Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 10-02-2006

и на б92,сос-у и данас у неким писаним медијима су рекли да је Стефанов напустио Звезду звог приватних послова у Скопљу-страшно...Ово се клубу као што је Црвена Звезда не би смело дешавати никад да једно од највећих појачања оде после прве утакмице у сезони :bes опет остајемо са само марковића и милошевића на позицији плеја.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 10-02-2006

А уместо Стефанова могао је да игра Миљевић..

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=8247

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 10-02-2006

Изгледа да је Шакота дао дозволу Врбици да отпутује како би позавршавао послове везане за приватне обавезе. Како ствари стоје, то је само привремено, тј. Стефанов се враћа.
Е сад, и чудније ствари су се дешавале у нашем КК.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 10-02-2006

Неко је већ рекао на форуму да то није ни мало добро што смо близу Скопља па Врбица може да оде кад му се ћефне...И кад је потписивао уговор изјавио је да му је драго што је близу своје земље у којој има неки бизнис...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - NikolaFCRS - 10-02-2006

Sta se konkretno dogodilo sa Miljevicem? Kako su ga oterali? Znam da se nesto sa Zmagom zakacio.Ako neko ima strpljenja nek mi napise koju recenicu.Kolika je lova u pitanju? Hvala unapred

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Skrimo - 10-03-2006

у питању је 25 000 евра што је још тужније ако ми као клуб не можемо да исплатимо ту цифру већ да долази лик да носи кошеве и остало :zbunjen Па ваљда га је Змаго отерао после чега је престао да се бави кошарком мада нисам сигуран шта је тачно било...Врбица скоро сигурно је напустио Звезду и опростио се од кошарке како преносе сви медији данас...Па јел зна неко дали се и даље бојкотује јадранска лига?

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Pijanac - 10-03-2006

Quote:Па јел зна неко дали се и даље бојкотује јадранска лига?
Ако није уздато никакво саопшење које говори супротно, онда ваљда и сам можеш да закључиш да се бојкотује. А и не видим који је разлог да се прекине са бојкотом. Само зато што је нова сезона? :zbunjen

не зато већ зато што постоји могућност да победник јадранске ове сезоне игра у евролиги...а у случају нпр да Звезда освоји ту лигу и да стварно као победници играмо у евролиги онда по мени би требали да бојкотујемо и евролигу јер смо до ње дошли преко јадранске лиге,јел тако?е то ми је мало глупо...

Друга ствар мислим да кошаркаши заслужују подршку без обзира на све мислим да смо прошле године им ту подршку дали у јако малом броју мечева...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 10-03-2006

Мој предлог је да управа распусти све играче и да играју јуниори. Исто тако било би добро да играмо у некој хали до 1000 места. Који курац да улажу било шта и да плаћају закуп Пионира када бојкотујемо ту лигу... У домаћем првенству опет титулу нећемо освојити по свој прилици.

Немам ништа против бојкота, али до напуштања те лиге неће доћи и поред тог бојкота, јер нам то УЛЕБ не би дозволио, а и то напуштање би ишло само Звезди на штету, а онда не видим пеонту нашег бојкота?

Или је нешто друго у питању?

ја ћу сигурно поштовати став екипе али мислим да је бојкот мало неозбиљан сви знамо како смо се до пре 2 године палили на ту јадранску лигу,како је увек била пуна хала итд...тад смо се посрали сами себи,ок да смо бојкотовали од када је звезда кренула да игра ту лигу од почетка а не после 3-4 сезоне.Слажем се са боком сигурно неће наше бојкотовање довести до напуштања лиге поготово сад кад је звезда постала један од власника те лиге.По мени је бољи активан бојкот да се иде на текме али да се стави до знања да се не подржава та лига него да као бојкотујемо а нико не зна ни због чега,ни што се то ради а понављам до пре 2 сезоне сви смо се палили на ту исту лигу.