![]() |
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
|
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - HITMAN 47 - 07-17-2010 Ајте бре људи у клинац. Значи ја који нисам гледао утакмицу, читајући ваше коментаре свашта закључујем, виђења су вам до јаја различита. И руку на срце, да нема дечка са ником СЕВЕР(и још можда упис или два који су корисни), ово ни на шта не би личило. Дај мало смислите и размислите пре него опалите по тастатури. ОК, колико видим, Гума, Бригел, Каду ... стандардно лоши. Мени није јасно шта овај Субашић ради ту. Само се гузи а видим слаб је и у томе. А за Ратка шта да вам кажем, и мени се попео на врх ... онај Киза Милинковић је постао ТРЕНЕРЧИНА за њега. А почели су заједно, у тандему Ратко главни, Киза помоћни. И још једна ствар, пошто је сад ''сезона изношења својих мишљења'', ја бих Вас најлепше замолио, да поред оног основног поштовања правописа и граматике, поведете рачуна и о ... '' По мени ... '' - НЕПРАВИЛНО '' По мом мишљењу ... '' - ПРАВИЛНО ПС: Јебо вас Мрђа Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Горгонзола - 07-18-2010 (07-17-2010, 11:34 PM)Никола Д/С link Wrote:'' По мени ... '' - НЕПРАВИЛНООво се дуго чекало овај пут,јуче сам чекао реко сад ће,сад ће ал ништа ![]() ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Мобилисан - 07-18-2010 Гума :o ако он буде играо поред Дексе, Савиа (ипак је доста бољи од Гуменог) и Исе ту већ нису чиста посла. Утакмица. По мом мишљењу, одиграли смо супер, али опет бољка ових припрема долази до изражаја, створили смо 4 - 5 одличних прилика које нисмо успели да искористимо. Мора много боље. О жељи и борби не треба трошити речи, види се из авиона да хоће и желе, али опет те "тешке" ноге! Надам се да ће успети да ту реализацију подигну на добар ниво, ипак, 29. се приближава! Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Mikelandjelo - 07-18-2010 Колико сам упућен, Исах је отпутовао за Гану јер му је брат умро. Надам се да је једино то разлог зашто Гума почиње ове утакмице. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Делије Шамац - 07-18-2010 Стално тај проблем по лијевој страни .. Онај јуче на утакмици је Тошића обишао на исти фазон најмање три пута.По мени два задња везна Савио и Миловановић.Савио борбен , а Деки има добру лопту (што највише треба Короману и Перовићу) и шут. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Тони92 - 07-19-2010 Како стоје ствари,на Слован идемо са тимом: (4-4-2) Стаменковић - Тошић,Нинков,Вилотић,Ђорђевић - Короман,Каду,Миловановић,Савио(или Гума) - Јевтић,Перовић Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - CEBEP - 07-19-2010 (07-19-2010, 04:51 PM)Тони92 link Wrote:Како стоје ствари,на Слован идемо са тимом: Да су сви ови играчи које си набројао у форми у којој могу да буду, овакав или сличан састав са евентуално пар измена би био врло вероватан. Међутим, пратећи припреме из Словеније, поставља се питање на основу чега су рецимо Тошић, Каду, Савио, и евентуално Гума, заслужили да буду у селекцији за Слован? Да ли је то на основу прошле сезоне (Каду, Савио) или по ономе што су некада били као у случају Тошића. При томе треба имати у виду да по ономе што сам видео Дексију треба снаге за целу утакмицу коју тренутно нема, Јевтић прилично блед на припремама, Ђорђевић технички прилично слаб али га ценим зато што је велики борац и увек чини се физички јак и стабилан. Треба сачекати и видети у ком саставу ћемо изаћи на утакмицу са Хановером. Верујем да ће тај састав бити и најприближнији оном који ће дочекати Слован на Маракани. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Тони92 - 07-19-2010 Мислим да од Тошића нисмо пуно видели,али и да нећемо,јер он није офанзивни бек,за разлику од Нонкова на другој страни.Каду уопште не игра на својој позицији,јер га најпре Пижон,а сада и Достанић,гурају на крило,а он је полушпиц.Декса би требао да заигра можда само задњих пола сата ако се буде ломио резултат,иначе би требао Вешовић.Богдановића стварно не могу да смислим,а мислим да је и назадовао у односу на прошлу сезону,ал ко што кажеш,видећемо против Хановера... Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Храбро срце - 07-20-2010 Не желим да будем песимиста,али колико год управа чинила чуда и праве потезе што се тиче санирања дуга,довођења спонзора и многих других ствари,примећује се да у спортском делу не делује све најбоље! Појачања: Короман,Вешовић за то свака част! Миловановић,види се да није у форми,седење на клупи је оставило трага и требаће времена бар 2,3 месеца да заигра онако како га памтимо !Тошић посебна прича,како смо и мислили пуно пажње заузима у медијима,а на терену :o.... ! Чекао је до последњег тренутка понуду из иностранства,па кад је то пропало,ајд у Звезду !Да је неко лепше време у Звезди,не би сигурно видео Маракану! Ипак великим радом можда се врати на ниво који је био!Ипак од ове сезоне му зависи даља каријера тако да је све на њему! И сад мало кад погледамо сем Коромана,нико ту није неко велико појачање(Миловановић и Тошић имају имена,или боље речено имали су до пре 2,3 године),а Вешовић је исувише млад,пред њим је велик рад и напредак да би могао да буде велико појачање !Иако га сви хвале,иако је таленат,то не мора увек да буде добитна комбинација(Бурзановић,Трајковић) !Дај Боже да мали не буде ко ова двоица,већ да иде путем рецимо Деје Савићевића ![]() ''Milovanović je pokazao da je kapitalno pojačanje za naš vezni red. Odlično je sarađivao sa Bogdanovićem, a kad nam bude trebalo više čvrstine, tu su i Savio, Nikolić, Isah, koji takođe odlično rade. (спортске.нет) То значи да је њему Богдановић у првом плану,без обзира што сви видимо да није за први тим Звезде и што је доста лошији од других(Савио,Исах) ! Сиутација са Савићем је још занимљивија,да не кажем гора ! Мали добио пар понуда,па одма дигао нос !или ћу да играм или идем !ИДИИИИИ далеко ти лепа кућа !Па да ми Роналдињо у Звезду дође не би му то трпео !Додуше ту није кривица ове управе,већ претходне,јер ево читам ако га продамо 50 посто иде Раду !!!! > ![]() http://www.zurnal.rs/2010/07/19/stefanovic-zvezda-ide-prema-plusu/index.html Скресали су буџет што су више могли,биће око 2 милиона ! И кад прочитамо све ово,направимо пресек,да имамо премали буцет за наше циљеве,да имамо тренера којем други састављају тим,кад имамо појачања која су дошла да би се вратила у живот,да ли је реално да уђемо у Лигу Европе и освојимо Дуплу круну !?Наравно да није реално,али то је фудбал,чудна магична игра где не побеђује увек онај већи,јачи!!! Шта нама преостаје!?!?!?Да радимо оно што једино може да помогне ЗВЕЗДИ,да напунимо Маракану јер само тад можемо да се надамо нечему,да у таквој атмосфери мотивишемо играче да дају и више од својих могућности,да их носимо до победе јер МОЖДА ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС !!!!!! ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - николаБГ - 07-20-2010 Много се сере по овом форуму против управе , против неких потеза исте, против неких играча....а на основу чега???? Како си ти Гале закључио нпр да Миловановић није у форми и да је Тошић рупа? На основу једног одгледаног полувремена на фоксу? И не само ти, ти си сад последњи, мрзи ме да се враћам уназад, али мало мало па се нађе неки зналац да изиграва менаџера, тренера, директора, а не зна кад је гладан, а кад му се кења. Овом једном сметају плаве столице, другом сметају дресови, трећем смета тактика, кења се о имену стадиона, наседа се на менаџерске новинске патке.... ЈЕСТЕ ЛИ ВИ СВЕСНИ ДА ПРЕ МАЊЕ ОД ГОДИНУ ДАНА НИСМО ИМАЛИ ЗА СТРУЈУ И ВОДУ БРЕ АЛООООО! Уместо да певате сви заједно и да будете пресрећни што толиком брзином грабимо напред, ви само нешто критикујете. Смарате бре, проклети сте ако сте данас незадовољни! |