored nas: Dinamo Roma Hapoel Le Man Frankfurt Ima na sajtu kk predstavljanje svh ekipa.Dinamo je izuzetno jak.Roma takodje.Hapoel je letos kupio neki ruski milijarder koji hoce da napravi najbolju ekipu u evropi.Tako da ako prolaze 2 ili 3 tima bice jako tesko. КК ЦЗ 2005/06 - Hisi - 09-10-2005 Takmicenje je skraceno na 24 ekipe (4 grupe po 6 ekipa) i iz svake grupe po 4 idu dalje...mislim da cemo konacno proci taj prvi krug a posle kada se bude igralo na ispadanje sve je moguce... Ne bi bilo lose da obezbedimo sto bolju poziciju u grupi jer ce na osnovu plasmana da se odredjuje ko ce s kim u drugom krugu... КК ЦЗ 2005/06 - Devil - 09-11-2005 Quote:Dali neko zna na kojim pozicijama igraju ova dva lika sto su dosli iz grcke. Koliko znam, Raicevic je cetvorka a Antic petica. КК ЦЗ 2005/06 - Бока - 09-12-2005 Jel neko primetio da Strahinja Dragicevic, rodjeni brat Tadije (mislim da su blizanci) igra za KK groblje? :zbunjen :nene КК ЦЗ 2005/06 - uros - 09-12-2005 Tacno. 4 tima prolaze dalje, realno je da budemo treci osim ukoliko Dinamo ili Roma ne zagrizu za titulu u svojim ligama pa ULEB kup potisnu u drugi plan.Poenta je doboti sve tekme kod kuce, suska se da ce se protiv Rome i Dinama igrati u "Areni". Peticu dovodimo sigurno i to stranca, samo je pitanje kada?Nasi klubovi imaju obicaj da cekaju sto duze da bi ustedeli kes jer se stranci placaju mesecno u 90% slucajeva.A za uigravanje ekipe, koga briga! Neko je spomenuo Nikolica koji je igrao u FMP i Efesu.On je visok 205 cm i igra na poziciji 4 gde mi vec imamo Raicevica, Bjelicu, Ljubotinu cak i Cedu kao pomocnu cetvorku. Doduse, video sam ga juce u gradu, mozda je dosao na pregovore... :lol: Svi u "Pionir", vreme je za titulu!!!! ![]() КК ЦЗ 2005/06 - kiki - 09-12-2005 Quote:Jel neko primetio da Strahinja Dragicevic, rodjeni brat Tadije (mislim da su blizanci) igra za KK groblje? :zbunjen :neneStrahinja i Tadija su blizanci i obojica su igrala u Zvezdi. Međutim, kod njih je bilo malo zeznuto sto su strahovit vezani jedan za drugog, tako da je bilo kriticno kada bi jedan igrao, a drugi ne. Zato je Zvezda Strahinju poslala u drugi klub na pozajmicu (ne secam se koji, nije ni bitno). Ocigledno se decku to nije svidelo pa je presao u Partizan. КК ЦЗ 2005/06 - Hisi - 09-12-2005 Evo...Misanovic potpisao trogodisnji ugovor...a sa Nesovicem je sporazumno raskinut ugovor...steta za malog ali se izgleda tu otvara mesto za onog Grka Milosevica... КК ЦЗ 2005/06 - mudric - 09-12-2005 Bas steta za Nesovica. ![]() КК ЦЗ 2005/06 - Devil - 09-12-2005 Quote:Evo...Misanovic potpisao trogodisnji ugovor...a sa Nesovicem je sporazumno raskinut ugovor...steta za malog ali se izgleda tu otvara mesto za onog Grka Milosevica... Zna li neko kakav je taj klinac + da li je potpisao Stiven Markovic? КК ЦЗ 2005/06 - OrtoDelija - 09-13-2005 Jel moze neko da sad kaze tacno sastav ekipe?Sta je sa Koprivicom? |