Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Rodjak sa Severa - 08-09-2012

Чим слете у Београд ући у аутобус и ШАМАРАТИ све редом до Маракане.

Јебе се њима за такмичарски мотив као и управи клуба у питању је само и искључиво ПРОДАЈА играча и лична промоција истих - НИШТА ВИШЕ.

Све друго је шарена лажа и самообмана.

Сад су срећни јер играју још један двомеч да се "прикажу" некоме ако има уопште заинтересованих за ове извикане полуаматере.

Такмичарски мотив док не вратимо бићемо - НУЛА !
Илузорно је размишљати о некој врсти такмичења чак и да уђу у групе Лиге Европе.
То је само већи сајам за продају играча.

Такмичењем се баве клубови у Лиги шампиона,за престиж , трофеје , за славу.

Некада велики и моћан клуб ФК Црвена Звезда је ту тотално споредна и небитна прича која само служи за тренутну рекламу и за њега их сутра апсолутно није брига. ЛОВА циљ.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Eribo - 08-09-2012

(08-09-2012, 08:25 PM)Рођак са Севера link Wrote:. ЛОВА циљ.

А којем то играчу и клубу није лова циљ ?? Нису ово више 50-те.
И зашто би се неко шамаро ?
Индијанци ?
Који је вама људи ? Схватите једно; МИ СМО ИНДИЈАНЦИ ЕВРОПЕ ДАНАС!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Сале90 - 08-09-2012

Људи па ово је друга победа над омонијом.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Храбро срце - 08-09-2012

Схватам и потпуно разумем Рођаков бес,сви ми мање или више смо бесни због тога како ове сезоне играју ови у црвено белим дресовима.Има доста истине у његовом упису.Године без титуле,без Европе,дугови исти,ако не и већи,а као нон стоп враћамо репове,сваке године правимо тим за будућност,а уствари све распродамо.Ове године једва успесмо да задржимо Лазовића,Мијаиловића,...и то је питање колико,до зиме или идућег лета и онда опет изнова!И крене нова сезона,наравно наша очекивања(нека реална,нека нереална у тренутној ситуацији),надамо се некој новој ЗВЕЗДИ,лепој игри,головима,.....Кад оно 4 утакмице,свака тешка за гледати.Али  је ова данашња била најтежа!Нек каже ко шта хоће,да смо играли лоше,нон стоп враћали лопту назад,давили са бесконачним додавањима на својој половини,али то нас је довело до 4 круга.Ништа ова Омонија није одигралиа,ја сам очекивао да ће да нападну и да играју фудбал!везе ти немају и зато смо заслужено прошли! Циљ ове сезоне је ТИТУЛА и овај тим је кадар да то оствари!Али мораће да почну да играју Лазовић и Евендро пре свега,јер ово до сад,а поготово данас је ОЧАЈ!!!Брука и срамота онако одиграти!Славимо Бајковића данас,као Дику '91.То је наша Звездашка реалност овог лета господњег 2012.Даће Бог да ова утакмица промени мало размишљање играча,да им да енергију и неку сигурнос и да почну да играју како треба!

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Darko - 08-09-2012

Фудбала нису знали, ни приказали, али су терен преорали, за грб погинули и као лавови се борили. Поштовање од мене за то !

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - CEBEP - 08-09-2012

На пенале против великана светског фудбала Омоније = Брука.
Ни један сегмент у игри нисам приметио у прошлим утакмицама да могу да иоле гајим наду да можемо да уђемо у групну фазу лиге Европе. Сутра извлачење а онда спуштање на тврду земљу када нам поново неки Рен покаже где се заправо налазимо....

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - NightMare - 08-09-2012

Како, тако прошли смо. То ваља. Не ваља што за не знам колико минута нисмо дали гол екипи која је реално слабија од нас. Надам се да нећемо извући неке зликовце који не знају да стану на 4:0 на пример.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - HITMAN 47 - 08-09-2012

Јесам реко да ће бити боље? ево било је ...  ;D

Јбт чиме се ми (неки) задовољавамо. Ај видећемо шта ће бити после плеј офа. С оваквом безидејном игром, без паса од ноге до ноге, без пробијања по крилима ... без ЦЕНТАРШУТЕВА који иду у петерац ... бићемо опет једно велико НИШТА! Ал добро нећу да мрачим унапред, ии морам признати да сам се лепо радовао вечерас, својски извриштао и прославио. И Звездо ВОЛИМ ТЕ ... ал џаба, џаба ...  Big Grin

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - V O J V O D A - 08-09-2012

И опет заборављамо  да ти индијанци са Кипра имају неколико пута већи буџет од нас , да су им играчи скупљи од наших , а то значи бољи и искуснији, да играју атрактивнију лигу од наше, и да ми са оваквим тимом не можемо бити супериорнији од њих , али можемо проћи  на пенале, зато треба честитати момцима на пласману у плеј оф Лига Европе.

Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Сале90 - 08-09-2012

[Image: omonija%20zvezda%20228.jpg]

[Image: omonija%20zvezda%20251.jpg]

[Image: omonija%20zvezda%20261.jpg]