![]() |
MUSLIN ODLAZI - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: MUSLIN ODLAZI (/showthread.php?tid=376) |
MUSLIN ODLAZI - UrbanBaby - 05-25-2004 Na delije.net-u se vodi mnogo interesantnija diskusija na istu temu nego ovde. Mogla bi i ja da iskopiram neke postove, ali u tom slucaju bolje svi da se prebacimo tamo da pricamo a da ovde topic zakljucamo? Mislim ako se ovde neko izjasnio da na temu nema vise sta da doda ne mora da nam prepisuje tudje tekstove koje smo ionako vec svi procitali. MUSLIN ODLAZI - bojan - 05-25-2004 ??, ???????...?????? ?? ??????,???? ????...????????? ?? ?? ??? ??????? ?? "??????","??????","?????"...??? ?? ???? ????? ![]() ?? ??? ? ?? ?? ?????? ?? ???? ?????? ![]() MUSLIN ODLAZI - Ljubitelj_dima - 05-25-2004 To sto je Buda copy/paste ove postove samo doprinosi kvalitetu topica koji je inace otisao u k...(i lock nije sporan,jebote istomisljenici ![]() E sad ako se uzme u obzir da Dzaja do juce nije imao kandidata i nije nikoga kontaktirao po pitanju trenera,a danas ima pika br.1 kako rece,mislim da vredi razmisliti. Takodje kaze da se Muslin citaj " uvukao u dupe " navijacima ,a sad bezi za parama,pa sto njemu treba da hvali Delije i sad kada je otisao da necemo u Ukrajini da mu pevamo? Pa zar ne treba za Muslinovog sina da ima mesta u Zvezdi,a treba da ima u Monaku i Lilu? Jedno je sigurno a to je da ce vreme pokazati ko je u pravu,samo jedno sam siguran da je famoznom UO ono veliki neprijatelj i da : raprodaja,tim za buducnost,prvo kolo kupa UEFA(nije greska),problemi u prvenstvu(a talibani ce biti spremniji nego ikad) vise nece proci,a mozda je Bari ipak tako blizu i ovih 13-14 god nije bilo dosta ? Znaci nije ovde problem u treneru i nije Muslin najbolji trener na svetu,ma nije mozda ni u zemlji vec je u tome sto se nista ne menja i sto ce opet biti po starom,daj Boze da gresim i da udjemo u ligu sampiona i da prodjemo i grupu i da lesimo sve u prvenstvu...ma progutacu sve sto sam rekao i priznacu da sam budala,pa necu ja sigurno zbog svog misljenja i zbog UO i Dzaje zeleti Zvezdi lose i navijati protiv nje da bi se pokazalo ko je u pravu(siguran sam i ostali moji istomisljenici) i ne pisem ovo radi nadmudrivanja sa "drugom" stranom vec zato sto kao i svi ovde volim Zvezdu neizmerno i zelim joj najbolje,a to sigurno nije ovaj hod u "leru" koji traje duze od decenije. ![]() MUSLIN ODLAZI - Lamya - 05-25-2004 Jel' to neko rekao Dusan Bajevic? :ruke MUSLIN ODLAZI - Radza - 05-25-2004 Kako je to izgledalo na pocetku sezone, izjave Dzajica/Slavoljuba; "Moram reci da sam srecan ?to se vracam u Crvenu zvezdu. Predsednik D?ajic dao mi je potpuno odre?ene ruke. Svestan sam da se od mene ocekuju isti, pa i bolji rezultati nego kada sam pro?li put preuzimao ekipu. Crvenoj zvezdi uvek je cilj "dupla kruna". To me ne pla?i, verujem da zajednickim snagama mo?emo to i da postignemo. Odluci da se vratim doprineli su ne samo celni ljudi kluba, vec i navijaci MUSLIN ODLAZI - Anonymous - 05-25-2004 Quote:Jel' to neko rekao Dusan Bajevic? :ruke Videcemo sta ce da bude. I nije poenta u treneru vec u sistemu rada naseg voljenog KLUBA! Sta nama znaci neko trenersko ime u takvom klubu cije poslovanje nije transparentno, koji nema vizije, gde se zivi od stare slave... i gde se stvara tim za ne znam koju godinu. Iskreno se nadam da cu biti ovog leta iznenadjen, a to ce biti u slucaju da ne prodaju najbolje pojedince i da dovedu neka adekvatna pojacanja. MUSLIN ODLAZI - Бока - 05-26-2004 IZVOR B92: Biv MUSLIN ODLAZI - Pjer - 05-26-2004 "Dajo ljisico" MUSLIN ODLAZI - Mitke - 05-26-2004 Celokupna sportska javnost se izgleda malo zaletela i vec videla Princa u Zvezdi. Medjutim, sadasnje stanje ne ukazuje na to ni da ce Princ da dodje ni da nece. Simptomaticno je da se pregovori nisu vodili u Zvezdi vec u poslovnoj zgradi na Novom Beogradu. Princ ocigledno nije ni hteo da stupi u Zvezdine prostorije i time da nekakav 'hint' o mogucnosti da postane Zvezdin trener. Stavise, nije sasvim jasno da li su se odista vrsili pregovori ili je Princev boravak u Beogradu bio radi drugih, privatnih poslova, a da je Princ odvojio malo vremena da sretne bivseg druga iz reprezentacije - Dzaju. Bilo kako bilo, Dzaja je izgleda iznudio jos jednu rundu pregovora sa Bajevicem zakazanu za sutra pre podne. Videcemo gde ce se pregovori vrsiti, - u Zvezdi ili na neutralnom terenu. Ako se bude pregovaralo u Zvezdi, to je dobar znak. Evo sta o svemu pise beogradski dnevnik "Danas", a sta odudara od vecine medijskih izvestaja: [b]"Pregovora, zvanicno, nije bilo Sa D MUSLIN ODLAZI - фкцз - 05-26-2004 [quote="Mitke"]Celokupna sportska javnost se izgleda malo zaletela i vec videla Princa u Zvezdi. Medjutim, sadasnje stanje ne ukazuje na to ni da ce Princ da dodje ni da nece. Simptomaticno je da se pregovori nisu vodili u Zvezdi vec u poslovnoj zgradi na Novom Beogradu. Princ ocigledno nije ni hteo da stupi u Zvezdine prostorije i time da nekakav 'hint' o mogucnosti da postane Zvezdin trener. Stavise, nije sasvim jasno da li su se odista vrsili pregovori ili je Princev boravak u Beogradu bio radi drugih, privatnih poslova, a da je Princ odvojio malo vremena da sretne bivseg druga iz reprezentacije - Dzaju. Bilo kako bilo, Dzaja je izgleda iznudio jos jednu rundu pregovora sa Bajevicem zakazanu za sutra pre podne. Videcemo gde ce se pregovori vrsiti, - u Zvezdi ili na neutralnom terenu. Ako se bude pregovaralo u Zvezdi, to je dobar znak. Evo sta o svemu pise beogradski dnevnik "Danas", a sta odudara od vecine medijskih izvestaja: [b]"Pregovora, zvanicno, nije bilo Sa D |