Delije
Odlasci / Dolasci - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861)

Odlasci / Dolasci - Mikelandjelo - 12-13-2005

Ala momci, pa vi bi prodali najboljeg Zvezdinog igrača koji je ostao u Zvezdi, uz Žigića, u poslednjih 5-6 godina!? Zato i propadamo ... To mi je politika, momka koji je srce stavio na kocku da bi se borio pod Zvezdinim grbom, prodali bi za jebena 4 miliona! I šta bi onda, tutnuli Milijašu da igra zadnjeg veznog, ili možda Bastu prebacili u sredinu, pa opet gradili igru 6-7 meseci, pa opet pukli u Evropi! Vezni red je strašno ranjiva oblast. A kritikujete ga zbog par loših predstava. Piksi 2 ima moju punu podršku.

Odlasci / Dolasci - jovicn - 12-13-2005

Nacin na koji Kovacevic nosi zvezdin dres je za svaku pohvalu,ali je ta cena nerealna za njegov kvalitet i zato mislim da bi ga trebali prodati.A i ti malo preterujes kao da smo ga bacili u glad pa covece igrace jednu od najacih i najplacenijih liga,eto mu savrsene nagrade za do sada prikazanu pozrtvovanost i lojalnost.

Odlasci / Dolasci - supreme - 12-13-2005

Igor_RS je sve rekao o "Piksiju 2", tako da ne bih imao šta mnogo da dodam. Jedino ovo: kakav je to fajter kada bespoštedno i beskompromisno drugima lomi noge, a kada neko njega pipne, odmah se rasplače kao malo dete? Sada je prilika da se zavali za dobre pare i ako se sa time bude odugovlačilo, mislim da ćemo ta 4 miliona moći samo da sanjamo...

Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 12-14-2005

Quote:Ala momci, pa vi bi prodali najboljeg Zvezdinog igrača koji je ostao u Zvezdi, uz Žigića, u poslednjih 5-6 godina!? Zato i propadamo ... To mi je politika, momka koji je srce stavio na kocku da bi se borio pod Zvezdinim grbom, prodali bi za jebena 4 miliona! I šta bi onda, tutnuli Milijašu da igra zadnjeg veznog, ili možda Bastu prebacili u sredinu, pa opet gradili igru 6-7 meseci, pa opet pukli u Evropi! Vezni red je strašno ranjiva oblast. A kritikujete ga zbog par loših predstava. Piksi 2 ima moju punu podršku.
Pa bas zato sto je vezni red ranjiva oblast njega treba prodati. Pa vidis i sam kakav je nas (raz)vezni red? Big Grin Drugo, bolje njega nego Lukovica. Svi bi mi voleli kada bi bilo dovoljno prodati invalide, ali njih niko nece, ili bar nece da plati za njih.

Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 12-16-2005

SC:
Loše partije Arminije posle dobrog starta poklopile su se se sa povredom Nebojše Krupnikovića.

Iskusni vezista tima iz Bilefelda još jednom je javno izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u timu i ponovio želju da ukoliko nije potreban promeni sredinu u januaru.

- Nisam došao letos iz Hanovera da bih čekao na šansu, već da bih bio jedan od ključnih igrača. Okolnosti su se po mene promenile otkako sam se povredio. Od oporavka za mene više nema mesta u timu i tražiću od trenera da mi objasni šta želi od mene - rekao je Krupniković.

Rukovodstvo Arminije je, znajući za nezadovoljstvo srpskog i još nekih fudbalera, izrazilo spremnost da im izađe u susret davanjem ispisnice, što se u slučaju Nebojše Krupnikovića poklapa sa namerom Crvene zvezde da započne ozbiljne pregovore oko njegovog povratka na Marakanu. Zvezdinom mladom timu potreban je jedan kreativni igrač na sredini, koji bi uz to imao i funkciju lidera.

Odlasci / Dolasci - SerbianEagle - 12-17-2005

e pa ovako vec moze. Krupni je jos uvek igrac i po narocito za domacu ligu.

Odlasci / Dolasci - pravi Bole car - 12-19-2005

Zvezda se pojačava i iz inostranstva
Ponedeljak, 19. decembar 2005. 15:31

Fudbaleri Crvene zvezde otišli su na zimsku pauzu kao lideri Meridijan Superlige, sa prednošću od tri boda u odnosu na Partizan, odnosno deset u odnosu na trećeplasirani Voždovac, ali i kao polufinalisti nacionalnog Kupa.

Bez obzira na to što se evropska priča crveno-belih nesrećno i neslavno završila prošle srede u Strazburu, pa Zvezda neće imati treći front kao otežavajuću okolnost u borbi za domaće trofeje, trener Valter Zenga i predsednik Dragan Stojković svesni su da bi im pojačanja na pojedinim pozicijama itekako dobrodošla.

Kako piše „Sportski žurnal“, pozivajući se na izvore u klubu, ali i ličnosti iz dobro obaveštenih menadžerskih krugova i inostrane medije, na listi želja kluba iz Ljutice Bogdana 1a nalazi se devet fudbalera. Zanimljivo je da dvojica od njih nisu državljani Srbije i Crne Gore, u pitanju su Francuz Žan Filip Kaje i Bugarin Blagoj Georgiev.

Plavokosi Kaje ima 28 godina, nastupao je za Mec, Kaen i Klermon, a od letos igra na poziciji štopera u bugarskom Liteksu, gde ga trenira nekadašnji Zvezdin strateg Ljupko Petrović. Prema pisanju bugarskih novina, sa Marakane je u Loveč već poslata ponuda „teška“ 500.000 evra.

Georgiev ovih dana puni 24 godine, član je sofijske Slavije i u ličnoj karti već su mu upisani 21 nastup i šest golova u dresu nacionalnog tima. Radi se o brzonogom ofanzivnom vezisti za kog se interesuju i klubovi iz Zapadne Evrope.

Milijaš pred vratima Marakane

Što se tiče potencijalnih pojačanja iz domaćeg prvenstva, pored mladog reprezentativca Nenada Milijaša, koji se jednom nogom već nalazi u crveno-belom taboru, pominju se štoper Vojvodine Milan Stepanov, Igor Burzanović i Risto Lakić iz podgoričke Budućnosti, Ivan Jovanović Guti i Dušan Djokić iz Voždovca, kao i omladinski reprezentativac Goran Adamović, perspektivni defanzivac drugoligaša BSK iz Borče.

Na spisku standardnih prvotimaca koji bi ove zime mogli da u dogovoru sa klubom promene sredinu nalaze se Nikola Žigić, Aleksandar Luković i Milan Dudić, dok bi od igrača iz drugog plana Zvezda mogla da se liši usluga Radovana Krivokapića, Bojana Miladinovića, te Brazilca Fabija da Silve.

(MONDO)

Odlasci / Dolasci - Mikelandjelo - 12-19-2005

Piksi je za Novosti izjavio kako niko ne napušta Zvezdu, osim eventualno Dudića. Dozvolu za promenu sredine imaju samo igrači koji ne igraju ... ( nadam se Krivi, Miladinović, Silva, Joksim ...)

I zna li neko kakav je taj Kaje, Georgiev ... Dajte neke fotke, neke tačnije podatke, i za Jordahea su govorili da će biti Zvezdin Roberto Karlos ... Big Grin

Odlasci / Dolasci - Milos_cz - 12-19-2005

Ako stvarno daju 500 000 za francuza, onda ne smeju da prodaju nijednog od boljih igraca iz tima poput Lukovica, Baste itd(to su oni kao i "izjavili" iz onoga sto ste napisali). Samo sa francuzom treba potpisati bar na 2-3 godine da i njega mogu da prodaju, pa da se pare vrate...

Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 12-21-2005

Na SC pise da je nas klub zainteresovan za 3 igraca iz Bugarske. Za Kajea i Georgieva znam, ali ko je treci...?!