Delije
FKCZ WEB - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

FKCZ WEB - UrbanBaby - 12-11-2005

Quote:Да није Влада Big Grin ... Ма зезам се, немам појма

Не разумем каква је то врста маркетинга и коме су намењене те мајице? Нешто потхитно мора да се предузме по питању маркетинга ФК-а јер ово више нема смисла. КК шоп је далеко испред Р.С. шопа а по мени једина грешка у вези веб сајта је тај што се није радио сајт за СД Црвена звезда!
Тако нашто би требало да постоји.
По мени најбољи маркетинг СД Црвене звезде је "Звездина ревија" и било би јако пожељно и корисно да та стварчица може да се набави на штанду Делија, у Ред стар шопу, у КК шопу, и преко веб сајтова (делија, фк-а и кк-а).

Васил, шта се дешава по питању ФК чланарина?

FKCZ WEB - cazzo_FCRS_forever - 12-11-2005

Quote:Red Star Shop је фирма за себе. Са нама има везе само толико што је линкован са нашег сајта... И ја бих волео да знам када ће почети са радом јер ми страшно иде на живце оно "још 3 дана"...

jos dva dana :rofl

FKCZ WEB - Васил - 12-11-2005

Quote:
Васил Wrote:Да није Влада Big Grin ... Ма зезам се, немам појма

Не разумем каква је то врста маркетинга и коме су намењене те мајице? Нешто потхитно мора да се предузме по питању маркетинга ФК-а јер ово више нема смисла. КК шоп је далеко испред Р.С. шопа а по мени једина грешка у вези веб сајта је тај што се није радио сајт за СД Црвена звезда!
Тако нашто би требало да постоји.
По мени најбољи маркетинг СД Црвене звезде је "Звездина ревија" и било би јако пожељно и корисно да та стварчица може да се набави на штанду Делија, у Ред стар шопу, у КК шопу, и преко веб сајтова (делија, фк-а и кк-а).

Васил, шта се дешава по питању ФК чланарина?

1.Једно питање. Где си нашла ову мајицу, живота ти :zbunjen ?

2. Ко ти каже да сајт СД-а није нпр можда у припреми Smile

3. Чланарина? Колико ја знам све је спремно, али сада ћу ти остати дужан за одговор. Проверићу па ћу јавити

4. Ревија може да се купи и код мене у крају у трафици
;pljuga ... Па нека ми неко после каже да је Борча гробарски крај :nene

FKCZ WEB - ENERGIENYC - 12-11-2005

"Постоје планови и шансе да ускоро заживи и наш телевизијски канал. Пројекат већ постоји, имамо и свој студио на стадиону и надамо се да ће и то бити једна од ствари коју ће Црвена звезда успети да уради. Познато ми је колико наши људи који живе у иностранству воле Црвену звезду и свакако да имамо у плану да посетимо неку од држава. Да ли ће то за почетак бити Канада, Аустралија или нека друга земља за сада је тешко рећи", рекао је Драган Стојковиц Пикси.

Мене лицно интересује ста се десава са овим планом :zbunjen

FKCZ WEB - REDMAN - 12-11-2005

@Vasil

Ona kung-fu majica se nalazi u delije.net shopu :o

FKCZ WEB - Milos_cz - 12-12-2005

Quote:"Постоје планови и шансе да ускоро заживи и наш телевизијски канал. Пројекат већ постоји, имамо и свој студио на стадиону и надамо се да ће и то бити једна од ствари коју ће Црвена звезда успети да уради. Познато ми је колико наши људи који живе у иностранству воле Црвену звезду и свакако да имамо у плану да посетимо неку од држава. Да ли ће то за почетак бити Канада, Аустралија или нека друга земља за сада је тешко рећи", рекао је Драган Стојковиц Пикси.

Мене лицно интересује ста се десава са овим планом :zbunjen
Da li zna neko da li je taj projekat jos uvek na nivou plana Sad , ili se krenulo u realizaciju? Utakmicu sa Strazburom npr. ne mogu da gledam, jer je preko idiotskog pinka... Ostaje mi zvanicni sajt.

FKCZ WEB - meekats - 12-12-2005

ima prenos preko oaze, 8 USD... ja cu probati preko njih.

FKCZ WEB - Васил - 12-12-2005

Quote:REDMAN
@Vasil
Ona kung-fu majica se nalazi u delije.net shopu

Лаки? Јеси сигурна да ово има везе са маркетингом?

Ово око ТВ-а. Знам исто колико и сви ви одавде.

Quote:meekats

ima prenos preko oaze, 8 USD... ja cu probati preko njih.

Видео пренос?

FKCZ WEB - фкцз - 12-12-2005

Quote:
Quote:REDMAN
@Vasil
Ona kung-fu majica se nalazi u delije.net shopu

Лаки? Јеси сигурна да ово има везе са маркетингом?
gosn caki kaze da je to majca iz shopa FK..

FKCZ WEB - Johnny Blaze - 12-12-2005

http://shop.oaza.co.yu/user/item.jsp?f_item_id=3582&f_cat_id=12&f_shop_id=2&f_lang_id=1

Zvanična majica FK Crvena Zvezda