Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - Red Star Forever - 02-16-2010

И после неки хоће у Европу... Па ето им је та Европа у којој дечица певају о томе да имају два оца... Болест! То је искориштавање деце у промоцији педерастије! Не желим бре у ту и такву Европу! Још једном, ко хоће, ето сад су му врата отворена, нема виза и oсталих препрека па нек се запути и ту ђавослку творевину!

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-17-2010

Неће они у Европу да иду.. јер знају шта их тамо чека.. чекају их радничке кутије од 20м2.. чека их плата од 2000е, а трошкови живота 1990е, чекају их ствари које ће гледати у излогу, а које неће моћи да имају јер су прескупе. Чека их посао за који ће крв да пишају. Чека их зубато сунце. Чекају их хомићи, и наркићи на сваком кораку...

МИ ДРУГЕ ЗЕМЉЕ ОД СРБИЈЕ НЕМАМО, И ВАЉА НАМ ЈЕ ОВДЕ БРАНИТИ!

Одг: Слика данашње Србије.. - DRAGANANS - 02-18-2010

(02-16-2010, 01:34 PM)Никола Д/С link Wrote: Држава издвојила пола милиона динара за лезбејску организацију
ЛАБРИС и њихов улазак у српско здравство

http://www.dverisrpske.com/tekst/1764516

Па да вам јебем маму мамину ... шта је следеће?

ОВО ->
Quote:Клинац из Холандије пева песму о томе како има два оца, то јест подижу га два педера

Да то је та европа којој ужурбано хитамо. То је та педерска европа која нас је бомбардовала, и која нас и дан данас бомбардује разним великим братовима, фармама и осталим срањима.
Е па ни ја нећу у ту европу.
И гарантујем да има референдум да би 80% грађана гласало против еу.

Одг: Слика данашње Србије.. - KizaLion - 02-18-2010

Мислим да је добро што су укинуте визе, сада ће сви моћи да се врате у Србију "пуни утисака".

Што се педера тиче, бити мушког пола и бити мушкарац није исто. И педери су мушког пола. Ми смо сурови мачо балкањероси, а ови што су изван Балкана... то је сумњива човечија раса. Ми Срби смо раса за себе.

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-19-2010

(02-19-2010, 01:49 PM)Капетан Кука link Wrote: [quote author=дрвосеча link=topic=3705.msg75833#msg75833 date=1266582009]Мајор Милан Тепић проглашен је народним херојем, а његово име носиле су улице у Београду, Новом Саду, Бањалуци. Због неодређености званичне политике према последњим ратовима, улица у Новом Саду преименована је у Нушићеву. Главни заговорници тог чина правдали су своју одлуку чињеницом да је Тепић био само жртва званичне политике Београда. Али нико није успевао да оспори његов частан поступак, жртвовање и ретко херојство.

Супер им је било ово оправдање, нема шта !!! Само нека нађу друге овце којима ће причати ту своју ментолску причу о разлозима промене назива улице. Та њихова прича је вређање интелекта сваког Србина. И то много боли, а нарочито што то не раде људи, већ најобичније фуњаре и европски подсукњаши !!!
[/quote]

По тој логици, требали би много постојећих улица да променимо. Типа Карађорђева улица, кнез Лазара, Цара Душана, Милоша Обилића, затим Милоша Обреновића, па чак и Карађорђевиће, Јован Дучић..
Разлог томе, је што су се сви они "замерили" нашем комшилуку, и што назив те улице вређа њихова национална осећања.  :o
Да није било наших јунака, не би било ни нас! Једноставни били би попут Илира, истребљен народ!

Погледајте ви само списак улица у данашњим већим местима Хрватске рецимо... коме они то дижу споменике, кога се то сећају....
Једноставно, то су неуспоредиве ствари!

Није исто када се неко лати оружија зато да заштити своју нејач, и брани своју светињу, кућу, и породицу.. и када неко задовољава свој животињски нагог убијања жртве.
Хрвати, муслимани, и шипци, су по питању многих стгвари, па и "хероја" изманипулисани. Прича им се једно, а стварност је другачија. Читаве деценије и векови су утрошени у усађивање изопачене свести, шта је нормално, а шта не!

Одг: Слика данашње Србије.. - Mikelandjelo - 02-21-2010

http://www.nemasale.rs/kontroverze-oko-statuta-vojvodine/vojvodina-gde-je-to.html

Сјајан текст који савршено описује данашњу Србију.

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-22-2010

Mало је рећи савршено за овакав текст!
Скоро нисам читао нешто боље.

Где год сте у могућности оставите овај текст, јер погађа у центар!!!

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-22-2010

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/177499/Logorasi-RS-ne-zele-saradnju-sa-Natasom-Kandic

Tреба им пружити подршку!
Данас се свакаква удружења оснивају.. а велика већина њих за омаловажавање учесника Отаџбинског рата 1990-их... или чак пљување.

Поменута госпођа, и госпође немају други циљ него ово што је наведено.

Одг: Слика данашње Србије.. - KizaLion - 02-24-2010

Слобода за Мишу Вацића!

Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 02-24-2010

(02-24-2010, 07:26 PM)KizaLion link Wrote:
Слобода за Мишу Вацића!

КАКАВ ЈЕ ОВО УЖАС И ТОРТУРА!?!?
:o >Sad

Прво, не улазим у то шта је човек направио... Да је имао оружије код себе, не верујем да полицајци не бих извадили такође оружије.
Ако је лепио налепницу онда се зна предвиђена казна... како је у споту речено: 5000 динара, мора то да скине, уз писање прекршајне пријаве!
Но, припадници МУП Србије, су почели на јавном месту да даве човека - ПОКУШАЈ УБИСТВА!!! На очиглед 40-ак људи који су се ту задесили. Ударали главом у задњи део њиховог аута, и после лагали на суду како им је он наводно оштетио брисач задњег стакла. Тражили су од неке особе да угаси камеру, како ИСТИНА НЕ БИХ ДОСПЕЛА У МЕДИЈЕ!!! Коме то треба? Зашто љигавци у оделу, министра полиције, председника државе, премијера, и осталих министара Владе Србије ћуте о овоме и праве се као да ништа није било?!
Да направим малу паралелу... Долази силеџија у центру БГ, пре 2 недеље, и напада бившег министра, а садашњег политичара Велимира Илића. Два сата након немилог инициденда, и мој рођак у Аустралији је знао за то.
Но гле чуда... За напад припадника полиције на грађанина за кога немају ни налог за хапшење, од истражног судије, не верујем да чак ни 30% становника Београда зна... а камоли наши људи у дијаспори!
Боже... у каквој ми то држави живимо? Коме требају оваква иживљавања? Да ли је то МУП постао приватна армада појединих криминалаца, и великих лопова из нашег политичког "крема"?
Којима сметају налепнице где се набрајају њихових лажи и нерада?!

Рецимо, баналан пример дајем, да је Миша Вацић лепио плакате где се види насиље над хомосексулацима, јер је СНП 1389, јавни поборник, као организација против истих, могли би да га ухапсе и спроведу у истражни затвор, али сигурно не овако, како се види на снимку.
Но, Миша Вацић је брутално нападнут, да не кажем удављен, од стране оних који ТРЕБАЈУ ДА БРИНУ СВУДА О БЕЗБЕДНОСТИ СВИХ ГРАЂАНА ОВЕ ДРЖАВЕ!!!
Најгоре од свега што казне за ове вампире у плавом оделу ће бити прекршајне: 20% од плате, суспензија 30 дана са посла, и појео вук магарца!?! ААААЛОООООООО, керови... Јел ми са овим треба да уђемо у Јевропу?!!?!?
Још је Миша Вацић по мени добро и прошао... јер баш ме чуди да нису потегли пиштољ, и да су га убили, као што је било у случају Ђорђа Зарића прошле године. Могао је глат да попије метак, и да му два дана касније попови служе опело... Овако је жива глава остала на раменима.

У овој држави има заиста низ чудних ствари... Слушам Чеду Прашковића како се "брине о београдским платанама"... лепо од њега. Пар дана касније, градоначелник Ђилас га убедио да промени свој глас, и да се платане за рад истине морају посећи!? Није само речено, колико пара је коштало то убеђивање Чеде Прашковића.
Како то да се Чеда Прашковић више брине о дрвореду, а не угрожавању безбедности наших суграђана!?
КОМЕ ТО СМЕТА ИСТИНА?!
И откуда то да глас народа представља Чеда Прашковић?

Мени је искрено, мучнина велика када сам гледао снимак овог дављења, и што полиција преди анонимном сниматељу да гаси камеру. Шта би му тек радили да није било очевидаца и сниматеља. Можда би се баш догодио НЕСРЕЋАН СЛУЧАЈ, још један у низу?
Можда се неко од нас нашао у оваквој невољи, или пак... може у будућности да се нађе... ЗЛО НИКАД НЕ СПАВА!

Ово не само да је срамота МУП Србије, што држи овакве крволоке у својим редовима... већ и свих оних који се залажу за европске и демокатске вредности Србије, када ми падамо на првом испиту... а то је безбедност наших грађана!

Трагично је што се МУП финансира из плата и доприноса пореских обвезника Србије! Плаћаш некоме да те овако личнује и напада!?
И то све због једне обичне налепнице!?
Бог нека им суди за оваква недела, јер они се овоземаљских судова и не боје, када су сви дириговани и корумпирани.

10 година је прошло од "демократских" промена... али мени се све више чини да 1990-те нису ни престале... све више ми се чини да кључа у овом народу, и да ће заиста да букне нови НАРОДНИ УСТАНАК... а не устанак оних гадова, који се углавише у фотеље и наставише да гуше, и даве овај народ! Овако на силу, како се види на овом снимку!

>Sad >Sad >Sad