Delije
Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 (/showthread.php?tid=827)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - nikola82 - 03-05-2006

Polako i opusteno treba igrati i sledece utakmice a tek onda proslaviti titulu.....Inace danasnji dan je stvarno prelep a njega mi nije ulepsala samo pobeda Zvezde vec i ...... Confusedampion

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Mikelandjelo - 03-05-2006

Najkrvavije je

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Sokol - 03-05-2006

Brate ja koliko sam video na tv ono i nije bio penal vec simuliranje...

Pozdrav.

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Johnny Blaze - 03-05-2006

koga boli qrac za igru, sto se mene tice ne moraju nikad da igraju dobro, ako nastave da osvajaju titule, i udju u ls.
p.s.
ono nije ni slicno penalu

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - dadax - 03-05-2006

Igra mozda nije bila dobra, ali rezultat svakako jeste. Mozda vec protiv Rada i igra i rezultat Big Grin ;pivo

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - archer - 03-06-2006

Igra nije tako losa (bila je i gora pre). Mene brine neefikasnost iz igre. U ovom delu sezone dali smo 6 golova. Dva iz slobodnjaka, dva iz prekida glavom, jedan penal i dosta srecni gol protiv Vozdovca. Nijedan gol nije bio iz akcije!!!!!!!!!!!!!!!!

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Verbal Kint - 03-06-2006

Quote: Nijedan gol nije bio iz akcije!!!!!!!!!!!!!!!!

Dakle, nije rech o neefikasnosti, nego o potpunom izostanku igre na sredini terena. Kako neko reche, nasa realnost je da su nam najbolji tehnicari u ekipi bekovi, a pri tome, treba primetiti da nam je odbrana deo tima koji slabije funkcionishe i od sredine..

Nemojte me pogresno razumeti, trofejima se u zube ne gleda, i ja im se radujem, ali Zvezdu pratim vec dosta dugo i mogu reci da je ova igra na Zigica koja se sprovodi poslednjih sezona samo vrhunac vrlo antifudbalskog pristupa koji se u Zvezdi gaji. Godinama unazad, stichem utisak da se vezni red u Zvezdi selektira samo da bi se pobedilo u derbiju, sacinjavaju ga drvoseche i destruktivci bez kreacije, tehnike, ideje..Ok, to donekle funkcionishe...a dokle donekle? Pa otprilike do drugokg kola kupa UEFA...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - goku - 03-06-2006

Cekajte malo.....

Ne bih ja rekao da je u tome problem.

Milijas-drvoseca,destruktivac?!?!?
Jankovic?!?!
Suzuki?!?!!

Druga je stvar sto japaniz jos ne igra koliko bi trebalo.

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - North_Side011 - 03-06-2006

Igra u dvoru bila je tacno toliko da se pobedi moooogo slabiji protivnik i nista vise.Izgleda da je to nekakav sugavi trend u svetskom i evropskom fudbalu.Pogledajte samo Juve i kako Kapelo pristupa utakmicama,da ne govorim o Celsiju i Murinjovoj taktici.Jebi ga mozda i mi mnogo hocemo,slazem se da je to sto rade pomenuti prava destrukcija fudbala,ali to su suvi rezultati bez mnogo raskalasne i lepe za oko igre.Mi tim rezultatima hteli to ili ne moramo da skinemo kapu.Iskren da budem ne bih hteo da nasa ZVEZDA igra tako,ali ako to pokazuje rezultate i na nasim prostorima gde retko koji klub zna i igra neki fudbal prolazi onda ok.Moramo da se pomirimo s tim da vise nema jedne zvezde u timu,da sve lopte idu preko njega i da on mami uzdahe publike,ljudi toga vise nema.Sada svi igraju,svaki igrac zna svoj zadatak i nema mnogo slobode u igri,takav je izgleda ovaj moderan fudbal.Jedini klub na svetu koji igra pravi fudbal je Barsa i svojevremeno Arsenal.Verujte ja bih najvise voleo da ZVEZDA igra tako,ali problem je u igracima koji nemaju dovoljno jakih evropskih tekmi gde bi mogli da iskazu svoj talenat i sposobnost.Kako npr.Jankovic moze da bude nas Ronaldinjo kad mu s druge strane stoji protivnicki igrac koji nema pojma o fudbalu i koji je klasicni drvoseca postavljen da krlja.Onada taj nas igrac koji je mozda i imao potencijal da bude vrh tehnicar ustukne i pocne da igra suvoparnan fudbal skoro bez driblinga vec suva predaja lopte,tranje eventualno neki pas ili sut.Za to jekriva i ova nasa iga,i ocajni tereni.Ostaje da se nadamo da bolja vremena dolaze i da ne ocajavamo mnogo,jer danas su na ceni rezultati i dok ih ima treba ih slaviti i u zube im ne gledati...
Eto za utehu ta disciplina i suvoparnost u igri nam je donela to da je Stojke vec du period ne savladan i da dobijamo stvarno cvrstu i sigurnu odbranu ;pljuga

...DO SMRTI VERAN ZVEZDI I BEOGRADU...

Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06 - Verbal Kint - 03-06-2006

Uzeleh se dobre internet rasprave o nashoj igri. Smile

Evo odgovora o pojedincima:

1.Milijash-on je doveden u ovom prelaznom roku i josh nisam dovoljno upoznat sa njegovim kvalitetom, a osim toga nije standardan.

2. Suzuki, ista pricha s tim sto on nije pravi vezni vec 'budzeni' a inache je spic. Po mom dubokom uverenju doveden chisto radi marketinga.

3.Bole Jankovic, i on je vishe poluspic nego veznjak, i bez sumnje je ok fudbaler sa dobrim shutem i osecajem za gol, ali takodje nije kreativac, a zapitajte se i koju je veliku utakmicu on odigrao na visokom nivou.

Gledajuci Zvezdine utakmice ne mogu da se otrgnem utisku da se nama jako retko dogodi da sastavimo 3-4 pasa - ili se lopta izgubi, ili usledi bunarsko gadjanje Zigica.

P.S. Da li se iko pita zasto Trajkovic ne dobija shansu?