Delije
Svetsko Prvenstvo - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Svetsko Prvenstvo - Milos_cz - 06-12-2006

Quote:Kezman je jedan antitalenat i ne znam pomocu kojih trikova je on zajebao trenere u tim klubovima gde je igrao! Ajde kontam da PSv sve dobija po 5-0 pa nije lako nadavati se golova, ali covece on ne zna da trci sa loptom a da se ne saplete! Ljuboja je izmislio fudbal za njega!
Bas tako - Kezman uopste nije lose igrao. On je igrao kao sto uvek i igra. Zato ga se treba odreci, zvati Pantelica i ostale koji umeju i sami sebi da naprave priliku.

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-12-2006

Италија - Гана

[Image: italija3gv.jpg]

[Image: italija20vh.jpg]

[Image: gana33jm.jpg]

[Image: gana29hu.jpg]

Svetsko Prvenstvo - dadax - 06-12-2006

Quote:Мислим да грешиш за Декија,човек игра солидно у Интеру уз више слободе,али и са квалитетнијим фудбалерима од ових у репрезентацији,тако да пружа много више,овде сви очекују од њега не знам шта,лично мислим да је на правом месту у тиму (СиЦГ),али са погрешним задацима.
Теријер Нађ је (по мени) био врло добар-дисциплинован,Жиле је овде у пролазу(штета),Дуљај такође добар-мени једини симпатичан играч из пакистана (вредан,коректан и користан),Короман-човеку скидам капу,игра срцем и то је за поштовање,нема респекта и зна да се фудбал игра због голова,ови остали (што својом,што туђом кривицом) -јад и беда,али Мајмун и епилептичар су данас играли горе него икада-и изгледа да ће тако и наставити...

Делим твоје мишљење, посебно у вези Декија. Не знам откуда тај утисак да је играо толико лоше !? Погрешио је понекад то је тачно, али је и поделио пар добрих пасева посебно према Короману, али и на леву страну према Ђолету (не сећам се баш добро, али и није толико важно). А и за пакистанце си у праву Smile

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-12-2006

Португалија - Ангола

[Image: portugal1mq.jpg]

[Image: portugal29ov.jpg]

[Image: portugal31nl.jpg]

[Image: angola35li.jpg]

[Image: angola22zi.jpg]

[Image: angola1tn.jpg]

Svetsko Prvenstvo - Casual - 06-13-2006

Cekaj,meni i dalje nije jasno...bas nikome od ovih stvorenja ne treba viza da udju u Nemacku???

Zlo i naopako!

Svetsko Prvenstvo - SaXoN - 06-13-2006

hahaha, "epilepticar i majmun" :lol: :lol: :lol: Svaka cast Big Grin
Ovako, utakmicu je izgubio "vojvoda Misic" svojom pocetnom formacijom: debil Nenad Djordjevic na desnom beku i 2 igraca koja apsolutno nista ne doprinose napadu i nekoj kreativnosti igre - duljaj i nadj. Od njih dvojice moze jedan da igra, ali ne obojica... Po mom misljenju na desnom beku treba igrati Basta (Gavran je prespor), umesto nadja Vukic, a majmuna u napadu nek zameni Zigic, koji ipak moze spustiti koju loptu onom epilepticaru Kezmanu na nogu, pa mozda budala i zabije... Zigic je nas najbolji igrac koji vredi kao savo i kezman zajedno i skandal je da on ne pocne u prvih 11 !!! Ukoliko izadjemo sa pravim sastavom u sledece 2 utakmice, mozemo se nadati daljem prolasku, vise nema kalkulacija, dakle:
Jevric - Basta, Krstajic, Vidic, Dragutinovic - Duljaj, Koroman, Vukic, Stankovic - Zigic i Kezman/Ljuboja

Svetsko Prvenstvo - 100%anti crnobeli - 06-13-2006

Quote:Cekaj,meni i dalje nije jasno...bas nikome od ovih stvorenja ne treba viza da udju u Nemacku???

Zlo i naopako!
Па није баш тако,али...не заборави да многи од тих Африканаца живе у Европи у и то у земљама које су њихове бивше колоније,а што се тиче оних који живе у Африци,они очас посла добију визу за ту земљу која је њихова бивша колонија,а та виза је Шенген и ето ти уласка у Немачку без проблема.
Е сад ко је нама крив што смо среће курате?

Svetsko Prvenstvo - Mikelandjelo - 06-13-2006

Ljudi moji, manite se kengura i crncuga. Dajte malo slike Šveđanki, Čehinja, Japanki, Brazilki, Meksikanki ... :jebanje ... Srpkinja ... Hrvatica ... Smile

A što se tiče sledeće tekme Srbije, imam neki čudan filing da dobijamo 2:1. Možda grešim, nadam se da ne. :finger I to će Deki da zavalja jedan ...

Svetsko Prvenstvo - slawisha - 06-13-2006

Izgleda nista od Vidica za ovo prvenstvo, povredio se na treningu!

Svetsko Prvenstvo - UrbanBaby - 06-13-2006

Quote:Cekaj,meni i dalje nije jasno...bas nikome od ovih stvorenja ne treba viza da udju u Nemacku???

Zlo i naopako!

Ниси још све видео. Big Grin
Ово су Холанђани после текме СЦГ - Холандија :

[Image: gayhol8wu.jpg]

[Image: gayhol28cc.jpg]

[Image: gayhol37at.jpg]

[Image: gyhol45cc.jpg]

[Image: gayhol53yd.jpg]