Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - SerbianEagle - 09-28-2006

Quote::nene Postovani "Srpski orle", kakve to ima veze sa ljubavlju prema ZVEZDI ?!? Pa bas zato. Zato sto volimo Zvezdu ne dozvoljavamo da se to radi sa nasim voljenim klubom. Hoces da kazes da zato sto nam je Zvezda u srcu treba samo da vicemo kako je najbolja, kako ima mocan tim itd. Piksi misli navijaci su mala deca pa ce im zamazati oci nekim Ailtonom, Trisovicem i Kastiljom. Pa ljudi da se ne lazemo.
Uz duzno postovanje prema njihovim karijerama, ipak se oni ne mogu uporediti sa igracima koje smo prodali! Imali smo jednog Kovacevica koji je majstorski kvario igru protivnika, a takvi igraci iako neatraktivni veoma su bitni za ekipu, i svakom velikom klubu je neophodan takav igrac.
Dusan Djokic je prosle sezone radio kao zmaj, u toku utakmice znao je da preore protivnicki sesneasterac. Zato je i bio nadomak krune najboljeg strelca. A ove? Bitnije mu je da isteruje pravdu sa sudijama,da posle svake promasene sanse gestikulira rukama i mase glavom... Setite se protiv Bezanije kako je posle utakmice kidiso na sudiju, svakom saigracu koji je pokusao da ga smiri zustro i energicno se otimao! Da je 90 min. spartao terenom i natapao znojem dres voljenog kluba, ne bi imao snage da se onako otima. Samo bi cestitao protivniku (koji je uzgred bio bolji), otisao na tusiranje i vec od sutradan na treninzima krenuo da grize jos jace. Igrom slucaja poznajem ga licno ( posto sam fizioterapeut radio sam sa njim u Obilicu dve sezone ) pa mogu da kazem da je dobar decko, normalan sto je najbitnije. Bio je takav i pre u Obilicu a i sad kada je kod nas.

Ali mislim da su se suvise opustili kiksevima rivala iz Humske, mislili su lako ce, ali danas ako ne igras u Zvezdi imas sanse da se dobro prodas samo ako protiv nje odigras maestralno, pa su onda motivisani vise nego ikad. Ovi nasi pak imaju drugi problem. Satro neatraktivni protivnik!? Pa da bi igrao sa tim ATRAKTIVNIM moras prvo ovde kod nas da budes prvi. Da zgazis sve ostale. Nadajmo se da su nasi to poceli da shvataju jer ja zaista, objektivno mislim da smo ipak kvalitetniji od Libereca.

Nadam se da ako od 1. minuta krenu silovito (naravno bez srljanja,pametno) noseni nasim hukom sa severa, i ako na vreme daju prvi gol, mozemo se na kraju i radovati novim evropskim iskusenjima i predstavljanjima nasih navijackih sposobnosti!

:megafon С`ВЕРОМ У БОГА , ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ :megafon

Pa ovo da se povjeruje. Sad je Kovacevic neka velika igracina, a dok je bio ovde svi su Boga molili da ode.

Za tebe su Ailton, Trisovic i Kastiljo tamo "neki" igraci? Al je nekima apetit porastao u zadnje vreme.

Sta god Piksi, ili bilo koji drugi predsednik, napravi nece valjati jer je moglo i mora bolje. :nene

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - drenke - 09-28-2006

Нећу да коментраришем ништа сем ковачевића.

Правићемо ми њега од блата.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - acafcrs - 09-28-2006

Стварно сте претерали. Сваки пут када завршим са читањем форума дође ми да повраћам. Пљујете по управи, појачањима, тренеру већ данима. Намерно нисам написао имена, јер то није ни битно, јер временом проћи ће и они, доћи ће други, али не заборавите једну ствар, наши су, ко год да су и како год да се зову. Само се мало присетите шта сте писали ранијих месеци, година, нема играча, тренера, управе коју нисте пљували. Па тог истог Ковачевића сте хтели да убијете после Стразбура због фаула који је направио. Смирите се мало, радите свој посао најбоље што можете (долазите на стадион, навијајте), не верујте свакој новинарској патки, сваком плаћенику који је за пар црвених спреман и по мајци својој да пљује.

На крају крајева, незадовољни сте радом управе, тренера, и не желите да то задржати за себе, хоћете то да прокоментаришете са неким, није проблем, данас ћете доћи на утакмицу, па лепо са својим другарима причајте, критикујте, пљујте, али не овде, ово није место за тако нешто (није место за коментаре које сте написали у последње време, критика је ОК, али ово пљување стварно мора да престане).

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 09-28-2006

Quote:Boka prijatelju, ja igru necu da komentarisem, jer mi nemamo igru. ......

Симо јел треба да после годину дана и дупле круне, запевамо са Севера Пикси одлази??? Не знам која је поента твоје приче? Ако је то поента били бисмо врло неозбиљни.

Многи европски клубови немају игру, а улажу милионе евра у играче.

Што се тиче Пиксија, јел ви стварно мислите да председници других тимова у Европи гледају све утакмице својих тимова??? За ког курца онда служе Стојановић,и Василијевићи и њима слични на Маракани и осталим стадионима? Много власници клубова појма немају о истом спорту... Срећа наш је био врхунски играч.

Што се тиче залагања играча, јел и ту Пикси можда крив? Јел треба да их он јури по терену и бичује? Пикси је по мени крив због Лековића, ЦЗ Маркетинга и сајта, а остало одрађује сасвим ок.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DelijaHH - 09-28-2006

Ajmo momci, malo lezerno! Vjerujmo u nas tim, valjda cemo proci dalje (ujedno bi to meni bio najljepsi rodjendanski poklon ;pljuga )

Zivjeli!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 09-28-2006

Ајде да зачиним мало:

Имам проверену информацију да је Дујковић виђен у Булевару како купује намештај... Да ли опрема стан због повратка у земљу или је нешто друго у питању... Big Grin :finger

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Milos_cz - 09-28-2006

Dobro je da ne mogu da gledam jeb. utakmicu na jeb. Pinku...
VEC JE 1:0 za Liberec... :zbunjen (od 1.min)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - cazzo_FCRS_forever - 09-28-2006

људите јел видите да нам је срећа окренула леђа Sad

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - DelijaHH - 09-28-2006

Boze dragi, pa gore ne ide Sad

Mislim da se po vidjenim igrama u zadnje vrijeme Bajevic tako i tako ne bi dugo zadrzao na nasoj klupi. Jednostavno fali trenerov rukopis, mada to kroz raznorazne promjene i nije toliko zacudjavajuce...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - cazzo_FCRS_forever - 09-28-2006

мислим да треба сада да иде.

све кредите је потрошио.