Delije
РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: РК ЦЗ - Сезона 2007/08 (/showthread.php?tid=1034)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - rukometas_bg - 09-18-2007

Ове године ако будемо имали доста среће нећемо испасти. У РК се већ дуже време краду паре али раније је било и неких резултата(прваци државе 2 сезоне за редом). Доласком Илије Јовића на место директора клуба почиње тотална пропаст клуба. Из клуба одлази цела постава а доводе се нижеразредни играчи. Тако да је клуб доведен на ивицу пропасти.
Ствар је у томе што у рукомету нису велике паре и што нико није размишљао о идеји коју је пре пар година изнео селектор репрезентације Цветковић. Пошто играчи не коштају много могуће је наћи за сваког играча једног спонзора. Али очигледно је да то не одговара људима из управе.
Тужно је то што из године у годину Звезда продаје супер играче који их касније туже због дуговања и опраштају дугове.
Чак ни свом детету Петру Ненадићу нису хтели да дају исписницу.
Било би смешно да није жалосно

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - mige84 - 09-19-2007

Остали без лиге шампиона, без тренера, неких играча...реално речено УЖАС!!!!Како је само могуће да се то догађа екипи која је већ две године шампион???

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - OrtoDelija - 09-20-2007

Мене је само страх да не изађемо са овако распалом екипом на шиптаре...

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - Red Star Forever - 09-20-2007

Спортски аспект ове утакмице никако не би смео да дође у питање... Са најраспалијом екипом би морали да победимо шипце, али ово нема везе са спортом, једноставно, по цену казне за сва времена не треба играти са њима!!!

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - rukometas_bg - 09-20-2007

Не играмо са шиптарима него са турцима.

А нови тренер је Ненад Краљевски. До сад тренирао млађе категорије и нижеразредни Примус. Био је и помоћник Рогановићу.
Истина да је перспективан тренер, али и најбољи светски тренер не би могао са оваквом екипом ништа да уради

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - mige84 - 09-20-2007

Тешко да ико може да учини било шта ако нема играче!
Велико хвала рогановићу за све што је у протекле године учинио за нашу звезду!!

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - mige84 - 09-22-2007

Изгледа да нам је лига и даље трула, како сам чуо екипе нису нешто баш јаче од нас, ево нпр пролетер кажу фаворит, а једва извукли бод против нас!
пролетер - црвена ѕвеѕда 28-28
значи могли би опет прваци Confusedampion

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - OrtoDelija - 09-23-2007

А имали смо 3 гола предности 2,5 минута пре краја...

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - rukometas_bg - 09-23-2007

Нисам могао да поверујем кад сам чуо да смо извукли реми. Пролетер ће ове године бити у самом врху и један је од претендената на титулу. Нисам гледао утакмицу па не знам да ли су наши успели да сачувају Рнића или њему није био дан(0 голова), али у сваком случају за овакву екипу Звезде ово је велики бод.
Следећи викенд смо домаћини екипи Планинке и имамо шансу да остваримо прву победу

Не схватљиво ми је само кад нам је већ екипа распад зашто се ове сезоне није пружила прилика талентованом Алчаковићу(`88) који је Звездино дете него је прво био покушај да се доведе Томић који из Партизана у Звезду прелази кад му се ћефне, па кад то није успело онда је доведено партизаново дете Вукас.

РК ЦЗ - Сезона 2007/08 - OrtoDelija - 09-23-2007

Вукас је одлично одиграо и био један од најбољих на мечу.А што се тиче млађих снага треба им стварно пружити шансу...