![]() |
Прелазни рок 2009/2010 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Прелазни рок 2009/2010 (/showthread.php?tid=1417) |
Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Храбро срце - 06-16-2009 Што се тиче омладинаца и кадета,по мени најбољи потез ове управе до сад!!!Годинама занемарена,случајно или намерно заборављана и напуштена Звездина омладинска школа,полако се враћа у живот!До сад су многи млади играчи одлазили управо јер нису били материјално обезбеђени(без уговора и без основних услова за рад) и чим би им се пружила прилика одлазили су за сићу!Међутим став управе и ДЕЛИЈА је једноставан:Без омладинаца и младих играча нема ни светле будућности Звезде!Ово је био очекиван корак и веома ми је драго да је за тако кратко време направљен!Ипак потребно је време,да ти играчи стасају и да пређу у први тим !Ако ове године уђе барем један од ових клинаца у први тим то ће бити велики успех!А наредних година по 3,4 е то ће онда бити посао!!!Јер људи немамо ми новца као велике екипе па да доводимо странце!У реду имати једног,двоицу,али не више!!!Сећам се пароле НАШЕ ВРЕМЕ ТЕК ДОЛАЗИ када су тек почињали Видић,Ковачевић,Дудић,Јанковић,Баста,.... и када смо били 18 бодова иза гробља и стварно наше време је дошло,али нажалост због многих лопова је и прошло!Ипак ја се надам да ће уз ове клинце НАШЕ ВРЕМЕ ОПЕТ ДОЋИ и да ће дуго трајати!!!Што се тиче Милијаша само једно велико ХВАЛА за све што је дао Црвеној Звезди и односа који је имао према нама!!!ХВАЛА и СРЕЋНО ! Одг: Прелазни рок 2009/2010 - cazzo_FCRS_forever - 06-16-2009 (06-16-2009, 07:36 PM)Храбро срце link Wrote: Што се тиче омладинаца и кадета,по мени најбољи потез ове управе до сад!!!Годинама занемарена,случајно или намерно заборављана и напуштена Звездина омладинска школа,полако се враћа у живот!До сад су многи млади играчи одлазили управо јер нису били материјално обезбеђени(без уговора и без основних услова за рад) и чим би им се пружила прилика одлазили су за сићу!Међутим став управе и ДЕЛИЈА је једноставан:Без омладинаца и младих играча нема ни светле будућности Звезде!Ово је био очекиван корак и веома ми је драго да је за тако кратко време направљен!Ипак потребно је време,да ти играчи стасају и да пређу у први тим !Ако ове године уђе барем један од ових клинаца у први тим то ће бити велики успех!А наредних година по 3,4 е то ће онда бити посао!!!Јер људи немамо ми новца као велике екипе па да доводимо странце!У реду имати једног,двоицу,али не више!!!Сећам се пароле НАШЕ ВРЕМЕ ТЕК ДОЛАЗИ када су тек почињали Видић,Ковачевић,Дудић,Јанковић,Баста,.... и када смо били 18 бодова иза гробља и стварно наше време је дошло,али нажалост због многих лопова је и прошло!Ипак ја се надам да ће уз ове клинце НАШЕ ВРЕМЕ ОПЕТ ДОЋИ и да ће дуго трајати!!!Што се тиче Милијаша само једно велико ХВАЛА за све што је дао Црвеној Звезди и односа који је имао према нама!!!ХВАЛА и СРЕЋНО ! Капитен омладинаца Ђурић разочаран Капитен Звездиних омладинаца, талентовани штопер Ђорђе Ђурић, који је ове сезоне постигао осам голова, није потписао професионални уговор са Црвеном звездом, иако му је то обећао директор Омладинске школе Златко Крмпотић. Ђурић је услед неочекиваног епилога био веома незадовољан, напустио је тренинг и најавио да више неће играти за Звезду. :-\ :-\ Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Храбро срце - 06-16-2009 Администрација: Ало, ало, купују се на киоску али нису новине... пост ти је обрисан! Одг: Прелазни рок 2009/2010 - SERBIAN TIGER - 06-17-2009 Почеле су припреме. http://www.crvenazvezdafk.com/pocele-pripreme-1924-c1-content.htm Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Red Star Forever - 06-17-2009 A почела су и новинска нагађања ко долази, ко одлази... Молио би вас да не коментаришемо и не преносимо непроверене информације... Ево, већ у ова два-три дана преплављена је штампа са потенцијалним појачањима... А и електронски медији... Мада ни нова управа не крије много своје планове... Оно што смем да приметим су опет неке грешке у корацима... Зар искуства њихових претходника нису ову управу отрезнила??? Ко је гледао синоћ младу репрезентацију видео је да су у одбрани (последња четворица) све бивши Звездини играчи... Пековића се одрекли као неперспективног а дечко је врхунски играч (био солидан код нас ал вероватно нису могли да се овајде његовом продајом), Томовић - све се зна - продат, Вуковић малтене отеран у Рад, а сад га Ранко својата и уцењује нас за његов повратак, а Пејчиновић се враћа у Рад... Није ми баш најјасније колико мораш да будеш глуп и да не знаш свој посао па да испустиш овакву четворку??! Елем, с обзиром да се опет спомиње Ђорђевић (30 година), неки Вилотић из Чукаричког (23 године) - одбрамбени играчи, питам ову управу да ли је нормална??? Доводе играче а у свом дворишту имају тог малог Ђурића са којим чак ни уговор нису потписали!!! Имају Горана Адамовића, феноменалног играча а још увек младог (21-22 године), човек има много добру сезону иза себе у Будућности! Његово довођење би био најбољи потез ове управе у прелазном року! Одг: Прелазни рок 2009/2010 - ЈеленаРС - 06-18-2009 http://www.crvenazvezdafk.com/src/prvi-povratnik-nikola-ignjatijevic-1926-c1-content.htm Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Mikelandjelo - 06-18-2009 (06-17-2009, 08:59 PM)Red Star Forever link Wrote: Оно што смем да приметим су опет неке грешке у корацима... Зар искуства њихових претходника нису ову управу отрезнила??? Ко је гледао синоћ младу репрезентацију видео је да су у одбрани (последња четворица) све бивши Звездини играчи... Пековића се одрекли као неперспективног а дечко је врхунски играч (био солидан код нас ал вероватно нису могли да се овајде његовом продајом), Томовић - све се зна - продат, Вуковић малтене отеран у Рад, а сад га Ранко својата и уцењује нас за његов повратак, а Пејчиновић се враћа у Рад... Није ми баш најјасније колико мораш да будеш глуп и да не знаш свој посао па да испустиш овакву четворку??! На коју то тачно управу мислиш? Не бих да будем Лукићев адвокат, али Петковић је отишао зимус, Томовића продао Ивић, Вуковић је отјеран одавно, а Пејчиновић је био на позајмици из Рада. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - фрактура - 06-18-2009 Ранко нас годинама јебе са тим играчима,а ми му дозвољавамо,тј. не ми него неспособне управе.... Ранко ти пуши курац,Ранко ти пуши курац,Ранко,Ранко.... Одг: Прелазни рок 2009/2010 - SERBIAN TIGER - 06-18-2009 (06-17-2009, 08:59 PM)Red Star Forever link Wrote: Оно што смем да приметим су опет неке грешке у корацима... Зар искуства њихових претходника нису ову управу отрезнила??? Ко је гледао синоћ младу репрезентацију видео је да су у одбрани (последња четворица) све бивши Звездини играчи... Пековића се одрекли као неперспективног а дечко је врхунски играч (био солидан код нас ал вероватно нису могли да се овајде његовом продајом), Томовић - све се зна - продат, Вуковић малтене отеран у Рад, а сад га Ранко својата и уцењује нас за његов повратак, а Пејчиновић се враћа у Рад... Није ми баш најјасније колико мораш да будеш глуп и да не знаш свој посао па да испустиш овакву четворку??! Потпуно се слажем са тобом. Спомињу нека појачања у одбрани, а продали смо одличне играче. Мада искрено, по мени се Пејчиновић и није баш показао, али Петковић је квалитетан играч, Томовић такође јако добар... А сви одоше, и сад се опет доводе неки непровјерени људи. Само се надам да неће бити промашаји, као што је то често знало да се деси. Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Miloje - 06-18-2009 (06-17-2009, 08:59 PM)Red Star Forever link Wrote: Оно што смем да приметим су опет неке грешке у корацима... Зар искуства њихових претходника нису ову управу отрезнила??? Ко је гледао синоћ младу репрезентацију видео је да су у одбрани (последња четворица) све бивши Звездини играчи... Пековића се одрекли као неперспективног а дечко је врхунски играч (био солидан код нас ал вероватно нису могли да се овајде његовом продајом), Томовић - све се зна - продат, Вуковић малтене отеран у Рад, а сад га Ранко својата и уцењује нас за његов повратак, а Пејчиновић се враћа у Рад... Није ми баш најјасније колико мораш да будеш глуп и да не знаш свој посао па да испустиш овакву четворку??!Не разумем зашто пишете овакве ствари кад знате ко је протерао ове играче(Пековић,Вуковић) и продао их(Томовић). Нисам обожавалац Лукића али треба да се сачека барем годину дана да се види шта ће човек да уради,а мислим да је и тих годину дана мало. И још једна ствар,на следећој утакмици са Радом ако се узме у обзир колико нам је Ранко "помогао" и колико нам свакодневно "помаже" да се човеку лепо отпева која песма уместо Раду. |