![]() |
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! (/showthread.php?tid=1486) |
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - CEBEP - 01-21-2010 (01-21-2010, 05:05 PM)Мобилисан link Wrote:Или су ови наши новинари тотални идиоти и лупају овакве глупости! :-\Ја сам мислио да ти је то давно постало јасно. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Мобилисан - 01-21-2010 (01-21-2010, 05:26 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=Мобилисан link=topic=3734.msg75258#msg75258 date=1264093548]Ја сам мислио да ти је то давно постало јасно. [/quote] Па да су оволики, то стварно нисам знао. За овакву вест треба да новинар има тежак облик поремећености. Да се не лажемо, сви бисмо ми волели да он стварно вреди толико у овом тренутку, ал дајте мало реалности. Због оваквих глупости сам и прекинуо да читам сву штампу! Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Thadeu - 01-21-2010 Дошao је на пробу Филип Миленковић,21 година,играо је за ИФК Малме у другој шведској лиги,дефанзивац је у питању. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Mилутин - 01-22-2010 Да,али Жигић тад није одиграо ако се не варам ниједну утакмицу за репрезентацију.И ово уопште не мора да буде измишљотина јер много тога зависи од тога колико се у датом тренутку понуди за неког фудбалера,потреба клуба за таквим играчен,финансијска моћ итд.итд. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Pijanac - 01-22-2010 (01-22-2010, 04:56 AM)Mилутин link Wrote:Да,али Жигић тад није одиграо ако се не варам ниједну утакмицу за репрезентацију. Шта причаш? Жигић је продат после СП-а у Немачкој на којем је био стрелац и једна од светлијих тачака репрезентације СЦГ на том такмичењу. Ал' Жигић није тема, само сам дао пример да се изврши поређење. Ја лично би тужио новинара који је објавио ову вест за Лекића. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Red Star Forever - 01-22-2010 (01-22-2010, 06:40 AM)Пијанац link Wrote:Ја лично би тужио новинара који је објавио ову вест за Лекића. Добра идеја... И увек тако, свака измишљотина на суд... Па нек размишљају шта пишу а нама лепо кинта у џеп... Мада је то мач са две оштрице, могу после да нас бојкотују и да не пишу ништа, а то је горе него да пишу било шта! Него да се вратимо на прелазни рок... Све је мање времена до почетка пролећног дела првенства и мислим да је што се тиче долазака стављена тачка, једино ако неко од тих млађих играча који су на проби не потпише уговор, али мислим да је то сувишно гомилање... Дакле, оно што је сада актуелно су евентуални одласци... Мада мислим да и од тога неће бити ништа, нико не нуди минимум са којим би клуб био задовољан... Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Darko - 01-22-2010 Што се тиче одлазака стварно изгледа да нема довољно адекватних понуда(ако их и има уопште). Сад колико је то добро за Звезду не знам баш. Оно, са једне стране лично мени би било некако драго да остану сви момци на окупу и да изгурају ову сезону, а са друге стране дуг је огроман и треба га враћати. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Mikelandjelo - 01-22-2010 (01-19-2010, 04:29 PM)Ilija 91 link Wrote:Хоће ли уопште долазити онај Вешовић?У новинама пише да је све договорено а Аџић прича другу причу!Шта је ту истина и зна ли ико вриједи ли тај момак чему? Видим да си свој први пост одмах посветио медијским спекулацијама. Аџић рекао да од тога ове зиме нема ништа. Што значи - крај приче. Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - Pijanac - 02-27-2010 Данас почиње пролећни део сезоне, тако да треба и званично ставити тачку на ову причу о прелазном року. Доведено је 6 играча, углавном оних који су били зацртани и један је враћен са позајмице. Међу играчима који су напустили клуб није било кључних имена, упркос константним новинарским најавама да ће их бити. Коначан биланс: ОТИШЛИ (што на позајмицу, што за стално): Радивојевић, Васиљевић, Маловић, Туторић, Врањеш, Обрић, Срећковић, Мијовић и Субашић. ДОШЛИ: Стеван Рељић (Рудар Пљевља), Никола Микић (Напредак), Бојан Ђорђевић (Нови Пазар), Милан Јеремић (Земун), Марко Мугоша (Борац), Милош Трифуновић (Јавор) и Милош Рељић (Сопот - позајмица). |