Delije
Zaboravljene i nepevane pesme - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Zaboravljene i nepevane pesme (/showthread.php?tid=865)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Ђенерал - 10-26-2009

(10-26-2009, 02:04 PM)MC MaC link Wrote:[quote author=Neca link=topic=2492.msg72154#msg72154 date=1256561705]
на мелодију песме парапапапа,написао сам на крају песме почни да певаш не звучи лоше.
Big Grin Big Grin Big Grin
де је онај смајли што се клања? ;D

У сваком случају тема је Заборављене песме,значи какве ово везе има с тим?

[/quote]Лепо сам у посту питао дал се некад раније певала на трибини... Из тог разлога има везе са заборављеним песмам!  Wink

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Neca - 10-26-2009

(10-26-2009, 02:04 PM)MC MaC link Wrote:[quote author=Neca link=topic=2492.msg72154#msg72154 date=1256561705]
на мелодију песме парапапапа,написао сам на крају песме почни да певаш не звучи лоше.

[/quote]

Ја сам само ђенералу и николи нбг одговорио на питања,сад ако ти знаш оригинално име песме подели га са нама ја другачији назив за ту песму немам.

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - николаБГ - 10-26-2009

Ова се песма НИКАД није певала на трибини.

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - MC MaC - 10-26-2009

(10-26-2009, 03:34 PM)Neca link Wrote:[quote author=MC MaC link=topic=2492.msg72161#msg72161 date=1256565854]
[quote author=Neca link=topic=2492.msg72154#msg72154 date=1256561705]

[/quote]

Ја сам само ђенералу и николи нбг одговорио на питања,сад ако ти знаш оригинално име песме подели га са нама ја другачији назив за ту песму немам.
[/quote]

Песма из филма Tropa De Elite,
Rap Das Armas

Људи певају песмице на разноразне мелодије,то није ништа ново...
Иначе ово је релативно новија мелодија (филм је из 2007,а чисто сумњам да је неко чуо за ту песму раније ако је уопште и постојала)...Никола ти је рекао све,а код нас је певају само сланинари колко знам.
То је то.

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Храбро срце - 10-26-2009

Ово би стварно волео да чујем на некој од наредних утакмица:

На 1:38 кад креће онако споро,то би могли да певамо ту прву строфу полако као што је у песми ,а онда све јаче !!!!Браћа ГАТЕ7 имају песму уз коју  прво певају полако и седе,а онда креће све јаче и почињу да скачу!!!То ми се баш свиђа и ако би на неку песму ми могли то да одрадимо,онда је то ова ! Такође песме са последњех цд-а видим овде су већ доста њих споменули Победа,Титула,сећам се први пут кад је певана на Маракани,певали смо је неких 20-ак минута и звучало је супер,односно одлично је прихваћена.Такође Још ко дете ја сам био ту,Љубав према теби и мени омиљена На своју веру,на своју земљу !!!Ове сезоне кад смо први пу певали Ти играш на облацима славе,Север је потпуно експлодирао,међутим од тад је форсирана скоро на свакој текми и некако људи су се мало заситили!Што не значи да се не пева добро,већ није онако како је било пре неких месец,два!И баш због тога имамо сигурно 10-ак одличних песама као што су ове што сам набројао и требало би у свакој утакмици да их мењамо односно да убацујемо!!!

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - RedSpartans - 10-27-2009

Кад се сетим офк-е 2006. године, кад смо сазнали да смо освојили титулу, и ове песме напред звездо...црвена звездо, то је по мени било најбоље навијање икад и то баш уз ту песму.Вођа није опомиљао, чак и да је хтео да је заустави тад тешко би било сви су скакали и певали ко блесави. ;D И она је увек добро прихваћена, могу да потпишем кад би кренули сад поново на једној текми да је певамо грмело би.

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Igor_RS - 10-27-2009

(10-27-2009, 04:11 PM)RedSpartans link Wrote:Кад се сетим офк-е 2006. године, кад смо сазнали да смо освојили титулу, и ове песме напред звездо...црвена звездо, то је по мени било најбоље навијање икад и то баш уз ту песму.Вођа није опомиљао, чак и да је хтео да је заустави тад тешко би било сви су скакали и певали ко блесави. ;D И она је увек добро прихваћена, могу да потпишем кад би кренули сад поново на једној текми да је певамо грмело би.
Ау луднице тада....
Прилазимо стадиону и стиже резултат, талибани ремизирали са банатским двором, ми узимамо титулу. И онда почиње лудница на Северу, једна од бољих утакмица за мене, у навијачком смислу наравно  Wink

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - ORTHODOX.NS - 10-27-2009

Што се не пева.... победа жеља наша , титула радост наша ја живим за то сад храбро на гол..... са свих страна грми маракана...???? То је екстра песма

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 10-27-2009

Певала се прошле сезоне на једној утакмици. Али када се певала пола њих није знало текст. Вртело се само ооо напред звездо, нанананана, са свих страна грми маракана.

Одг: Zaboravljene i nepevane pesme - Коди ЦЗ - 10-29-2009

Оне јуче маказице ПЕровића ме подсетише на ПЕлеа...  Smile

Али разлог овог видеа је песма... од 4:20
ако ни зашта друго онда можда због стрдалог бриса Татона треба је се сетити...  иако је као страна химна.  Налази се и на неким нашим шаловима.. мада је више била симбол за кошарку него за фудбал колико ја памтим... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/98/EscapeToVictory.jpg

а поготово ову песму никако не смемо избацити нити заборавити... иако је страна... симбол је Барија.. а и келијеви хероји кад се певају могу и златни фортинајнери   Wink

Што се тиче осталих заборављених песма.. има једна као нека руска мелодија иде
на на на на на на на на на Звезда..  није много речита песма али ми мелодија остала у глави... Ако се зна на коју мислим.. ако не наћи ћу снимак....

Такође ".....прашина... порадила Звездина машина..." мислим да испуњва све услове... а нешто се не сећам скоро  да је певана.. и није само за дербије.