Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Red Star Forever - 08-29-2007

Quote:Ђорђевић смешан,ако нема ону ствар сада неће је никад ни имати,где му је дрскост?

Свака част дечку али ово што рече Ђоле је суштина фудбалске игре и рецепт како се постаје играч... Он се окреће, намешта, гледа и губи много времена, да је бар једном опалио ка голу из прве много би било другачије...

Много тога не ваља у овој екипи, али ово је детаљ који ми је тренутно био интересантан... Такође, чини ми се да је Короману скренута пажња и да је синоћ мање давио лопту, мада треба и још мање...

Лукаш ме прилично изненадио, био је много бољи него на свим претходним утакмицама... О осталима ништа ново нећу рећи, зато једва чекам ту Бежанију и Јестровића у кога се сви кунете и прогнозирате бољу игру... Чисто сумњам да један играч може толико тога да промени, али дај Боже да је тако...

ФК Црвена звезда 07/08 - nisam_zdrav - 08-29-2007

Quote:Није могућност и зависност од немогућих резултата типа побједа војводине него смо сад први изнад црте и остаћемо изнад.

"Браћа" Бугари нас ту сместили својим испадањем... Колико знам Левски би био у горњем делу, али својим непроласком отворили су нама ту позицију...

ФК Црвена звезда 07/08 - United North - 08-29-2007

Quote:Не разумем шта замерате Анђелковићу?! Синоћ смо углавном нападли по левој страни. Имао је добре центаршутеве чак и кад је био покривен. Није он крив што нисмо имали никога у 16. Мене је једино нервирао Милијаш својом спорошћу. А Ренџерс је одиграо паметно (да не кажем кукавички) и то им се исплатило. Можда ми нисмо за ЛШ, али према приказаном нису ни они. Само треба да наставимо са радом, са Јестровићем ћемо добити у нападу оно што сада немамо, и да се надамо уласку у Лигу Уефа где имамо шансе нешто да урадимо.

ја му замерам то што игра бека а не зна човек да центрира,а и није ми јасно зашто форсирамо ту игру преко центаршутева кад нема ко да скочи...........

ФК Црвена звезда 07/08 - Ђоле - 08-29-2007

Јунајтед могли су синоћ и Роналдињо и Бекам да центрирају,али коме?Код сваког центаршута један наш играч у шеснаестерцу и то углавном Ђорђевић о коме сам већ довољно рекао.Можда да смо кренули са Баркосом,али...шта би било кад би било.

ФК Црвена звезда 07/08 - Woodoo - 08-29-2007

Не бих се сложио да не зна да центрира. Бољи је доста од Пантића кога је преошле године Бајевић форсирао на месту левог бека иако му то није позиција.
А што се тиче игре, ми никако не схватамо да нисмо моћан клуб који може да постави игру а да се противник прилагођава. Играли смо онако како су нам они дозволили. А Јестровић може да нам помогне првенствено зато што ми тренутно нападаче немамо. Ђорђевић неискусан, Салас повређен, Баркос ван форме. Само Бурзановић, коме је од Левадије синоћ био први меч. Због тога верујем да ће са њим бити боље, а не због не знам каквог квалитета.

ФК Црвена звезда 07/08 - Саурон - 08-29-2007

Шта рећи? Осећање након синоћње утакмице је јако чудно, разочарење помешано са неверицом. Главни узрок новог неуспеха је у прелазном року. Сви грме на напад али наш проблем је пре свега у средини терена. Ту су Пикси и Дика извршили потпуно погрешну селекцију. Ми немамо централног везног са иоле офанзивним карактеристикама који би пробио кроз средину или се убацио у напад из позадине. Лукаш је добар играч али он је плејмејкер који игра у простору непосредно испред наше одбране. Кастиљо је "радилица". Милијаш је сличан Лукашу. Бурзановић је једини који нешто може кроз средину али он је превасходно нападач. Центаршутеви на које играмо тешко пале против екипа са високим центархалфовима као Ренџерс.

Поред овога што је очигледно мене копкају још неке ствари. Зашто наше наводно највеће појачање Салас није било ни на клупи? Зашто нису ушли ни Молина ни Броновицки, такође најављивани као велика појачања? Ко гура оног инвалида Рашковића?

Сад шта је ту је, прво жреб за куп УЕФА а потом Бежанија.

ФК Црвена звезда 07/08 - Eribo - 08-29-2007

Нећу много да полемишем, овај, онај, ово, оно.

Ствар која мења ток утакмица су голови. Ми смо (Бурза) промашили само такву шансу после 50 секунди. Да је ту гол пао, они би били у шоку до краја, а ми би били на крилима.

ФК Црвена звезда 07/08 - Nesho - 08-29-2007

Не може се у ЛШ без добре екипе, то је реалност које изгледа Пикси није свјестан. Гдје то има да предсједник клуба доводи играче без икакве консултације са тренером.
Већина играча која је играла синоћ је потпуно разочарала, бојим се да нас ово стање које влада међу играчима скупо не кошта до краја сезоне у борби за титулу.
Сад се види зашто није било добро да се дају изјаве типа ’’Сад или никад’’, као и наших играча да пред пуном Мараканом могу до великог тријумфа(као да ће навијачи да дају гол)
Но, не треба се правити паметан сад кад је све завршено. Морамо да дамо подршку Звезди већ на следећој утакмици против Бежаније и покажемо да нам није важно против кога играмо, кад игра наша Звезда. Пун ми је к...ц навијача који дођу једном годишње и пођу као разочарани.
Зато сви на стадион против Бежаније !!!!

ФК Црвена звезда 07/08 - Paya Pikey - 08-29-2007

У савременој, модерној ФК Црвена Звезда је неминовност продаја играча као примарни извор новца за насметано функционисање клуба по речима актуелног руководства (са све стилистом).Tреба се запитати ког играча од ових свих бедевија ће успети уопште да продају и зараде за клуб на њиховим трансферима?Квалитетних играча из омладинског погона нема ни на видику а који су били колико толико носиоци игре у клубу не тако давно,и од њихових трансфера се животарило протеклих година!Волео бих да грешим али морамо бити спремни на све као једини и искрени ЗВЕЗДАШИ јер све указује на још теже време!!! Sad

ФК Црвена звезда 07/08 - Бока - 08-29-2007

29.08.2007 19:00
Хуманитарни меч у Атини
Прихваћен позив пријатеља

Црвена звезда ће 12. септембра у Атини одиграти пријатељски меч хуманитарног карактера са грчким шампионом Олимпијакосом.

На позив Илије Ивића, спортског директора Олимпијакоса, наш тим је са великим задовољством пристао да одигра меч са којег ће сав приход бити намењен жртвама великих пожара који су последњих дана у Грчкој однели велики број живота.

Овим потезом ће се још више учврстити везе и дуготрајно пријатељство два клуба и њихових навијача, као и пријатељство два братска народа.