![]() |
UPRAVA - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: UPRAVA (/showthread.php?tid=479) |
UPRAVA - Forever Ultras - 10-02-2004 Quote:???, ?????, ???? ?? ??? ???????, ?? ??? ?? "??????? ????" ???? ??? ????????? ????? ?? ?? ??? ?? ??????? ????????, ???? ??? ??????? ???? ??????? ???? ????? ????????, ?? ????? ?? ?? ???? ????????! ????????, ????? ???????, ???...?! Prijatelju, Ti znas da sam ja oduvek kritikovao Dzajica i tako na sebe navukao gnev pojedinih ljudi, kako sa foruma, tako i onih van njih. Nisam od toga odstupao ni u danima koji nisu bili ni malo naivni. Svi znate moj stav pa tako, ako mene ubrajas u te, da ti pojasnim. Nisam covek koji likuje nad necijom sudbinom, kada taj neko ne moze da se brani. Tada ga je posteno pustiti da na miru sagleda gde je sve gresio. Nikada nisam udario nikoga ko je lezao na zemlji, a ovo me podseca nekako na tu situaciju iz zivota... Bio sam sa drustvom, i bio sam napred kada je poceo haos. Zvao sam da proverim, kada se malkice smirilo, ljude sa sajta koje poznajem i za koje sam se pitao kako su prosli... I neke van sajta, iz BBRS i drugih grupa. Mnogo ljudi je stradalo kada je krenula murija da nas gura gore. Najgore od svega je to sto je napala na obicne ljude, matorce sa decom, devojke... Strasno. Imao sam flesbek ![]() Ne znam sta da se radi sledeci put, ne pomaze nista protiv njih, kada se krene sa opasnijim materijalom (kocke, kamenje, cigle, stangle...) ladno krecu da ispaljuju gumene metke bez frke u masu a mogu da zamislim sta bi se desilo da nekoga od nas pogodi u oko ili vrat... :nene Za stolicu bi svakome odvalio istu u glavu da vise ne ustane. Majku im, pa to je kao u svojoj kuci da razbijas, makar ja tako na to gledam... Inace, nadam se da ce za gradonacelnika, sutra, pobediti zvezdas za koga cemo obojica glasati... ![]() poz, budimir UPRAVA - Anonymous - 10-02-2004 I ti ces Budo da glasas za Vucica... bravo! ![]() Forumasi, zaboravite na Piksija. Pogledajte FSSCG. Sta je to Piksi uradio za nas fudbal. Zivi u Parizu a radi u Beogradu. Dodje u Beograd da se pojavi kad treba (derbi, poneka svecanost, revija...) zar takav covek da nam vodi Zvezdu? UPRAVA - Anonymous - 10-02-2004 02/10/2004 | Izvor: B92 Odluka o D UPRAVA - Dacha od Bosne - 10-02-2004 Evo intervjua sa D. Savicem (jedan dio njega). UPRAVA - delija CEBEP - 10-02-2004 zaboravih..... sto se tice lomljenja stolica samo mogu da prokomentarisem da su pojedinci sa Severa stoka nevaspitana. Jebote pripisujemo talibanima etiketu "stoke" a mi onda nasu trebinu i nasu kucu ruiniramo. Nemam reci. Ja sam u principu i protiv razbijanja tih stolica i na "vojnom stadionu" jer to je stvarno odraz primitivnosti..... Tacno je to sto je KizaLion napisao u vezi Piksija da zivi u Parizu a u Srbiju dolazi kako mu se digne. Bio sam malo sokiran kada sam saznao tu cinjenicu. Da se pokazao kao gazda i nije sudeci kako vodi repku. Ali ne zelim da ulazim sada u polemiku koga treba dovesti jer ponavljam: ko god dodje i uzdigne Zvezdu ja cu ga podrzati...... samo da ove matore cilagere iz uprave oteramo..... _____________________ NEKAD JE BILA LJUTICE BOGDANA, A SAD' SE ZOVE DZAJICA DRAGANA UPRAVA - Бока - 10-02-2004 M????? ?? ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ????? ????? ?? ??. ??????? ?? ????????? ??????, ??????? Hooligan, ? ????? ???????????????. ?? ??? ???? ???????????? ?????????, ???? ????? ?? ???? ???? ? ????, ?? ?? ? ?????, ??? ?? ??????? ?? ?? ??? ?????????? ?? ??????, ?? ???????? ??????, ??? ?? ???? ????? ??????. ??? ????? ????? ???????????. ???? ????? ???? ????? ?? ??????? ?? ??????????? ?????: [i]Upravni odbor ko UPRAVA - cyganin - 10-02-2004 evo da se oglasi i moja malenkost... ...dzja jos nije otisao i to je cinjenica jer do 22.10 moze svasta da se desi. medjutim i ako napusti klub nista ne dobijamo sa nesposobnom upravom. osim sto su sve sami matorani to su ljudi koji nisu finansijski jaki. baja iz propalog energoprojekta, bogdan alko tirnanici, zvjezdas avramovic :batine ... ti ljudi su dokazano nesposobni i jednostavnio moraju da odu!!! pominjanje piksija kao naslednika verovatno ne bi nistya promenilo jer je piksi ista skola-nesposoban sto je vec se pokazao kao predsednik FSSCG. zvezdi trebaju ekonomisti da dovlace pare, dobra omladinska skola, dobri skauti i naravno dobri treneri. po meni licni kvalitet za obavljanje nekog posla mora da bude merilo, a ne ime i stara slava!!! klub nam je u qurcu i nadam se da ce se naci pametne i postene glave da to rese. I DALJE>UPRAVA NAPOLJE p.s. iako je dzaja verovatno otisao (za sta sam se zalagao) nisam radostan, vec naportiv tuzan, jer je legenda morala da ode na takav nacin...a mogao je da bude dozivotni npr. pocasni predsednik ili nesto slicno jebiga treba znati i odstupiti kao sto je to uradio cvele Re: UPRAVA - bleko - 10-02-2004 Pa najbojle bi bilo da postave muslin za pre jer on ce da sredu upravu UPRAVA - Веља - 10-03-2004 Quote:??????? ?? ????????? ??????:rofl :lol: :rofl :lol: :rofl :lol: :rofl :lol: :rofl :lol: :rofl :lol: :rofl ;pivo UPRAVA - Веља - 10-03-2004 Quote:Hooligan Wrote:???, ?????, ???? ?? ??? ???????, ?? ??? ?? "??????? ????" ???? ??? ????????? ????? ?? ?? ??? ?? ??????? ????????, ???? ??? ??????? ???? ??????? ???? ????? ????????, ?? ????? ?? ?? ???? ????????! ????????, ????? ???????, ???...?! ????? ?????? ?? ????, ??? ?? ???????? ?????????? ???????, ???? ?? ????????? ???? ???? ? ???? ?????. ??? ?? ???? ????????? ???? ????? ? ????, ????? ????? ??????, ???? ???? ???????, ???? ?? ???? ????????. ??, ??? ?? ??? ??????? ????, ???? ?? ?????, ? ?? ????, ??. ????????? ???????. ???, ??? ??? ???????, ????????? ??? ?????? ?? ??? ???? ?? ?????? ?? ???? ? ?????? ???????? ?????? "??????" ?? ???? ????? ????? ???? ?? ????, ?? ???? ?? ??? ??? ?????????? ??????? ? ?? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ????? ?? ????? ?????? ????. ?? ???????? ??????-????? ?? ???????? ?? ???? ????, ?? ??? ????? ??????? ???????? ?? ?? ???????? ??? ? ?? ???????? ?? ???. ??? ?? ?????????????? ???? - ??? ??. ???? ?? ????? ???? ????????? ???? ?? ?? ?? ??????. ?????? ??? ???? ?? ?? ???? ????? ???? ??????, ????? ?? ?? ?? ?????? ?????????????? ( ???????? ??? ?????? ![]() ? ???????... ?? ????? ?????. ?? ????? ??????? ??? ?????, ??? ??? ???????? ?? ????. ??? ???? ????, ???? ?????????? ?????. ??? ???? ??? ?? ???????? "????? ?????????" ( ?????: ?????????? ), ???? ?? ???????? ??????????. ????, ????????? ? ????? ??????? ??? ?? ???????? ?????? ????????, ?????? ?? ?????????? ????? ???????? ? ??????? ????????? ?? ??????. ????? ?????? ????????? ?????? ?? ?? ?????? ??????? ????? ?????? ??? ?? ( ?????? ??? ?? ???????? ???? ). ???, ??? ?? ??? ?? ???? ????????, ????? ?? ?? ???? ???? ????????, ??? ?? ?? ????? ?'? ??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ??? ?? ?????? ????, ???? ?? ?????? ???? ?????? ?? ???????. ????, ?? ????? ??????? "????????" ?? ??. ? ??????? ??? ? ???? ????? ????? ? ???? ????????? ??? ????? ???? ??? ?? ?????? ????, ?'??? ??????? ?? ?. ????? ?? ??? ????? ?? ???? ????, ??. ?????????? ?? ??????? ????? ????, ? ?? ??? ? ???? ???? ???. ?????? ???? ??????? ??????! ????????, ??? ?? ?? ????????? ????? ?????, ?? ??, ?????? ?? ?? ??? ??????? ?? ?? ???? ?????? ????????? ??????, ? ???????? ?????????? ? ?? ? ?? ?? ??. ???? ?????? ???? ???-???-????? ??????... ?? ??? ?????? ?? ??????? ??????? ????????? ???????, ?? ?? ??? "??? ?????"... ????, ??? ?????? ????????? ????????? ? ??????? ( ?? ???? ??? ??? ), ??? ?? ???? ??? ????, ???? ? ????! ??? ?? ?????? ???????? ??? ?? ???? ? ??. ??? ?? ??????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ??????? ?? ?? ?? ?????? ? ????? ????? ?????? ?????????? ??? ???? ?????. ???????, ????? ?? "???" ? ????????? ???????, ?? ?? ???? ? ???? ???????? ? ??. ?? ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ???? ?????? ? ??? ???? "???????" 5 ??????, ??? ???! ??? ?? ???? ????, ?????????? ????? ?? ?????? ?? ???? ????? ?????, ??? ??? ??????? ?? ?? ??????? ?????? ???? ? ??. ??? ????? ??? ???????? ?????? ??????: ??????? ?? ??, ??? ????, ?? ??? ??????? ??????? ( ???? ????? ????? ?? ?? ?? ???? ????, ???? ?????? ???? ???? ????? ???????, ??? ?? ????? ??? ???????? ?? ?????? ???? ?? ??? ???? ????? ? ?????? ??????? - ?????? ???? ), ?????, ??????? ??? ?? ?????????? ????? ?????? ?? ???? ( ???? ????? ) ?? ???? ????? ?????????, ???????? ??????? ??? ???????? ??????. ????? ?? ??????? ( ??????? ) ?? ??????, ?? ?????? ?? ?? ???? ???? ?? ???? ????, ???????? ??? ??????? ?? ?? ????? ?????? ( ??? ??? ?????? ) ?? ?????? ? ?? ?? ?????? ????? ????, ????????/?????????/??????????? ????? ????????? ( ?????? ??? ? ?? ) ??????? ?? ???? ??????? ????? ? ?????, ??????? ? ??????. ?? ????? ?? ?????? ????? ??????? ???? ?? ?? ? ????? ???????? ???? ?????, ? ?? ?? ?????? ????? ( ?????????? ??? ) ??????, ???? ?????? ? "?????". ??? ?? ?????????? ????? ????, ?????? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ?? ?? ?????? ???? ????? ?? ????????? ?? ???????? ?? ???? ????????? ?????, ?' ??? ?? ?? ?????? ???-??? ?????, ???????, ????????? ?????? ? ??????? ?? ??? ??? ???? ???????? ??? ?????? ? ????? ??????? ?? ????????? ????? ?????? ? ???????. ??? ??? ?? ??????? ??????? ??? ?????? ?? ?? ??? ??? ??? ??????? ?? ???? ?????? ??? ??????? ???, ? ??????? 3-4 ?????? ?? ?????? ???? ?? ?????? ???????? ???? ???? "?????? ???" ?? ????????? ?????. ???? ??? ?????? ?? ???, ?????? ?? ??? ???????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????? ????? ?????, ???? ??????, ??????? ?? ?????? ????????? ???????. ?????'?? ??? ??? ??? ?????? ? ????????! ;pljuga |