![]() |
КК Црвена Звезда 2013/2014 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК Црвена Звезда 2013/2014 (/showthread.php?tid=1891) |
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 12-06-2013 Прошле године масу утакмица је Катић решавао пред сам крај. Али онда мораш да спустиш лопту доле на њега, а не да му је остављаш на линији тројке, ту су центри бескорисни. Уместо да смо спуштали на центре, ми смо играли на Шилба, који им је поклањао лопту у руке. Јака је морао више да игра, али не уместо Лазића, који је покидао друго полувреме у одбрани. Играчи које је чувао, нису се видели у другом. Али онда му судије измисле два фаула и избаце га. Цветковић је туки од играча, не знам зашто је уопште ту. Није проблем што Раденовић промаши цео обруч, проблем је што не постоји организован напад. Центри и нису ту да скачу, него да заграде. Центар гради, а лопте скупљају играчи на 4 и 3. Погледај играче тумбаса на 3 и 4 последњих година (Лазме, Гист, Весели, Лучић...), све лудачки скакачи. Имао је ПАО доста скокова у нападу, али смо ми имали један више. Нама вечерас одбрана није била проблем, него непостојање идеје у нападу. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 12-07-2013 Управо то, безиједни напад... Шилб, иако је дао две тројке и најавио преокрет, након тога и пре тога гомила изгубљених лопти, али оних из којих иду контре 1 или 2 на нула и где нема спаса! Лазић синоћ покидао! Мислим да момак сем одбране, коју игра можда и најбоље у у овој екипи, има потенцијал и у нападу али га не користи довољно... Нелсон је био добар, али нешто лошија организација игре у последњој четвртини је усрала све добро што је до тада урадио... Балжич је био лош у првом делу, најлошија партија од кад аје стигао у Звезду... Мислим да је пао после оних утакмица у којима је био најбољи играч... Скандирање имена му изгледа на прија, шта ли... Једина од свих Радоњићевих одлука коју сматрам исправном је то што Блажич након катастрофалне игре у првом полувремену у другом није ни ушао... Све остало, потписујем све поразе као Радоњићеве! Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Војник_севера - 12-07-2013 Нисам редован на овој теми,али пратим уписе. Када изгубимо овако то и није тако страшно.Страшно је то да ми сваки мечт сем против Макабија тамо изгубимо на исти начин.Све мечеве смо до сад губили на ретардиране и почетничке грешке где предајемо лопту у руке противнику или је шаљемо у аут.Када направиш 25 изгубљених лопти пораз је неминован.Једино ми је жао што смо изгубили од овакве бедне екипе.Реално да смо имали барем 2-3 игубљене лопте мање на сваком мечу.Победили би барем на још 2 меча.Овако задовољан сам овом годином,могло је боље,али шта је ту је.Нисмо се обрукали. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 12-07-2013 (12-07-2013, 12:44 PM)Војник_севера link Wrote: Овако задовољан сам овом годином,могло је боље,али шта је ту је.Нисмо се обрукали. Управо тако. И ја сам задовољан када повучем црту и када сагледам шта смо приказали. Оно што ме охрабрује је што смо јако близу екипама које годинама играју Евро Лигу. Имамо добар костур тима и сада остаје да се ради на сазревању и на можда довођењу једног али вредног појачања. У исто време, омладинска баскет школа је врло јака и тамо се озбиљно ради што обећава светлу будућност у овом спорту... Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - Red Star Forever - 12-09-2013 Шта даље? Ако не будемо последњи у групи, играмо Евро Куп? Да ли је битно да се побеђује у Евро Лиги до краја, да ли се скупљају бодови, кефицијенти, као у фудбалу? Ајде неко ко зна, нек детаљније опише за нас који нисмо до краја упућени... Све до "најситнијих цревца" ![]() Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - rukometas_bg - 12-09-2013 Сви који не прођу у 16, иду у еврокуп, без обзира на позицију у групи. Гробари су стално први у АБА, играли Ф4, пролазили у 16, али не видех да су нешто били претерано повлашћени. Тако да нам је свеједно који ћемо да завршимо. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - V O J V O D A - 12-11-2013 http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/format Овде имаш све што ти је потребно. Како стоје ствари тренутно , наша нова група би изгледала овако : Nizhny Novgorod Panionios Athens Cedevita Zagreb КК Црвена Звезда Прва два иду даље. Могуће су промене , видећемо шта ће бити, важно је да настављамо даље чак и као шести у нашој групи. О некој бољој позицији приликом жреба за наредне сезоне Евролиге , од позиције коју смо имали ове сезоне , још је то рано за нас , јер ми заборављамо да смо дебитанти , док прва четири шешира чине клубови који одавно имају А и Б лиценце. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - CEBEP - 12-12-2013 Одлична Звезда данас. Победа против Лаборала 81:65. Колико је група била уједначена говори податак да 4 победе није довољно у овој групи за топ 16. Звезда је 4 од 5 утакмица губила до 7 поена разлике што значи да смо са свима били егал. Само нам пракса треба и биће то екипа за понос... Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - KizaLion - 12-18-2013 Пред Црвеном звездом је утакмица последњег кола Евролиге, али већ сада је познато да у наставку сезоне црвено-бели настављају такмичење у Еврокупу. Још пре последњег кола било је познато да ће Звезда бити у групи Л и да је први противник Нижњи Новгород. Панионис је поражен у последњем колу, завршио је као други у групи Х, па ће Црвена звезда поново бити у групи са екипом из Атине. Најнеизвесније је било у групи Б, где су се чак три екипе бориле за место у групи Л. Цедевита је добила меч против Шалона, па су Билбао и Олденбург у директном дуелу одлучили о својој судбини. Билбао је добио, Мумбру је постигао кош уз фаул на самом крају и донео потребну победу за пролаз.. Наредна фаза Еврокупа на програму је од 7.1 до 19.2.2014. Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - bQxi - 12-20-2013 Победа против Литванаца у последњем колу Евролиге од 24 поена разлике 75-99 ! Резултатски небитна победа, али у сваком случају охрабрујућа. Најефикаснији Боби са 25 поена и 11 скокова. У игру су ушли и Ристић и Тејић и уписали своје прве евролигашке поене. Са скором 4-6 завршили смо као 5. у групи и такмичење настављамо у Еврокупу. Остаје жал за Топ 16 јер смо у свим утакмицама били егал са противницима који имају дуг евролигашки стаж. И ако се погледа статистика осталих тимова који су прошли у Топ 16, њихов скор који су остварили је исти као и Звездин, а у неким случајевима и лошији. Распоред за Еврокуп 1. Црвена Звезда - Билбао 7./8. јануар 2014. 2. Нижњи Новогород - Црвена Звезда 14./15. јануар 2014. 3. Црвена Звезда - Паниониос 21./22. јануар 2014. 4. Паниониос - Црвена Звезда 28./29. јануар 2014. 5. Билбао - Црвена Звезда 11./12. фебруар 2014. 6. Црвена Звезда - Нижњи Новогород 18./19. фебруар 2014. |