Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - drenke - 09-28-2006

Bugarce igra toliko lose da nije ni cudo sto ga je zamenio u 17 minutu.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Sokol - 09-28-2006

Quote:Dobro je da ne mogu da gledam jeb. utakmicu na jeb. Pinku...

Брат зар не преноси ртс сателит?

Бугар је ваљда повређен. А ови што стално жвижде могли би да направе неку групу која се зове Жвиждук. Попели су ми се већ негде тим жвижданјем...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Milos_cz - 09-28-2006

Bisevac ce na gol??? TESKO NAMA...Ne mogu da verujem sta cujem...

Reporter predlaze da Ailton stane na gol - posto je korpulentan :rofl .

Koja tragedija...

PS Pa mamu im ja njihovu smrdljivu RTSovsku, ako prenose - ostao sam kod kuce, jer su svi rekli da ce biti na Pinku Extra...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - zelja101 - 09-28-2006

Уф добро је што је Бишевац стао на гол иначе....... било би :jebanje

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Milos_cz - 09-28-2006

Izvinjavam se za dupli post, ali upravo reporter kaze da odjekuje "uprava napolje"... Sad

Kaze da nas je Bisevac spasao tezeg poraza...
Stvarno ne znam sta da kazem. Sto bi rekli - nisam pametan...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DelijaHH - 09-28-2006

Onaj Dejan Mikulic (ili kako se vec zove) na radiju je stvarno picka nevidjena!!! Kako se nasladjuje i ruga Zvezdi. Kako nas ponizuje, pa to je nevjerovatno!!! Mislim, da smo losi, jesmo, mozda i gore jos od toga, ali kao komentator trebao bi se drzati nekog neutraliteta! Kao sve se vraca, sve se placa zbog Brage, a Partizan je zasluzio prolaz zbog poraza od Tikve! Mamicu mu jebem!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - delija91 - 09-28-2006

I sutra ce opet biti kako su novinari naklonjeni Zvezdi. Interesuje me sta ce biti sa trenerom, u neku ruku bi promena dobro dosla, vec 4 sedmice ovi igraju zajedno i nikako da sloze dva dobra napada zaredom, mozda jeste vreme da se menja. Igraci kao igraci treba neko da ih malo stisne da igraju a oni imaju kvalitet. Vidicemo sutra, sve u svemu ako Dujkovic dodje solidna je zamjena, mada nebi reko da je bolja. Sto se uprave tice nemoze da se promeni iz petinih zila sve za jednu ipo sezonu.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - cazzo_FCRS_forever - 09-28-2006

on MORA da ide !!!

sto se tice uprave mislim da oni rade sasvim ok.

piksi je jednom rekao sledece: igrace moramo da prodamo jer u ovoj zemlji samo tako moze jedan fk da prezivi.to je ziva istina.

istina je isto da je pokusao da zadrzi zigica sto duze sto smo svi ovde pozdravili,kovacevic je truba kojeg smo ovde psovali 1000 puta,jankovic nista nije pokazao ove sezone u nasem dresu i tu smo se slagali sasvim ok,bisevac je zadrzan do zime i ako su ga trazili da odma prodje,randjelovic je veoma dobro zamenio stojkovica.

ljudi iskrono isto moramo reci da nocas ni gram srece nismo imali. primamo gol u 1 minutu,sudija ne priznaje nam gol,randjelovic pravi katastrofalnu gresku a covek je branio savrseno do sada.

ljudi glavu gore i idemo dalje!!!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - delija91 - 09-28-2006

Bajevic ide sigurno, jedino ako Stojkovic ne kaze e ona ostaje reko sam. Bajevic je dobar trener sa jakom ekipom sa zvezdom nije nista ekstra uradio, u ligi je prvi za sto zvezda ima "kvalitet" za nasu ligu, a u evropi mu to ne pase. Dujkovic je sa prosecnom Ganom izbacen od Brazila, ali je imao na izboru koga je hteo iz Gane, nije dolazio na gotovo vec zvao sta mu odgovara. Jeli ma neko treci ko bi nam dobro dosao a da je realno?

Sto se uprave tice protiv njih nemam nista, djaju smo trpili mozemo i njih par godina, ako ne ide onda prozivati a ne posle prve krize. Sacekajmo malo nemoze vako stalno. Ja sam za Muslina ali je to nerealno sada covek dobro radi u Rusiji.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - КББ - 09-28-2006

Лепо преспавајте вечерас, сумирајте утиске у главама па сутра коментаришите.
Овај топик ће бити закључан до сутра.
Свако отварање нових топика везаних за вечерашњу утакмицу биће санкционисано баном за ауторе истих!