Delije
Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Glodarski blamovi - kroz istoriju... (/showthread.php?tid=122)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Solo_Sempre_Spalato - 02-08-2004

kako ide ona pismica... tribine pune decice male, umesto baklji zigice se pale, bubnjeva nema, pesme su tuzne, jer vi ste stoka sa tribine juzne :rofl :rofl :rofl
a i ona "grobarska" koreografija van je za 5, plaka san od smija kad san je vidija
sta se tice njihovih vlastitih koreografija :o :o :o :o najbolja mi je ona koja prikazuje kartu europe sa oznacenin gostovanjima :rofl

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Niski Delija - 02-08-2004

Da su ih bar posteno odradili pa ajde nekako, a ovako bilo vise prijatelja kluba nego njih...

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Бока - 02-09-2004

Ne znam da li je neko pominjao njihovu koreografiju sa derbija od pre mozda 3-4 godine. koja se sastojala od oko 1000 hartija A4, ali pazite A4 formata na kojima je posalo "mnogo smo jaki" i to se narvno nije videlo. A u podnoziju nazovimo kopa je pisalo "mi pisemo stranice istorije" ili tako nesto! Inace papiri su pokrivali samo centralni deo juzne tribine koja je i ovako bila 30 %popunjena.

E sada najveci stos je u tome sto smo na poluvremenu napravili transparent na kome je pisalo "vi ste samo smesna strana istorije"! Mislim da su se osecali ko da ih je neko posrao! :jebanje Takodje mogoao se na toj tekmi i videti TUMBA HOTLINE sa brojem mob. telefona tadasnjeg trenera prtizana. Ustvari sve njihove koreografije su manje vise blam koji ce se pamtiti. Ili se pocepaju ili se ne vidi sta su hteli da kazu ili ih je malo. Jedino mi se cini da im je uspela koreografija koju su izveli na JNA kada je bio grad u pozadini ali im se i to brzo pocepalo!

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Solo_Sempre_Spalato - 02-09-2004

ma meni su super simpaticni Smile
da nema njih kome bi se smija?
ipak mora in se priznat da su fenomen balkana, jedini su kojima klub bolje igra nego sta oni navijaju.... :batine

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Godra - 02-09-2004

Apsolutno si u pravu. Mada, JF su ti ludi maximalno, njih 500 kad se skupi, mi se svi useremo :finger

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - tokotronic - 02-10-2004

Quote:Dobro, nije neki blam, ali da se smrznes - jeste :finger

[Image: okk_10.jpg]

Ovo su novosadski JF.

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Radza - 02-10-2004

A sto su tek nezgodni pri picu ... :rofl

[Image: 08.jpg]

Obratite paznju na izvestaj sa gostovanja (gostovanja sa ove slike);

"Stizemo tamo oko 2 sata i odmah trazimo neki birtuz gde bi mogli da probamo cuvenu "Leskovacku". Posle dugo vremena nalazimo jedino mesto u gradu koje radi u to vreme,a da ima rostilj-"Nis". Krajnje skromna kafanica,tipicna za juzne krajeve....koliki je to krs bio recice vam i podatak da radio ne moze da se pojaca,niti da se promeni stanica.... Ipak to nije znacilo da ne mozemo da se ozderemo kao svinje (za 50 dinara sta god oces) i popijemo dosta piva (25 dinara Skopsko 0,5). Dolaze i momci iz Brain Damagea,obrcemo po jos 2 ture i krecemo za halu."

:rofl

p.s. jebote, toliko soka - koliko im se nalazi na stolu, sumnjam da sam popio u zadnjih 14/15 godina.

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - delija_pariz - 02-10-2004

boki ako se dobro secam na toj utakmici su bili postavili na stolicama neki transparent kako nebi pokrili prazna mesta.

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Godra - 02-10-2004

Quote:
p.s. jebote, toliko soka - koliko im se nalazi na stolu, sumnjam da sam popio u zadnjih 14/15 godina.

Ipak su oni Juzni Front, nauci da pijes Coca-Colu!

Oni gde god odu ne navijaju, ali se zato super zezaju. Jebes navijanje, ajmo u zezanje :finger

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Бока - 02-11-2004

delija_pariz Mislim da je to ta tekma, nisam siguran. Secam se da je i to bilo. Pokrivaju stolice zastavom da bi izgledalo punije - blam :jebanje :boks