![]() |
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867) |
Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 08-14-2013 (08-14-2013, 12:37 PM)KizaLion link Wrote:Елем, брат Ерибо је био у праву за коефицијент. Можда је боље да паднемо тотално, имаћемо гостовање у Сан Марину или Андори вишка. ;DКолико ја знам, нама коефицијент расте наредне сезоне. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-18-2013 Гледам данас по неким другим сајтовима људи блиски црно-белој боји каче слике која показује да је нашем првом голу претходио офсајд. Ништа лакше, нека подрже промене у фудбалској организацији. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Red Star Forever - 08-20-2013 Смешно је уопште и поредити дешавања на њиховој утакмици са Пазаром и све оно што је и претходило тој утакмици са офсајдом који је дискутабилан скроз... Али, у праву си, ето им сад прилике да и они нешто кажу против Толета и судијске организације, до сада су углавном имали речи хвале за исте... Или се пак нису ни оглашавали, а и што би кад им је све ишло у корист! Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-20-2013 http://www.telegraf.rs/sport/808109-arapi-spasavaju-zvezdu-placaju-64-miliona-evra-za-zemljiste-oko-marakane Колико сам ја овде разумео, Арапи овде плаћају само 20% од цене, а ми треба да се радујемо?! Вучићу и осталој камарили не треба веровати, као што Србе на Косову покушавају да преведу жедне преко воде.. све су то лопови, политичари дођу и оду, а новац се потроши.. Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 08-20-2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-uzvratio-rafalom-vi-kockari-svodnici-menadzeri-i-propali-politicari-ste-unistili-najveci-srpski-klub-zvezdu Главоња се исрао по како бившим, тако и актуелним функционерима. Иако се код сваког саопштења користи заменом теза (односно онај који му пише саопштења), за највећи део оног у саопштењу је нажалост у праву. Иначе Толе био данас код председника државе. Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-20-2013 Толе мора да оде по сваку цену, без обзира на наше стање. Једино што не ваља је што се Терза спомиње као спасилац и нови председник (мада то нигде није званично објављено) Савеза. Великог лопова заменити малим је гротескно. Треба да постоји јасан план који се не назире. Очекујем да ће наши узвратити пуном паром у фазону као овај коментар: "provalite zadnju recenicu. pa sta vi radite za fudbal? kuca fudbala u selu i lova ukradena,reprezentacija ne ide na evropsko i svetsko pri tom je 148, Albanija ispred nas,klubovi ispadaju od gruzije,azerbejdzana ukrajinskih osvajaca kupa i kiprana,moldavaca,pola sudija u suspenziji 6 godina,onaj jedan sudi na dva nacina u evropi i srbiji,omladinci rasprodati vec,najuspesnija mlada rep.podmladjena pre vremena,selektor nam pomocni trener na pocetju karijere,bata djora pljuvac sad ide s A selekcijom,igraci od 50 miliona se oprastaju u 24 od repke,potpisuju za milan mancester benfiku.a nama igra fejsa petrovic,prijateljse reprezantacija igra prijateljske u svetu,a zvanicne u selu i na manjim stadionima ,publike nema ni protiv hrvata,a jedini klub koji vraca publiku na stadione se potkrada i unistava.a titule idu svojim dominantno osiljenim klubovima.iz druge lige se ulazi kako hoce,a oni sa tradicijom se gase zbog duga za rucak.filijale dominsntnog mirne,a pravi centri se gase.legende su pohapsene uz snimak,a novonari cute ili huskaju za pare ! ma sve ste uradili,svaka cast ! ODLAZITE LOPOVI !!!!!!!!!!!!!!!!" Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-20-2013 Опасне оптужбе су изнешене са обе стране. Да смо држава као што нисмо, Тужилаштво би морало да испита све што је изречено и да подигне кривичне пријаве ако има елемената који су окарактерисани као кривично дело. Ако пак нема требали би они који су невино нападнути да туже ове друге за клевету. Овако се све своди на то ко је коме позван да држи моралне лекције и ствар готово по правилу после извесног времена и прашине која се дигла легне. Толе може да се смени на два начина. Најпростији и најлегитимнији је да противници сазову Скупштину и да формирају већину. Очигледно је да они то и даље немају и онда се диже бука. Други начин је да га склоне буквално са државног врха. Али и ту очигледно он одговара. Па мајка му стара, један Динкић је смењен после 13 година, а овог гмаза неће да склоне. Кизо, под Терзиним вођством Савеза смо освојили последње две дупле круне, а и јавно се декларише као Звездаш, тако да ја не видим разлог зашто се са њим не би успоставила добра сарадња. Чак би га и подржао. Одг: Актуелности из домаћег спорта - херцеговац - 08-20-2013 Осим Севера, та земља је још једино вриједно што наш клуб има. Нек нас на овај начин опљачкају, клуб ће завршити у зонској лиги за коју годину. ЈСДП је добијао проценте, негдје фифти фифти и стадион од Швајцараца, а нама да увале 20% вриједности које клуб и онако неће никада видјети. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Војник_севера - 08-20-2013 Помаже Бог браћо, после свега,једно је сигурно нема назад,поготово после данашњег саопштења Караџића.Мислим да смо стигли до "тачке кључања" после свих ових оптужби и да уколико Караџић превгане биће моћнији и јачи него што је био. То што су људи из наше управе лоши не значи да је Караџић то није и ту је управо замена теза.У овој игри је или или.Тактика да представи Џајића као жртву окруженом лошим људима,да повеже Весића са садшњом управом је његов покушај да унесе заваду и нејединство у наше редове. Ове две приче су одвојене барем за мене: 1.Одлазак Караџића 2.Рад наше управе Једно са другим нема неке претеране везе,а Караџић је успео то да повеже и да направи причицу.Надам се само да се нећемо упецати. То ко код нас краде шта су проблеми ће доћи тек на дневни ред кад Караџић оде.Тако ће нестати још један алиби(Караџић,ФСС) за неуспешан рад управе. Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 08-21-2013 (08-20-2013, 09:55 PM)херцеговац link Wrote:Осим Севера, та земља је још једино вриједно што наш клуб има. Нек нас на овај начин опљачкају, клуб ће завршити у зонској лиги за коју годину.Баш то. Нека нама држава коначно омогући да располажемо тим земљиштем. А ако ми одлучимо једног дана да изнајмимо, продамо или шта већ, онда лепо распишемо лицитацију са прописаним условима, па ко понуди више. |