Delije
MUSLIN ODLAZI - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: MUSLIN ODLAZI (/showthread.php?tid=376)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

MUSLIN ODLAZI - OrtoDelija - 05-26-2004

Taj novinar Zorance je takva seljacina da to nije normalno.Nije ni cudo sto je grobar!
Neko bi trebalo da mu kaze da cuva noge. ;pljuga Ide lepo vreme,rekreacija je po ceo dan. ;pljuga Ali jedno je dovoljno reci:

STOKO NOVINARKSA,DALJE RUKE OD ZVEZDE!!

MUSLIN ODLAZI - OrtoDelija - 05-26-2004

STOKO NOVINARSKA,DALJE RUKE OD ZVEZDE!!

MUSLIN ODLAZI - Forever Ultras - 05-26-2004

Quote:Da to nama Dzajka-rodila-ga-majka ne maze oci da zaboravimo blamazu sa Muslinom? Vecina Zvezdasa, cak i zadrtih muslinovaca, spremna je sve da mu oprosti samo ako dovede Princa. Sto ti je ljdska dobrota, i najveca sranja se lako zaboravljaju samo ako se obeca sarena laza; sto veca laza i sto sarenija, to se brze i lakse zaboravlja.

Prvo, dobro nam dosao. Smile

Zbog tebe ponovo pisem na ovom topicu.

Ne mogu da verujem da ce Bajevic pristati da pokusava ulazak u CL ukoliko Dzajka rasproda sastav, jednostavno ne mogu da verujem u to...

poz,
budimir

MUSLIN ODLAZI - Milance - 05-27-2004

Ja braco mislim da ako Bajevic dodje,da ce postaviti uslov.A taj uslov ce biti slican onom Muslinovom.Dakle,igraci ostaju.Znaci ako Dusko ne dodje,zbogom igraci.A ako Princ ipak pokusa,mislim da igraci ostaju...

MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-27-2004

Mitke, Delijo, dobro nam dosao na forum! ;pljuga
Samo da znas da je ovo forum navijackih i sportskih prica a ne politickih spletkarenja.

Za pocetak, jedno test pitanje za tebe : Na sta prvo pomislis kada cujes ime "Crvena zvezda"? Smile

MUSLIN ODLAZI - Mitke - 05-27-2004

Hvala i Budi i Srecnoj Zvezdi na dobrodoslici.

Apropos "politickih spletkarenja" - ako sam dobro razumeo, u pravilima foruma o tome nista ne pise. Zato cu da pisem onako kako ja smatram da je u skladu sa datom temom i saglasno sa pravilima foruma. Ali ako modertaori i "grupe" pocnu da se javno mrste, ako i ovde postoje obicajna pravila mimo propisanih forumskih pravila, napisacu oprostajnu poruku i to je sve. No bad feelings. Deal?

Sto se tice testa, odgovor je: Fudbal longa, vita braevis. Naravno gledano kroz okvir crveno-belih naocara.

Ako sam polozio, moze li nazad na temu?

MUSLIN ODLAZI - Бока - 05-27-2004

Ali opet smo na nuli cak smo mozda i u minusu iako dodje Bajevic. Dakle ako je Muslinov jedini problem bila rasporodaja igraca, a Bejvicu jedan od uslova da nedodje do rasprodaje igraca zasto je onda Muslin uopste i odlazio. Bolje da je on ostao. Poznaje mnogo vise igrace...

Dakle mislim da ce ipak, ako dodje Bajevic, doci do rasprodaje igraca. Ali ce to pokriti na neki drugi nacin.

Podsetio bih Vas da je politika Zvezde po pitanju prodaje igrace promenjena od 2000. godine. Vise ih ne prodaju sve odjednom. Nego malo-pomalo. Nema vise igraca izuzev Marjana Markovica i Ilica koji su igrali pre 3-4. godine. Sada stihijski prodaju igrace. Ni ne primetis. Sada prodaju igrace tokom sezone, pre pocetka priprema ili na kraju priprema. Tokom leta kada slabo ko ima uvid u to sta se dogadja... a onda bez najave vrlo brzo u roku od par dana igraci napuste Zvezdu. Tako ce biti i ove sezone, jer imamo dva shit sponzora, losu upravu i ne mozemo da finansijski izdrzimo sledecu sezonu.

Isto tako ne bih voleo da uspemo da sadrzimo igrace, pa da neudjemo u Ligu sampiona, ne docekamo prolece u Kupu UEFA i onda da ih rasporodamo na jesen pa da talibani osvoje duplu krunu na prolece! Dakle oprez DZAJO!

MUSLIN ODLAZI - S.K.Y. - 05-27-2004

Quote:Apropos "politickih spletkarenja" - ako sam dobro razumeo, u pravilima foruma o tome nista ne pise. Zato cu da pisem onako kako ja smatram da je u skladu sa datom temom i saglasno sa pravilima foruma.

Znas sta se kao primarno pitanje postavlja?
To sto si se registrovao na ciganskim forumima u poslednja cetiri dana i to da bi raspredao o Dzaji i odlasku Muslina...
Jel' to tebi Dzaja "nije izasao u suret",ili si jedan neostvareni lik u politici i na stadionu,
vise, kad se nisi setio da budes deo Cigana i Zvezde mnogo ranije?(pa makar putem interneta)
Ti meni nesto smrdis...I ne mozes da pises sve kako zelis,bez obzira sto ti je jedan od moderatora pozeleo dobrodoslicu,a saznaces i zasto!
I,sta to tebi smeta kod Dzaje i Uprave,a da za to imas pisani ili usmeni (citaj:audio,ili video zapis),argument,pa da klevetas nekoga do mile volje?

MUSLIN ODLAZI - Godra - 05-27-2004

A moze li neki pisani dokument gde je Dzaja ulagao pare od transfera svih ovih godina? Pa ako je pametno ulagao, onda da svi progutamo ova govna o njemu. A ako nije... da bar ne napadamo one koji ne misle isto kao i mi ili da ogranicimo forum na 5 usera. Mislim, ne moze da bude gori nego sto je sada...

MUSLIN ODLAZI - S.K.Y. - 05-27-2004

Godra,ukoliko do sada nisi video ulozeno,"kupljeno",nabavljeno i sredjeno (a,da nije WC u pitanju),a pritom ti je sve ovo bilo prezentovano pre nekoliko meseci na TV-u,i uzevsi u obzir da mi je drago sto si konacno odvojio upravu od navijaca,i sto si se stavio na stranu navijaca,necu te svrstavati u kos onih koji bi govna trebalo da jedu,iako ti sebe smatras jednim od njih...