Delije
Слика данашње Србије.. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443)

Одг: Слика данашње Србије.. - херцеговац - 10-17-2013

Није. Могу рећи да је судиница била јако коректна, што не могу рећи за оно говно инспекторско.

Не везано за ову причу, пали су ми прије текме добри јарани (један делија, други гробар), а у станици су их тукли и псовали мајку српску и херцеговачку. Ово је из прве руке и то прије пар година. Лежали су до краја суђења, а да глупост не може бити већа - као нису пријављени у Србији па могу запалити у Херцеговину. Суђење се било баш отегло.

Болио их је курац што су могли наћи да су ти момци били на КиМ и борили се за Србију. Искрено, ја нисам био на КиМ.

Добар текст.

Одг: Слика данашње Србије.. - Белградо1389 - 10-18-2013

Све што се дешава у Србији ме гадно забрињава и нервира. Из дана у дан, нас гурају све дубље и дубље, а народ нам спава...
Кап, која и даље није прелила чашу овом напаћеном српском народу, је "лепо окићени" Београд са шаховницама.
Знам какви су политичари, али опет ми ово не улази у главу...
Па, 150 км одавде, усташе ломе ћилиричне табле, а ови "наши" их дочекују к'о Путина, ако не и боље...
Само нам још фали, да их Вучић доведе на Маракану, да Звезда и Динамо(да, да из Загреба) одиграју пријатељску утакмицу. Што је најгоре, ако се што пре не пробудимо, може стварно да дође до тога.
А све нам је труло и лоше у земљи Србијици. Све мора да се мења!

Лоше је што болујемо од заборава... Лоше је што у нашој држави националне мањине имају више права него Срби који су је подигли... Лоше нам је дељење, лоше су нам карте, попови који се возе у лимузинама и имају своје бизнисе... Муфтије, које много причају, а притом су и гласне... Новине које доливају уље на ватру само да запрже чорбу, које испирају мозгове, које брује о скандалима, које служе систему... Телевизије, такође... Људи који верују у све што прочитају и чују... Људи који све мање брину о својим породицама, о својој части, образу, о свом окружењу, народу, држави. Битнији им је 'мир у свету', него шта се дешава на Космету, у њиховој земљи. Битније им је да "воле све што воле млади", битнији им је 'стајлинг'. Битније су им мајица, хеланке и све крпице са окупаторским заставама...Битније им је да педер прошета градом...Битније им је да уђемо у еу... Битније им је да виде лепоту друге земље, али не и своје... Битније им је да викедном оду у Загреб у провод, да лети оду на летовање у исту ту Хрватску, да њима напуне џепове, а наше да празне...
Дошло је то време када је паметан заћутао, будала проговорио, а фукара се обогатио, као што рече наш нобеловац... Дошло је време када сви воле фарму, а нико не воли село... Дошло је време када ти рођену државу воде странци, кад ти исти странци и свиње(две-једна панонска, једна милогорска) свађају и завлаче народ. А ја се питам када ће да проће то време, докле ћемо то да трпимо?!
Ја живим за дан, када ће народ да се тргне и да устане... Дан, када ћемо да се ујединимо, кад ћемо одбранити наше окупиране територије, када ћемо, странце са свете земље послати кући, када ћемо имати море, дужу обалу... Дан, када ће да се пробуде вера, национална свест, понос, част и жеља за борбом у овом народу, дан, кад неће бити тог новца који ће моћи да купи Српство!
Полако нам истиче време, али устаћемо, стаћемо на ноге, издржаћемо, прегураћемо као што смо све до сада...барем се надам, и верујем...

"После доброг увек дође лоше,
јер никад нам ништа боље
није било иза најбољег.

После лошег мора доћи добро,
јер никад нам ништа горе
није било иза најгорег."

НИЧИЈА НИЈЕ ДО ЗОРЕ ТРАЈАЛА!

Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 10-18-2013

Брате, и сам знаш да је све то масло европске заједнице тј. оних који су ову владајућу гарнитуру и довели на власт. Изанђали су ови и демократске странке а ови нови су им најпогоднији за прљаве послове. Народ је ове наводно изабаро да дођу на власт, хтели ти или ја то да признамо или не. Они морају да раде онако како им Брисел диктира. Народ је највише крив јер је тако изабрао. Најпоразније од свега је то што сутра опет да буду избори опет би исто било. А још поразније је то што на ове ствари које власт ради 80 посто бирача пљује а опет гласа исто. Осамдесет посто гласача власти пљују на ЕУ пљују на нато пакт а њихови политички миљеници нас управо терају у те две ствари.

Одг: Слика данашње Србије.. - херцеговац - 10-18-2013

Благо нама са њима:

http://www.nspm.rs/hronika/ministar-poljoprivrede-treba-menjati-zakon-o-gmo-bez-obzira-na-eu-i-sto.html

Одг: Слика данашње Србије.. - Белградо1389 - 10-20-2013

(10-18-2013, 09:37 AM)Кука link Wrote: Брате, и сам знаш да је све то масло европске заједнице тј. оних који су ову владајућу гарнитуру и довели на власт. Изанђали су ови и демократске странке а ови нови су им најпогоднији за прљаве послове. Народ је ове наводно изабаро да дођу на власт, хтели ти или ја то да признамо или не. Они морају да раде онако како им Брисел диктира. Народ је највише крив јер је тако изабрао. Најпоразније од свега је то што сутра опет да буду избори опет би исто било. А још поразније је то што на ове ствари које власт ради 80 посто бирача пљује а опет гласа исто. Осамдесет посто гласача власти пљују на ЕУ пљују на нато пакт а њихови политички миљеници нас управо терају у те две ствари.
Све то стоји, брате. Зато се и нервирам, јер је народ постао програмиран... К'о да је доба Титааа. Сви ћуте, нико не сме да каже шта мисли или свако има нешто паметно да каже и жели нешто да промени, али не ради(не сме) ништа поводом тога... А што се тиче политике, више не можеш никоме да верујеш. Све исти шљам. Све је постало шаблонски. Само преписују једни од других.
Ех, што и у политици није она "100 пута изговорена лаж, постаје истина"...

Одг: Слика данашње Србије.. - luconi - 10-22-2013

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/353618/Vucic-Do-2015-ceka-nas-pakao

"Kako je Vučić upoznao šeika Muhameda?
Vučić je naveo da navija za Mančester siti i da je šeika Muhameda bin Zajeda el Nahjana upoznao u restoranu, potpuno slučajno."

Каква прича...  Smile хахахах, сад више и не навија за звезду. отуђио се мало...

Одг: Слика данашње Србије.. - Белградо1389 - 10-23-2013

http://srbinaokup.info/?p=18814

Одг: Одг: Слика данашње Србије.. - KizaLion - 10-23-2013

(10-18-2013, 01:27 AM)петарда link Wrote: Све што се дешава у Србији ме гадно забрињава и нервира. Из дана у дан, нас гурају све дубље и дубље, а народ нам спава...
Кап, која и даље није прелила чашу овом напаћеном српском народу, је "лепо окићени" Београд са шаховницама.

Скоро сам пре неколико дана чуо причу од другара који је иначе био члан групе "Бечлије", дакле тврда кора наших од преко. Ово са заставама је ништа у односу на оно што се стварно десило у БГ.

Наиме, прошлог лета на базену "25.мај" купало се 5-оро младих Хрвата. Оно што је боло у очи да је један на сиси имао истетовирану шаховницу, а изнад тога крст. На првом пољу шаховнице-бела боја. Дакле НДХ грб. Млади Усташа купа се насред БГ-а без икаквог страха.

Остали купачи вероватно ил педери ил пичке. Међутим ортак налетео на нека два старија лика који нису мачији кашаљ на базену а знају се из краја и та тројица кренула ка тој петорици и спремни на фајт и шта буде креће прича... и Пичка усташа ћути и облачи мајицу.

Није било фајта, изблејали су још 2 сата и отишли. Било ми криво што рече ортак да је заборавио тел. гајби а иначе да је звао појачање нпр. неке другаре или Хероје, ил мене ил нпр. Херцеговца  Wink сигуран сам да би пало гажење или пржење.

Фасциниран сам овима одакле им муда. А да је обратно било рецимо на загребачком Јаруну, не смем помислит шта би било. Њихови би то представили као несрећан случај, а наши одмах затвор 2-3 године уз ширење расне и верске мржње, курац палац.. зато нас и газе политичари. Политичаре ми треба да газимо на сваком кораку.

Одг: Слика данашње Србије.. - bQxi - 10-23-2013

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/414803/Pijani-zandarm-pucao-na-Nislijku-bez-povoda

Пуцају где стигну, на улици, у Тапасу, отимају колеге па их спаљују, дилују дрогу, рекетирају људе, "обезбеђују" локале па убијају људе...

Ово је страшно, мада нама иживљавање жандара није страно. Тако је то када је систем труо. Овим људима који раде у жандармерији треба да раде психолошке тестове свака 2 месеца, јер очигледно да људи нису нормални. А они раде једном годишње психофизичке тестове где су им задаци такви да их 99% прође. Па онда изађу на улицу и као на дивљем западу. Кљукају их стероидима да изгледају опасније, па онда изађу да се иживљавају над народом. Па мало суспензија, плата 65% као да си на боловању и опет Јово наново. Србијо међу шљивама

Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 10-23-2013

(10-23-2013, 06:45 PM)Џукац link Wrote: Овим људима који раде у жандармерији треба да раде психолошке тестове свака 2 месеца,

Сваки дан! Како уђе у станицу а ти њега на тест обавезно. Јер то је секта, то  је група тешких психичких болесника. Мада и то не верујем да би било од неке помоћи.