![]() |
Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Glodarski blamovi - kroz istoriju... (/showthread.php?tid=122) |
Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Anonymous - 02-11-2004 Ovaj topic je prebacen na Srpsku kafanu, jer koliko vidim ovo je vise zajebancija nego neka ozbiljna tema. A vremeplov upravo sluzi za ozbiljne teme. Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Niski Delija - 02-20-2004 Grobarcici su se sinoc opet obrukali. Dodjose im saka Grka u najbitnijem mecu sezone za njih i nadglasase ih u Pioniru. To bi bilo kao da su nas oni Italijani nadglasali pre 6-7 godina u finalu Kupa Koraca. Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Anonymous - 02-21-2004 Nagradno pitanje: Koji lek su igraci Partizana pili posle utakmice sa Olimpikom? 1) Andol 2) Midol 3) Bensedin Posto mi je tesko da pogodim, najverovatnije cu da trazim pomoc publike (Hejsela), ![]() ![]() Glodarski blamovi - kroz istoriju... - delija_pariz - 02-21-2004 ma mnogo su koristili drog(b)u, to ih je zajebalo Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Bane - 02-21-2004 I navijanje za Cibonu te veceri. Sva srca su gorela da cibosi pobede u Ljubljani, ali kad se samo setim kome su sve u svojoj istoriji skandirali i za koga su navijali ovo je i ocekivano. Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Radza - 04-29-2004 Sta, kao tema nije vise aktuelna :lol: preneto sa foruma jf-a; " www.delije-caffe.co.yu to su momci koji haraju internetom i uspeli su da oteraju sve normale navijace sa tribininog foruma svojom gluposcu ! " Kad seta predje u ocajanje! Nikad mizerniji - a nikad lajaviji. p.s. to je samo jedan citat iz mnostva nebuloza koje se nalaze u naslovu 'beli medvedi'. Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Godra - 04-29-2004 Da JF ne postoji trebalo bi ga izmisliti. Nemam sta da dodam. Znam samo kad im pomenes Heroje ili UB gace im se tresu. Pogledajte samo kako su UB, Brigate i UK i ostali dosli na tekmu na JNA. Ko mi da slican snimak JF ne idem nikad vise na net. A i ne znam Radzo sta imas i da im odgovaras, to im je 1573 topic o ciganima. Taj jf je ispod nivoa jednih Heroja, koji npr. imaju samo u poslednjih par meseci nekoliko zastava 'bara, a jf je uspeo da cimne Delije Stanisic u poslednjih godinu dana. O akcijama njihovim necemo. A sto su nas stavili odmah iza nasih najjacih grupa - :ruke za Kafe Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Forever Ultras - 06-08-2004 08/06/2004 | Izvor: B92, FoNet Albanija: Dva igraca silovala devojku Dvojica prvotimaca albanskog fudbalskog prvoliga Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Forever Ultras - 06-25-2004 Zastava grobara: Realno prvi! sa grbovima glodara i radikala na mitingu Tome Grobara... :rofl :o :rofl poz, budimir Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Radza - 06-25-2004 Ma pusti ih ... a kad se tek setim Divca na mitingu Tadica :o samo sto to njihovo politicarenje ne spada u blamove, vec u nesto gore .... |