![]() |
PREDLOZI I KOMENTARI - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Forum Help (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=11) +--- Thread: PREDLOZI I KOMENTARI (/showthread.php?tid=497) |
Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - HITMAN 47 - 02-06-2010 (02-06-2010, 04:27 PM)KizaLion link Wrote:То вам је подсетник и опомена шта сте све могли да урадите у животу.. Хаха ... Киза педагог ;D Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - RedSpartans - 02-06-2010 Браћо како да наместим да ми се види цео пост, некад толко оде у ширину а ја немам опцију да померим екран? То ми се нпр. дешава код теме слика Србије... Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - boske_pv94 - 02-06-2010 (02-06-2010, 10:57 PM)RedSpartans link Wrote:Браћо како да наместим да ми се види цео пост, некад толко оде у ширину а ја немам опцију да померим екран? То ми се нпр. дешава код теме слика Србије...ваљда је до резолуције, пробај да држиш цтрл и помјераш точкић на мишу ка доље... Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - RedSpartans - 02-06-2010 (02-06-2010, 11:10 PM)Бошке link Wrote:[quote author=RedSpartans link=topic=1773.msg75570#msg75570 date=1265497077]ваљда је до резолуције, пробај да држиш цтрл и помјераш точкић на мишу ка доље... [/quote] Нисам знао за ово са цтрл и мишем до сад, хвала матори, било је до резолуције. ![]() Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Kapetan Kuka - 02-09-2010 Кад већ сви на форуму пишемо уписе ћириличним писмом, могли би и имена,никове или како се год звало то да испишемо исто ћирилицом. Да све буде како ваља и да буде исписано на ћирилици. А за који дан је и суђење Урошу па би могли и сличице (аватаре) заменити (ко нема) аватаром са његовом сликом и натписом Правда за Уроша. То је посао само пар секунди, а и мислим да би баш лепо било витети цео форум (бар оних који редовно учествују) у таквом светлу. Оно јес да то нема ама баш никаквог ефекта, али ето чисто да се још једном солидаришемо са њим на неки начин бар до суђења, и у инат свима који желе да га гледају иза решетака. Да им још једном кажемо да га нисмо заборавили, да није сам и да ћемо се за правду борити до краја. Било би лепо да ту малу акцију спроведемо у дело. Није битно кад ће ко да то уради. Ко не стигне да промени данас промениће сутра, ко не стигне сутра промениће прекосутра. Уопште није битно када, али би било баш лепо да то одрадимо. То је ситница али опет нешто значи. Ево ја први од себе крећем ![]() Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Igor_RS - 02-09-2010 Јако добар предлог. Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Mikelandjelo - 02-28-2010 Поводом тога, ако може мој, јелте, "ник" да се промјени у ћириличну верзију. Такође, провалио сам да немам оних звјездица изнад аватара, па ако може и то да се уредује. Није хића наравно. ![]() Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Igor_RS - 02-28-2010 Звездице се добијају по заслугама ![]() Одг: Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - Ћиме - 02-28-2010 (02-09-2010, 11:15 AM)Капетан Кука link Wrote:Кад већ сви на форуму пишемо уписе ћириличним писмом, могли би и имена,никове или како се год звало то да испишемо исто ћирилицом. Да све буде како ваља и да буде исписано на ћирилици. А за који дан је и суђење Урошу па би могли и сличице (аватаре) заменити (ко нема) аватаром са његовом сликом и натписом Правда за Уроша. То је посао само пар секунди, а и мислим да би баш лепо било витети цео форум (бар оних који редовно учествују) у таквом светлу. Оно јес да то нема ама баш никаквог ефекта, али ето чисто да се још једном солидаришемо са њим на неки начин бар до суђења, и у инат свима који желе да га гледају иза решетака. Да им још једном кажемо да га нисмо заборавили, да није сам и да ћемо се за правду борити до краја. Било би лепо да ту малу акцију спроведемо у дело. Није битно кад ће ко да то уради. Ко не стигне да промени данас промениће сутра, ко не стигне сутра промениће прекосутра. Уопште није битно када, али би било баш лепо да то одрадимо. То је ситница али опет нешто значи. Ево ја први од себе крећемОво би требало ставити у неки други (посећенији) део форума иако би се ту удаљили од теме јер мислим да се овде неулази тако често. Нпр. у тему о некој текми јер ту вероватно улази велика већина људи са форума. То је само моје мишљење како би што више њих било обавештено о томе. Одг: PREDLOZI I KOMENTARI - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 02-28-2010 Можда опет треба вратити вести у горњем левом углу форума. Прошле сезоне стајала је вест пре сваке утакмице када се игра. Могло би опет да се то врати, јер чим неко уђе на форум да му та вест упадне у очи. |