Delije
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867)

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-12-2013

(08-12-2013, 09:42 AM)luconi link Wrote:Који је навео да нам је за неуспехе крив искључиво ФСС, а ја не бих тако рекао...

(08-11-2013, 02:48 PM)CEBEP link Wrote:Е сада, опасна замена теза постоји у циганској јавности наметнутој од бивших управа циганској популацији где се за неуспехе клуба кривио искључиво ФСС. То су ствари које штете пре свега нама и нашем клубу па тек онда неком другом.

Ћорчо!  Big Grin

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-12-2013

Ископах негде ову песмицу данас..  >Sad

На голу нам стоји лик који је са Зорицом нешто чач'ко,
он је Луди Бајко, и стално му говоримо "Браво мачко!"
Марко Вешовић, наш десни бек,
један дриблинг у десно, и одоше по бурек.
Лазић и Мартиновић штопери су наши,
један удара лопту, други ногу не маши.
Леви бек нам је Младеновић Филип,
нема неки центаршут, али брз је као џип.
Александар Ковачевић је мало испред њих,
он је као тенк, бори се против свих.
Ту је и средњак Ненад Милијаш,
мало нас нервира, али капитен је наш.
Пред њега је лик, који уопште није лош,
куце му срце за Звезду, а он Милош.
Десно од њега је неки који зна наш речник,
неки словенац, презива се Печник.
Десно од њега је Филип Касалица,
брзоноги младић, веселога лица.
А Абила Дауда наш је фини шпиц,
кад кажу да је дао гол, то је само виц.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Војник_севера - 08-12-2013

Помаже Бог браћо,

да,ми смо криви за распоред и лепо је то Пијанац објаснио још раније.Изгубили смо,по мени очекивано од Јавора,писао сам о томе и жао ми је што се то обистинило.

Наравно то што смо ми изгубили нема везе са овом причом око ФСС.Овај проблем са ФСС није само наш проблем већ мислим да је то проблем свих нормалних клубова наше земље.Наш пораз од Јавора нема везе са тим што се десило са Новим Пазаром.У сваком случају треба решити то питање.Ако га успешно решимо то је један проблем мање за наш клуб.Поред свих наших брига и проблема тешко да са оваквим приступом можемо до титуле,али уколико и конкурент буде имао ветар у леђа као што је до сада имао то је немогућа мисија.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 08-12-2013

(08-12-2013, 09:54 AM)Пијанац link Wrote:[quote author=luconi link=topic=4232.msg104292#msg104292 date=1376300555]
Који је навео да нам је за неуспехе крив искључиво ФСС, а ја не бих тако рекао...

(08-11-2013, 02:48 PM)CEBEP link Wrote:Е сада, опасна замена теза постоји у циганској јавности наметнутој од бивших управа циганској популацији где се за неуспехе клуба кривио искључиво ФСС. То су ствари које штете пре свега нама и нашем клубу па тек онда неком другом.

Ћорчо!  Big Grin
[/quote]

Не замери, тако сам и у школи прескако по који ред кад је требала лектира да се чита  ;D свеједно ТОЛЕ Д`УМРЕ!

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-12-2013

Д'умре него шта! И он и сви његови сарадници и они који су га поставили, најдражи би ми били два метра испод земљи. Обавезно неко наш да заседне на чело Савеза, па да видим на шта ћете онда ти и слични теби да кукате.  Smile

Елем, да се уозбиљимо. Цела ова прича, саопштења, ''Толе лопове'' је нешто што нама није страно, не радимо то први пут, ''Дежа ви'' што би се рекло. Од прошле овакве акције нашег клуба, Толе се није помакао ни педаљ, ми титулу освојили нисмо, а дуг нам је вишеструко порастао у односу на прошли пут. Наша Управа је рекла да он за нас више није председник и да ћемо повући тим из Лиге, Делије су поручиле да идемо до краја. Овога пута стварно очекујем да се Толе и свита најуре у историју у року од најмање месец дана. У супротном све наше приче падају у воду. Копка ме дебело шта ће бити ако за пар недеља све ово легне на своје, Толе остане, поједе вук магарца. Оће ли неко одговарати? Јел имамо план Б? Јесмо спремни да идемо толико далеко да иступимо из лиге? Јел као навијачи знамо шта ћемо ако догурамо до тог најављеног краја, а ништа се не промени? Ако се ништа не промени ја лично ћу сматрати Управу неспособном да било шта промени по питању Толета и сматраћу да причом о њему мажу очи Звездашкој популацији и прикривају своју неспособност. Самим тим ова Управа неће више имати ни трунку моје подршке.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Војник_севера - 08-12-2013

(08-12-2013, 06:19 PM)Пијанац link Wrote:Овога пута стварно очекујем да се Толе и свита најуре у историју у року од најмање месец дана. У супротном све наше приче падају у воду. Копка ме дебело шта ће бити ако за пар недеља све ово легне на своје, Толе остане, поједе вук магарца. Оће ли неко одговарати? Јел имамо план Б? Јесмо спремни да идемо толико далеко да иступимо из лиге? Јел као навијачи знамо шта ћемо ако догурамо до тог најављеног краја, а ништа се не промени? Ако се ништа не промени ја лично ћу сматрати Управу неспособном да било шта промени по питању Толета и сматраћу да причом о њему мажу очи Звездашкој популацији и прикривају своју неспособност. Самим тим ова Управа неће више имати ни трунку моје подршке.

Кључне реченице,то и мене мучи.Сада је коцка бачена или до краја или губе кредибилитет.Уколико се ово покаже као патка,онда ће ово бити самое још једно спиновање у духу претходних управа којих ми је заиста преко главе.Нема назад или јеси или ниси.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 08-13-2013

Ако Партизан није адреса ваших саопштења, да ли је то онда председник ФСС Томислав Караџић?

- Не, не. Ми хоћемо да се среди стање у судијској организацији, да се укине досадашња пракса делегирања судија за утакмице у домаћем првенству.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4655-dzajic-naravno-da-stojim-iza-saopstenja-zvezde.html

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-14-2013

http://www.sport26.rs/strana.php?IDs=207&naslov=Partizanovi%20stranci%20i

Kаква плејада асова, само да се Оњило не угледа на Дијару, па да лежи на тепиху док Тончев не уплати паре  ;D

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Red Star Forever - 08-14-2013

Не бих да улазим у то какви су, мада је свима јасно да нормални не долазе на ове просторе, али да су нас у неколико наврата коштали пораза и титула, то није тајна... Волео бих овакву анализу наших странаца, има ту да се пробере и исприча свашта... Ретки су они (са обе стране топчидерског брда) који су били прави професионалци и да су пре свега знали понешто о фудбалу...

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 08-14-2013

Почели би од Дауде, Ли Адија па уназад.. свашта би ту било. Ал ту треба поуздан извор из клуба.

http://www.sport26.rs/strana.php?IDs=404&naslov=Bruka%20i%20sramota%20\

Елем, брат Ерибо је био у праву за коефицијент. Можда је боље да паднемо тотално, имаћемо гостовање у Сан Марину или Андори вишка.  ;D