Delije
UPRAVA - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: UPRAVA (/showthread.php?tid=479)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

UPRAVA - Forever Ultras - 10-01-2004

Quote:Ok i otisao je Dzaja.
Da vidim sada koga cete da pljujete i koga cete da terate...
Ni ja ne volim Dzaju i drago mi je sto je otisao ali to i dalje nije resenje koje ce nas izvaditi iz govana...

Upravni odbor. Smile
Ozbiljno, Dzaja je na sebi, kao legenda kluba, amortizovao sve greske i nesposobnosti ljudi koji su sedeli u doticnom telu. Sada su se nasli ogoljeni, bez coveka koji ih je drzao. Ni oni nece dugo ostati jer se situacija mora rascistiti...

Inace, da ne bude zabune, nadam se da se slazes da je za pocetak "bilo kakvog resenja koje bi nas vadilo iz gova*a" bilo neophodno ostvariti osnovne promene, a to je da Dzaja mora da ode. Prvi. Zato sto je najodgovorniji za ono u cemu se sada nalazimo...

poz,
budimir

UPRAVA - bojan - 10-01-2004

Nadam se da je krenulo..."Otiso si Dragane,ostala je tuga...",a sa njim bi trebale i ove pedercine iz uprave,a onda TOTALNA STRUKTURALNA I KADROVSKA KAO I FINANSIJSKA REORGANIZACIJA.
PS:
Samo da se ne vrati... Sad

UPRAVA - Веља - 10-01-2004

???, ?????, ???? ?? ??? ???????, ?? ??? ?? "??????? ????" ???? ??? ????????? ????? ?? ?? ??? ?? ??????? ????????, ???? ??? ??????? ???? ??????? ???? ????? ????????, ?? ????? ?? ?? ???? ????????! ????????, ????? ???????, ???...?!

???? ????, ???? ?? ????????? ? ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ????? ??????? ?????? ?? ???????? ??????? ? ???????? ??????, ??? ??? ???? ????????? ????? ?? ???? ?????. ?? ?????? ????????? ?????, ??? ????, ??? ?? ????????? ????? ????? ??. ???? ????, ???? ??? ????????? ????? ?? ???????????? ( ????????? ???? ), ??? ? ?????? ??????? ?? ?? ????? ???????? ???????????? ????????, ??. ???????????.
?? ??? ??? ?? ???????? ??????? ???????? ( ????? ?? ??? ?????? ??????? ???? ??? Smile ), ?? ?? ??????? ( ?? ??? ????! ), ???? ?? ??? ??? ???' ????? ?????? ?? ???????????? ?????????? ??? ?? ???????.
????????, ?????? ?? ??? ?? ????? ??????, ??? ????? ????? ?????? ?? ????? ?? ????, ??? ?? ?????? ?? ???? ??????. ??? ?? ??? ?? ?????????

?, ??, ?? ??? ???? ???? ??????? ?? ????????, ???? ????? ?????: ????? ????????????! ??????? ?? ?? ????? ????? ??? 5000 ???????!

UPRAVA - Dacha od Bosne - 10-01-2004

Danas sam razmisljao o situaciji u nasem fk i prije nego li sam cuo ove vjesti o Dzajinom odlasku.
Probacu da dam par prijedloga. Prije toga bi samo rekao da ce sada mozda biti jos vise neslaganja medju, kako forumasima tako i onima koji su iskljucivo na tekmama a ne posjecuju sajt. Razlicita misljenja moraju postojati jer bi bilo glupo da svi isto mislimo. Zao mi je samo sto se o nekim temama ne smije vise ovdje pisati, bas kao i na delije.net-u ali to je izgleda realnost situacije.
Elem, evo mojih prijedloga.

Mislim da treba dobro poraditi da iz Zvezde odu ljudi koji su jos tamo (posebno moj zemljak Boske) a koji su u svoj ovoj prici mozda i gori od Dzajke.
Prije nego li se dovede neki novi direktor, mislim da u upravi mora sjediti grupa navijaca (veca nego do sada) sa pravom glasanja pa cak i postavljanja nekih konkretnih zahtjeva Severne tribine. Ta grupa bi trebala pretstavljati navijace-clanove koji bi redovno placali clanarinu od koje bi se na Severu pravile koreo i organizovala putovanja itd. Imam par predloga za to ali ako koga interesuje moze mi se javiti na p.m.
Treba sa novom upravom i novim direktorom dogovoriti sta klub treba da ulozi i koliko sto se tice navijaca i Severne tribine i te stvari na neki nacin (ako je moguce) ugraditi u statut kako niko nov ko dodje na funkciju ne bi mogao da vrda sto se toga tice.
Misljenja sam da bi Pixi Stojkovic mogao da bude novi dir.
Muslin tim menadzer.
Pixi, Zika, Muslin i jos par sposobnih ljudi u marketinskom timu.
Pixi moze da dovuce Japance, Zika vec ima kontakte, a Muslin bi mogao da navuce neke Francuze. Naravno tu bi moralo barem da bude jos par sposobnih ljudi iz svijeta biznisa koji bi imali odrjesene ruke u tom poslu.
Vratiti sve zasluzne igrace koji bi voljeli da se vrate u Zvezdu i da joj pomognu. Takodje ih ukljuciti da oni budu u upravi kluba.
Obavezno traziti od direktora i tim menadzera kao i marketinskog tima viziju i dati im rok odmax 4 godine da to sprovedu u djelo. Mozda se nekome to cini puno u ovom trenutku ali je naspram vise od 10 godina i malo.
Eto, toliko od mene. Izvinite ako sam vas smorio.
poz
Dacha

UPRAVA - north - 10-01-2004

Mogu samo da kazem da posle svega ostaje jedan tuzan i jadan osecaj. Oterali smo najvecu legendu naseg kluba, a Dzaja to sigurno jeste. Pravicemo ga na kraju od blata, mislim da je to jedino izvesno. I mnogima ce jos crveneti obrazi od sramote kada budemo svi shvatili na kakvom smo sada gubitku. Doci ce neko gori, a sta dobijamo time sto je Dzajic otisao kada ostaje ovakva uprava?

Zao mi je sto Dzaja ovako odlazi, uz zvizduke i najgore ponizenje koje mu je priredila njegova Zvezda. Nadam se da ce nam ipak svima biti bolje i da mu mi Delije ipak necemo uskratiti duzno postovanje. Sve suprotno bilo bi ravno najvecoj sramoti. Neka nam je svima sa srecom!

ZIVIM ZA ZVEZDU!!!

UPRAVA - REDMAN - 10-01-2004

U upravnom odboru nema ni jedan ispod 70 godina i svi su Miljaniceva skola, debeli foteljasi koji misle da bi bez njih svet propao. Sad sve treba procistiti i voditi racuna ko se postavlja na funkcije.

UPRAVA - sick boy - 10-01-2004

Quote:Mogu samo da kazem da posle svega ostaje jedan tuzan i jadan osecaj. Oterali smo najvecu legendu naseg kluba, a Dzaja to sigurno jeste. Pravicemo ga na kraju od blata, mislim da je to jedino izvesno. I mnogima ce jos crveneti obrazi od sramote kada budemo svi shvatili na kakvom smo sada gubitku. Doci ce neko gori, a sta dobijamo time sto je Dzajic otisao kada ostaje ovakva uprava?

Zao mi je sto Dzaja ovako odlazi, uz zvizduke i najgore ponizenje koje mu je priredila njegova Zvezda. Nadam se da ce nam ipak svima biti bolje i da mu mi Delije ipak necemo uskratiti duzno postovanje. Sve suprotno bilo bi ravno najvecoj sramoti. Neka nam je svima sa srecom!

ZIVIM ZA ZVEZDU!!!

Dzaja da je smrad mesto bi cuvao na nacin na koji ga cuva stoka iz komsiluka.Prvi put u zivotu kada je cuo da ga SEVER proziva licno covek je dao ostavku sto govori mnogo mnogo toga...Licno mi je krivo sto je oteran na ovaj nacin i mnogo bi bolje bilo da je podneo ostavku posle prve utakmice sa Zenitom kada ju je sam ponudio.DZAJA POSTUJE SEVER KOLIKO GOD GA NEKI BLATILI TO SE I DANAS POKAZALO + STO JE DRAGAN DZAJIC LEGENADA CRVENE ZVEZDE KOLIKO GOD TO NEKI POKUSALI DA OSPORAVAJU a da je radio "puno" na dizanju Zvezde iz mrtvih zadnjih godina to stoji ..

UPRAVA - Веља - 10-02-2004

Quote:Mogu samo da kazem da posle svega ostaje jedan tuzan i jadan osecaj. Oterali smo najvecu legendu naseg kluba, a Dzaja to sigurno jeste. Pravicemo ga na kraju od blata, mislim da je to jedino izvesno. I mnogima ce jos crveneti obrazi od sramote kada budemo svi shvatili na kakvom smo sada gubitku. Doci ce neko gori, a sta dobijamo time sto je Dzajic otisao kada ostaje ovakva uprava?

ZIVIM ZA ZVEZDU!!!

????, ?????, ??? ??? ?? ?? ???? ?????? Smile ????? ?? ?????????. ???, ????? ?? ????...
????? ?? ???????? ?? ??? (????????) ??????... Sad

UPRAVA - boca - 10-02-2004

Po svemu sudeci Dzaja je otisao...

Pre svega mislim da je oteran na veoma ruzan nacin s obzirom da je igracka legenda kluba i da se klub sa njim na celu popeo na vrh Evrope 91. Svidela mi se vizija protesta, koji je poceo na tekmi sa Hajdukom, kao sto je vec receno, ucinjeno je to sa stilom i smekom kakav samo Sever ima, ali ono na tekmi sa Zenitom se nije moglo iskontrolisati. Nakon svega mislim da bi ipak Dzaji trebalo da se priredi primeren oprostaj, ali i da se time zavrsi prica o njemu.

Postavlja se pitanje i ko posle Dzaje. Pominje se Pixi i mislim da to ne bi bilo lose, ali ta funkcija predsednika mislim da ne bi sa sobom trebala da nosi i apsolutnu vlast u klubu. Piksi, kao vec dokazana licnost u fudbalu, mogao bi da cita zvanicna saopstenja i tako to, a kao prvi zadatak na novoj funkciji bi trebalo da ima postavljanje tima direktora, koji ne moraju uopste da znaju sta je to fudbal, ali koji znaju kako se prave pare, poznaju trzisne principe i imaju sposobnosti da u klubu stvore jaku finansijsku osnovu. Funkciju sportskog direktora mogao bi da obavlja neko sa Muslinovom vizijom (ali da je i iskreno sledi), ali ne on sam, jer smatram da se previse isticao u medijima, vec neka nova licnost, koja se prevashodno razume u fudbal, mozda i neki bivsi igrac... Upravni odbor bi trebalo da cine direktori uspesnijih firmi u zemlji, mozda neki bivsi igrac i jedan predstavnik navijaca, koji bi isticao stavove tribine.

Promene su dosle i najgorem mogucem trenutku, u sred sezone. Ovo prevashodno jer je sada vrlo tesko odrediti ambicije kluba. Svi mi zelimo novu duplu krunu, ali da li je to realno i moguce? Licno, bio bih vrlo zadovoljan da se u rukovodstvu kluba sada odigraju korenite promene, da se napravi visegodisnji plan, pa neka ove sezone cilj bude opstanak, ali da znamo da nas na kraju tog puta ceka redovno osvajanje domacih trofeja, redovno ucesce u LS, zadrzavanje igrackog kadra i prava pojacanja tj. planska prodaja igraca... Pa nek ovim izrtvujemo 2-3 sezone, ali da znamo da od 2007. ne moramo da prodajemo Vidice i Mladenovice, da se pozajmljujemio za plate, da nas dokazani treneri nece zaobilaziti u sirokom luku i jos mnogo toga.

Nadam se da vas ovim svojim prvim postom nisam preterano smorio...

UPRAVA - delija CEBEP - 10-02-2004

Samo jos da dodam nekoliko stvari.....

1) Sudeci po svemu sta se dogodjalo proslih nedelja ovde na forumu kao i sa Zvezdom u celini jedino mi je bila frka da se Sever ne podeli. Realno je postojala situacija da se tako nesto desi i mislim da bi nas to unistilo. Po meni je juce Sever pobedio i to je mozda najbitnije u celoj stvari. Plasio sam se da nam se ne desi kao stoki talibanskoj iz komsiluka a to su podele u kopu. Dok je Sever kao jedan, jaka je i Zvezda.

2) Mislim da se sa ovim promenama ne sme sada stati. Dzaja je otisao i to apsolutno podrzavam od strane njega i od strane vecine ljudi na forumu kao i sinoc na Severu. Gerontolosko odeljenje iz nase skupstine treba pod hitno prebaciti na VMA.

3) Sto se tice Dzaje... Slazem se da mu treba prirediti svecani oprostaj ali sa time treba i povuci crtu. On jeste Zvezdu zaduzio, imao je blistave dane u njoj kao predsednik ali ruku na srce imao je i dosta promasaja a i plasim se finansijskih malverzacija koje idu njemu na dusu. Cinjenica je i to da nije on jedini krivac i zato treba nastaviti sa ciscenjem ako stvarno zelimo da nam se klub preporodi.

4) Naravno lako je reci treba sve ocistiti. Svestan sam sta sve to nosi sa sobom ali ovde se radi o nacinu razmisljanja nekoga ko zivi u poslovnom svetu zapada i ljudi kojima je cip socijalistickog nacina razmisljanja u glavi pustio i previse duge korene da bi sa takvim likovima moglo nesto da se uradi. Zbog takvih stvari treba da dodje poslovan covek pre svega koji zna prostu logiku a to je da ako ulozi danas 2 eura sutra mu se vrati 3. Zrelo poslovanje znaci i modernizovanje Zvezde po zapadnim principima. Onda ce moci i da se ocekuje kupovina kvalitetnijih igraca, i automatski bolji rezultati.

5) U pravu je sasvim neko ko je ranije napisao da odnos izmedju kluba i novog direktora sa Severom mora da bude jako dobar. Mislim da ne bih trebalo da postoji neko velo tajne oko toga koliko klub izdvaja i daje navijacima za koreo, bakljade itd. To je sasvim u redu i licno nemam nista protiv toga. Ljudi koji budu to sve organizovali, ili ako hocete prva ekipa, treba da bude placena da tako nesto uradi i to je OK. To se naravno sve uredjuje statutom kao i prodaja karata narocito pred velike utakmice a ne da se ponovi ona bruka kao sa Rozenborgom. To neka ide nekim ljudima na cast. Sa druge strane ni navijaci kao ni direktor a bogami ni skupstina ne bi trebala da ikada zaboravi da je Zvezda uvek na prvom mestu pa sve onda ostalo.....

6) Mislim da masi klubova ovo sto smo mi uradili i sto se trenutno radi u nasem klubu predstoji i posto smo prvi krenuli sa takvim promenama nadam se da prvi mozemo i da ocekujemo da nam krene bolje. Mislim da sa logikom smenjivanja direktora, Zvezda ponovo postaje avangarda od kluba bar sto se tice timova sa Balkana.

7) Zadnja stvar.... Da li ce sada doci Muslin ili Pixi ili bilo ko mislim da nije bitno. Bitno je da taj ko dodje zna kako da vodi posao, da prestane sa beskrupuloznom prodajom igraca, i da prestane da pretvara tim u fabriku pravljenja perspektivnih igraca od kojih Zvezda nikada nece imati koristi. Sto se mene tice, ko god da dodje ako ima rezultate iza sebe, i ako podigne Zvezdu na zdrave noge ja cu ga postovati. U protivnom moze da ide iz Zvezde kao i Dzaja.

NEKAD JE BILA LJUTICE BOGDANA,
A SAD' SE ZOVE DZAJICA DRAGANA....