![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - V O J V O D A - 07-04-2013 Црвено бели дрес за мене разочарење, упропастили су све плавим линијама, Леђеин дрес ми се много више свиђа. Јел зна неко где има да се купи још Леђеин дрес ? Бели дрес, стандард, немам замерке, свиђа ми се. Тегет дрес много подсећа на Бордо, отвара стару рану, још када се натопи знојем та нијанса прелази из тегет у црну , па боље да не кажем на кога ће подсећати . Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 07-05-2013 За ово последње не брини, наши дресови се не натапају знојем Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - MACAK - 07-05-2013 (07-05-2013, 05:07 AM)Звездаш link Wrote:За ово последње не брини, наши дресови се не натапају знојем ![]() ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 07-05-2013 (07-05-2013, 05:07 AM)Звездаш link Wrote:За ово последње не брини, наши дресови се не натапају знојем Е слатко ме насмеја! ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 07-05-2013 Не може да се пореди трибина и терен, зна се зашто се тамније боје носе на трибини. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 07-05-2013 Да затворим, дрес није црн, нити је у некој дречавој боји, нити је у некој боји која нема везе са нашим клубом. Дрес је тегет варијација на плаву боју, која се од 1945. године појављивала као боја резервних дресова. Живите са тим! ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - V O J V O D A - 07-05-2013 Знам да нам се дресови не натапају знојем , само није све до манекена , има нешто и у стилистима. http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7522/Ninkovi%C4%87+ostao+u+Beogradu.html И ајде сад разуми ти ову малоумштину . Нинковић који је најављиван као наше највеће појачање , неће путовати и играти на турниру, који је уједно и завршница припрема пред старт сезоне и изваничних утакмица, и још су то Евро утакмице где немаш право на кикс. Играће неко други на том турниру, неко други ће се уигравати са остатком екипе, али зато када крену званичне утакмице , Нинковић ће играти, па се после питамо како смо то толико не уиграни, шта су они то радили на припремама , итд. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 07-05-2013 Па јебига, можеш да га пошаљеш физички неспремног, тако да повећаш шансу да прође као Ракић и да га евентуално изгубиш већ на почетку сезоне. Он једноставно није још спреман физички да игра те утакмице и не треба га префорсирати. Јер зна се за Нинковића да је кроз каријеру повремено имао проблеме са повредама. Против Белгије се сад није одазвао због повреде ако се не варам. Проблем је што је на турнир пристао Пинто, он имао неку своју визију како ће то да темпира и онда запалио. Џајић и Стојановић су већ рекли да им се не свиђа што сад морамо да идемо тамо, због тога што губимо тренинге. Да би отказали да можемо, али сад нема назад. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 07-05-2013 (07-05-2013, 01:33 PM)V O J V O D A link Wrote:Знам да нам се дресови не натапају знојем , само није све до манекена , има нешто Не разумем зашто је то малоумштина? Нине једноставно није спреман да изађе и одигра утакмицу. Да би се спречиле повреде због физичке неспремности, остаће у Београду и радиће на кондицији и чврстини. Ракић је најбољи пример шта би могло да нам се деси... П.С. Звездаш ме управо предухитрио са поруком... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - V O J V O D A - 07-05-2013 Ма разумем да постоји ризик од повреде,и ајде да не игра утакмице на турниру, али мора да буде са екипом, ако не игра утакмице, онда бар да тренира са екипом и то је боље него да индивидуално тренира одвојен од екипе па да се са њима сретне први пут на терену на званичној утакмици. Између утакмица на том турниру има по два дана паузе, ко каже да се неће тренирати, шта се просеравају да им се не иде у Швајцарску јер губе тренинге, тренираће нормално ,имаће припремне утакмице као и раније на припремама, само ће то бити прави турнир, што је и боље, него да играмо против Б екипе Салзбурга,Шахтјора .... |