Delije
UPRAVA - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: UPRAVA (/showthread.php?tid=479)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

UPRAVA - Godra - 10-03-2004

Da klubom upravlja Vujin koji ne zna koliko clanova ima skupstina CZ?!

Kojeg je postavio Dzajic, kao i svih ostalih 78?!

Neka hvala.

Pominjete Piksija?! To je bila Dzajiceva ideja. I trebalo je da ga nasledi. Gurnut je u FSSCG, ne svojom voljom. Nije nista proemnio jer i dalje kolo vode Djoric (kao i u FK CZ), Bulatovic (nekada), Zecevic, Babaroic, crnogorska veza i ostali. Jedno je FSSCG, a drugo Zvezda.

Ako ne Piksi, ja stvarno ne znam ko drugi.

Ali ima vremena, 22. je blizu, pa cemo onda videti kakva su misljenja. Znam sigurno da mnogi nece biti zadovoljni...

P.S. Dule Savic je doveo Bogavca, koji je verovatno prosao celu Zvezdinu fudbalsku skolu, a verovatno je bio i prekaljen, iskusan igrac...

UPRAVA - Dacha od Bosne - 10-03-2004

Hooligan, samo jedno strucno pitanje. Ako se titule u domace prvenstvu kupuju, kako to da su se uspjele kupiti samo tri-cetiri za sve ove godine Dzajkine vlasti? I to jos za Muslinovog mandata? Ma hajte molim vas.
A dule S.? Pa pogledajte samo izjavu sta je on htio i da vozi istu pricu kao Dazjka o stasavanjima generacije. Pa dokle?
poz
Dacha

UPRAVA - KOHAH - 10-03-2004

????? ????. ?????????? ?? ?? ?? ?????? ?? ??????. ??? ?? ?????? ????? ? ??? ????, ??????? ?? ??????. ???? ???? ??????, ? ??? ?? ?? ?? ????????????. ??????? ??? 1-2 ?????? ?? ??????? ????? ???? (??, ???????? ??????, ???? ????? ?????? ???? ?? ?????? ?? ?? ????? ????????? ????). ??? ????? ???????? ?? ? ??????, ??? ??? ?? ???? ?????! ????? ?? ?? ???? ???????????? ? ?? ?? ????? ??????? ???? ????? ?? ?? ?????? ??? ???? ? ??????. ???? ??, ??????? ?? ?????, ???? ? ?????????.

UPRAVA - supreme - 10-04-2004

Quote:???, ??? ??? ???????, ????????? ??? ?????? ?? ??? ???? ?? ?????? ?? ???? ? ?????? ???????? ?????? "??????" ?? ???? ????? ????? ???? ?? ????, ?? ???? ?? ??? ??? ?????????? ??????? ? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ????? ?? ????? ?????? ????.
?? ???????? ??????-????? ?? ???????? ?? ???? ????, ?? ??? ????? ??????? ???????? ?? ?? ???????? ??? ? ?? ???????? ?? ???.

???? ?? ?? ?????? ?????????, ??? ????? ?? ????????? ?????? ??? ?? ???. ???? ???? ??, ???? ?? ?????, "??????" ?? ???? ????? ????? ???? ?? ????, ?? ?? ???? ?????????? ??????? ? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ????? ?? ????? ?????? ????... ????? ?? ????? ??????? ?? ???? ?????. ?? ?????? ? ?? ?? ?? ?? ??? ??? ?????? ??? ???, ??? ???????? ?? ?? ?? ????? ????? ? ?????? ???? ??? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ?????? ?? ?? ?? ??????? (?????? ???????????? ????? ?? ??? ??? ?????? ???????? ???????? ??????). ? ??? ?? ?? ??? ??????? ??????? ?????? ? ???? ???? ? ???.?, ??????? ?????? ?? ?? ?? ????? ???? ????????, ? ????? ??????? ??? ???? ???? ?? ???? ????? ???? ???????? ?????? ??????. ? ??? ????? ???? ?? ??????? ???? ????? ????? ????? ??? ? ???? ? ?????? ???????? ??? ????????? ??????, ???????? ??????? ? ????? ?? ????????? ??????????? ?? ???? ?????? ?? ?? ????????, ?? ????? ????? ?????? ???? ??? ?????? ??? ???? ???? ?? ?? ?????????, ???? ????? ? ???? ??????? ????? ???????, ??? ???? ????? ?? ???? ? ???????? ???? ????????, ?? ? ??????????? ?????? ?????? ? ?? ??????? ? ?????? ???????? ? ?? ????? ?????, ? ?? ?? ?????????? ?? ???????? ?????? ? ?? ???? ??? ????? ???? ??????? ??????? ?? ???????? (?? ????? ???? ? ???? ???? ????? ??? ?? ???? ???? ???? ??, ??? ?? ????? ?????? ??? ????? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ?? ??? ????? ???????? ???? ????? ?? ????????? ?????? ???????). ?? ?? ? ?????? ??? ???? ?????, ????????? ???? ?? ?? ????????? ?????? ?? ?? ?? ???? ? ????? ????? ?? ??????? ?????? ????? ? ???? ????. ?????, ??? ????? ?????? ? ??????, ? ??? ????????? ??? ?????.

? ?? ??? ?? ?????? ?? ????? ?????? ?????? ???? ???? ??????? ??????? ???????, ??? ?????????? ????? ???? ???? ???? ?? ???? ???? ?? ????????, ? ?????? ?? ?????? ? ????. ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ????? ??????? ?? ????? ?????, ???? ?? ??????????? ????? ???? ? ??????? ?? ?????? ???? ??????? ?????????????. ???? ?? ????? ??? ???? ????? ??? ???? ????? ?? ???? ??? ?? ??? ???? ?????? ? ??? ?? ??????? ???????? ?????? ?? ????, ? ???? ?? ????? ??? ?? ?????? ???????????? ?? ????? ? ????? ??????? ?? ??????? ????? ??????.

????? ?? ????? ?????? ??????? ???????, ????? ???? ?? ??? ??????? ?????? ?????? ?? ???????. ? ???? ????? ?? ?? ?? ?????? ????? ??? ?? ?? ?? ???? ????????? ???????.

????? ??????? ?? ?????????? ??????????? ?? ????? ??????????? ?? ??? ????? ???? ???? ????? ??????? ?? ?? ?????? ? ??????. ?? ????? ??? ????? ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ?? ??????? ?????? ?? ?? ??????? ????? ??????, ??? ????? ?? ????? ?? ?? ?????? ?? ? ????????? ? ?? ?? ? ?????????? ?????? ?????? ????? ????

UPRAVA - Бока - 10-04-2004

????? ?92:

[i]Fudbaleri i strucni

UPRAVA - Godra - 10-04-2004

Ti nasi fudbaleri em sto fudbal ne znaju da igraju, em se izgleda pogresnom coveku slihtaju...

Kad ce ova tuzna sezona da se zavrsi :zbunjen

UPRAVA - Dacha od Bosne - 10-04-2004

Quote:Ti nasi fudbaleri em sto fudbal ne znaju da igraju, em se izgleda pogresnom coveku slihtaju...

Zavrsice se kada ode drug Dzaja.
Samo se plasim da ne bude Zivio drug Tito, drug Sloba i drug Dzaja.

poz
Dacha

UPRAVA - Forever Ultras - 10-04-2004

Quote:Ti nasi fudbaleri em sto fudbal ne znaju da igraju, em se izgleda pogresnom coveku slihtaju...

Sve mi se nekako cini da sam ovu pricu sa Dzajkom vec jednom video... Nekako mi ovo sve deluje poznato.

Inace, samo da znate, u prodaji su pretplatne za KK i nisu skupe.

poz,
budimir

UPRAVA - boca - 10-04-2004

Igraci su upravo i pokazali jedan od glavnih problema u Zvezdi, a to je sto svi rade nesto sto im nije u opisu radnog mesta, odnosno nesto za sta nisu kvalifikovani. Njihov posao je da igraju, a ne da se bave klupskom politikom, jer ovom logikom bi trebalo da izdaju saopstenja posle svakog dogadjaja, utakmice, da nam kazu ko im se svidja, ko im smeta, da ce se truditi... Mislim, pustite coveka da jednom ode.

Rekli su i jednu pametnu stvar, da nije jedini krivac Dzaja i to je apsolutno tacno. Neophodno je ciscenje kompletne uprave, jer svi oni ako nista drugo podsecaju na ovaj desetogodisnji (ako ne i duzi) sunovrat Zvezde. Uzasava me ta recenica: pod Dzajinim vodjstvom osvojili smo Evropu... Ok je to, mozemo da mu odamo jos jednu pocast, da se oprostimo od njega kako i dolikuje Zvezdinoj zvezdi, ali da to bude definitivan kraj, jer od stare slave se ne zivi! Koliko god da mi je drago uvek kad se pomene titula iz 91. toliko me i boli cinjenica da se nas imidz upravo i zasniva na toj godini. Zvezda svom renomeu nije doprinela nista vec 13 godina. Ne moze se vecno ziveti u proslosti i ne mogu neki ljudi vecno opstati na svojim pozicijama zbog zasluga u proslosti. Kao sto se menjaju treneri posle losih rezultata, tako bi i direktore trebalo menjati usled loseg poslovanja. Ako klub svake godine posluje sa gubitkom, neko mora za to da odgovara. Trener odgovara za rezultate svoje ekipe, a direktor za rezultate svoje uprave i saradnika. Zbog svega mislim da bi povlacenje ostavke bila vrlo losa stvar za sve i da bi ove konacno zapocete promene trebalo sprovesti do kraja. Trebalo bi pruziti sansu novim ljudima, ambicioznijim, koji ce od Zvezde stvoriti klub, ne samo sa sjajnom proslosti, vec i sa sjajnom perspektivom, koji ce omoguciti novi Bari...

UPRAVA - Boba - 10-06-2004

Da se ne bismo gubili...niti su igraci napisali ovo saopstenje, niti su ga inicirali...Samo su ga potpisali. Ovo ne znam za sigurno, ali sam duboko ubedjen da im je taj papir donesen 'na potpis'...Nije to prvi put u Srbiji.