Delije
Prelazni rok u Zvezdi - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Prelazni rok u Zvezdi (/showthread.php?tid=774)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Prelazni rok u Zvezdi - nisam_zdrav - 08-29-2005

Perica u Zvezdi? Ipak sumnjam... Kada je taj uopste poslednji put sutnuo loptu?
Odlazak Pantelica znaci da cemo prvi put posle dugo vremena igrati utakmicu bez dva nasa do sada standardna napadaca. To znaci da ce morati letosnja pojacanja na ta mesta, a to znaci da Bragi ne vredi nijedna kaseta sa bilo koje nase utakmice... Naravno ovo moze imati dobre strane, ali i lose...
Doveli smo ih letos sada je vreme da se pokazu kako treba! Inace valjda ce ovaj Dramini biti u sastavu za tu utakmicu, a nadam se da ce se i Milovanovic oporaviti do tada...

Prelazni rok u Zvezdi - nikola82 - 08-30-2005

I ako je Zvezda na pocetku odbila da posalje Pantu na jednogodisnju pozajmicu u Hertu sada odjednom prihvata a o njegovoj prodaji ce biti reci tek kada odigra tu sezonu,ne mogu da verujem da pred odlucujucu utakmicu sezone ostajemo bez jedine stvari u timu koja vredi a to je napad....Daj Boze da gresim....ali dolaze nam crni dani Sad

Prelazni rok u Zvezdi - Бока - 08-30-2005

IZVOR B92

Crvena zvezda je na dobrom putu da od ove nedelje ponovo u svojim redovima ima Pericu Ognjenovića! Bivši reprezentativac, koji je od 1994. do 1999. godine osvojio na „Marakani“ duplu krunu i dva Kupa i bio ljubimac „delija“, trebalo bi da do kraja ove nedelje potpiše ugovor sa crveno-belima.

Dvadesetsedmogodišnji Ognjenović bi tako zauzeo mesto Marka Pantelića u špicu napada. Pantelić je u ponedeljak otputovao na završne pregovore sa berlinskom Hertom.

“Bio bi za mene pravi izazov da predvodim jednu novu, bez sumnje talentovanu generaciju i to sve pod komandom slavnog Valtera Zenge. Ko ne bi voleo ponovo da obuče dres Crvene zvezde” izjavio je Ognjenović za „Blic“.

Nekadašnji igrač Reala, Kajzerslauterna, Dinama iz Kijeva, francuskog Ajačija, leto provodi u rodnoj Smederevskoj Palanci.

“Za četiri i po godine, koliko sam proveo u Ljutice Bogdana, vežu me samo lepi trenuci. Ne bežim od odgovornosti, želja mi je da ponovo istrčim na „Marakanu“, osvajam trofeje. Dugo sam igrao da bih podsećao kolika je ljubav između mene i „delija“, bilo bi lepo kad bismo se opet radovali. Nadam se da će moj dolazak biti dobra vest za navijače”.

Stevan Stojanović, generalni menadžer Zvezde, već je obavio prvu rundu razgovora sa iskusnim internacionalcem, a do kraja nedelje ističe i rok za licenciranje igrača u evropskim kupovim:

“Željan sam igre i golova, znam šta se od mene očekuje i ne bežim od odgovornosti. Ponavljam, bila bi mi čast i velika stvar za mene da po drugi put u karijeri obučem Zvezdin dres”, završio je Ognjenović.

Тужан дан! Ако опет будемо видели овог мусавог ђилкоша у Звезди тешко нама. Па он није одиграо 20 утакмица укупно од када није у Звезди. Одиграо је једну добру полусезону код нас и већ су га проглашавали плаћени новинари и надри стручњаци за нову Звездину Звезду. Ја пад квалитета нашег фудбала везујем управо за овог човека. Он ми је симобл тог пада. Мали глупу провинцијалац.

Жао ми је што се тандем Жигић - Пантелић који је прошле године дао више од 40 голова распада и што се Перица доводи као ново решење. Али са друге стране изгледа да је Марко тај који је кварио атмосферу у екипи, својим изјавамо, ставовима који се, пре свега, Пиксију очигледно не допадају. Марко је дизао тензију и када треба и када не треба, па су последице и оволики број жутих и црвених картона. Често смо на текми могли да приметимо како он грди играче. Ипак надам се да ће се опаметити играњем и Херти. Можда је отишао тамо на каљење. Па ако освојимо првенство следеће године можда га и вратимо. У другом случају зацепити Херти добру суму, ако буде желела да га откупи.

Више бих волео да у екипи од "старе гарде" видим Петковића, Крупниковића, Јована Станковића, Коромана па чак и Ковачевића него овог Перицу, али наравно ја не одлучујем.

Prelazni rok u Zvezdi - Devil - 08-30-2005

Kopam po netu i nigde ne uspevam da nadjem info koliko je Perica igrao od '99-te i koliko je golova dao. Nigde nicega. A kad pogledate kako mu karijera tece, sve postaje daleko jasnije. Proslu sezonu igrao u Ajaciu!

Ako dodje, nadam se da ce bar nesto da pokaze osim atraktivnih zaleganja u travu i sirenja ruku kad god ga sudija nakon toga ne zagrli.

'Bem ti ovo...

Prelazni rok u Zvezdi - cazzo_FCRS_forever - 08-30-2005

HALO LJUDI

sta bi sa onim brazilcem i onim velikim talentom iz gane??

Prelazni rok u Zvezdi - zzzvizzz - 08-30-2005

ni meni nije jasno što ne igraju dramani i da silva?

a još mi je manje jasno i ne mogu da se setim kad je to bil perica idol delija?

Prelazni rok u Zvezdi - nisam_zdrav - 08-30-2005

Dramani ne igra je papiri nisu sredjeni, tako bar tvrde. Da silva moze da igra, ali ga ocigledno Zenga jos ne uvodi.
Siguran sam da se Zenga pitao oko Pantinog odlaska. Sumnjam da je igracki smetao, a opet kada se pogleda imamo i drugih napadaca... Ma videcemo kako ce sve to izgledati...

Prelazni rok u Zvezdi - goku - 08-30-2005

A ja upravo citam vest na sportskoj centrali da se Mladenovic i definitivno razisao sa Rendzersima.Kako bi nam sad on godio!!

Prelazni rok u Zvezdi - kiki - 08-30-2005

Dramani je otisao u Ganu zbog obaveze prema reprezentaciji, a i da sredi "jos neke" papire, sta god to znacilo.
Ne znam, zaista ne znam zasto ne igra Da Silva. Tesko da je gori od Joksimovica i Miladinovica. Ne stoji i da nije fizicki spreman jer je prosao citave pripreme sa Radom.

Prelazni rok u Zvezdi - Dacha od Bosne - 08-30-2005

Ljudi, polako. Neke stvari ne mogu doci preko noci. Razumijem ja da svi mi ocekujemo da Zvezda ove godine napravi nesto znacajnije, ali pitanje je da li je to realno.
Godinama su neki ljudi potkradali nas klub, dovodili u njega svakojake igrace koji jos uvijek igraju u prvih 11 i nije ih se lako otarasiti. Ono sto se desava u nasem klubu jeste dobro. Polako ali sigurno neki ljudi odlaze i na njihova mjesta dolaze strucniji i bolji. Takodje, i neki igraci koji su godinama prozivani za svoju igru polako odlaze a na njihova mjesta dolaze drugi.
Eto, otisao Mrdja, otice i Panta, mozda nam se posreci pa da ode jos i Mudrinic, Perovic, Krivokapic i njima slicni. Ali treba se strpiti jer oni koji budu dosli ne mogu odmah napraviti rezultate.
Zasto je Perica mozda i dobra opcija? Pa zbog toga sto ako pogledate, nemamo nikoga ko moze da prodire po strani i salje upotrebljive lopte nasim napadacima. Ono u Cacku je bila vidljiva situacija ovoga sto pisem.
Iskreno se nadam da cemo mozda dovesti i Mladenovica i time ucvrstiti odbranu. Od para koje se zarade od prodaje nekih igraca treba stvoriti granitnu odbranu jer nam sredina sa Kovacevicem i Trajkovicem u opste nece biti losa, kao ni napad.
Sve u svemu, mogu ovo biti dobre stvari. Ako smo cekali godinama da se nesto desi, pa dajte, budite strpljivi bar jos neko vrijeme.
I za kraj, pod hitno bi trebao iz kluba da ode onaj Vujin ili Vulin, kako li se vec zove. Mozda ga prodati groblju da im bude generalni sekretar pa da i na njemu zaradimo koju kintu.

poz
Dacha