![]() |
Треба ли нам калчополи? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Треба ли нам калчополи? (/showthread.php?tid=1678) |
Одг: Треба ли нам калчополи? - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-29-2011 партизан има два клуба, поред Звезде, где не може тренутно да намести. То су тренутно Војводина и Рад. Све остало, мање више, он има сређено. И то је јавна тајна.. Одг: Треба ли нам калчополи? - дрвосеча - 06-29-2011 (06-29-2011, 03:32 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote: Лукић је био, има позив кад год хоће опет! Супер... Верујем да би Гуровић дошао када би знао да се ради наменска емисија, која би могла да покрене "притисак јавности"... када би поред њега дошло још неки битни људи. Верујем да је тако и за Бинића. Немој да тражиш разлоге да не направиш емисију... напротив, тражи разлог да ју направиш, и да видиш како ће ићи. Не треба поћи од тога да неко неће да дође... па и не мора ако баш неће. Не врти се свет око њега... Али имамо ми доста људи који би могли да седну за сто да причају... Ни мени све не пада напамет одмах, али сигуран сам да их има. Одг: Треба ли нам калчополи? - дрвосеча - 06-29-2011 (06-29-2011, 03:36 PM)Djuka_zivi_za_Zvezdu link Wrote: партизан има два клуба, поред Звезде, где не може тренутно да намести. То су тренутно Војводина и Рад. Све остало, мање више, он има сређено. И то је јавна тајна.. Разлог више да се покрене калчополи... разлог више за емисију! Одг: Треба ли нам калчополи? - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-29-2011 Ја у принципу водим политичку емисију, али и спорт је нажалост ушао одавно у сферу политике. Много њих сам звао, али масовно одбијају да дођу. Плаше се. А, ја ћу их звати и даље. Немој да бринеш. Одг: Треба ли нам калчополи? - Pijanac - 06-29-2011 (06-29-2011, 08:44 AM)Виноградар link Wrote: [quote author=дрвосеча link=topic=3990.msg92334#msg92334 date=1309278299] Ево ја ћу ти рећи. Тому Николића, свог љубимца. [/quote] Ово не треба да буде ниво комуникације на овом форуму. То што већина нас, стицајем околности зна за приватне политичке ставове другог саговорника на форуму, у овом случају Ђуке, не значи да такве ствари треба овде да се износе. Само напомена, да не кваримо тему, наставимо даље... Одг: Треба ли нам калчополи? - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 06-29-2011 Да се и то разјаснимо. Мој политички став везе нема са Црвеном Звездом. Странка може да се промени ако ти се нешто не допада, КЛУБ НЕ МОЖЕ! И велики сам противник мешања политике у спорт, а посебно сам противник мешања политике на трибини. На трибини једина странка је Црвена Звезда, а ван ње нека се ангажује ко како хоће и како мисли да је најбоље. Одг: Треба ли нам калчополи? - Red Star Forever - 06-30-2011 Хтео бих да додам нешто на последњи Ђукин упис... Слажем се са констатацијом да не треба да буде политике на трибини... Али које политике? Страначарења? ДА!!! То сигурно... Али политика није изражавање нашег става по питању Косова и Метохије, политика није величање нашег идентитета, политика није јасно изражавање нашег патриотског и родољубивог става, политика није још пуно тога што неки покушавају да нам одузму гурајући под исти тепих као и странчарење... И наравно, политика није када незадовољни издајничким и рушитељским режимом скандирамо против истог... То је само жеља за бољим животом, борба за исправне ставове и дела, а политика би постала оног момента када би почели да скандирамо име неког од страначких првака или не дај Боже да скандирамо имена странак и да нсоимо њихова обележја... Ово је скретање са теме, али чисто да се зна кад нам подмећу да се бавимо политиком, шта јесте а шта није политика... Одг: Треба ли нам калчополи? - дрвосеча - 06-30-2011 (06-30-2011, 08:35 AM)Red Star Forever link Wrote: Ово је скретање са теме, али чисто да се зна кад нам подмећу да се бавимо политиком, шта јесте а шта није политика... Обожавају то да нам раде! Исто као што нам лепе етикете да смо националисти, а што поистовећују са шовинизмом?! > ![]() Буди Бог, с нама колико неписмених вршља Србијом, и прави јавно мјење :o Одг: Треба ли нам калчополи? - Djuka_zivi_za_Zvezdu - 07-01-2011 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ergic-srpski-fudbal-prepun-mafijasa-45173.html Ергићева изјава доста тога говори! Одг: Треба ли нам калчополи? - ултра сепаре - 07-01-2011 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ruzic-za-zvezdu-drzava-nije-resenje-45174.html Ето ко кочи калчополи разни Ружићи,Дачићи,Тадићи,Расими,и остала "жута банда",због тога Толе има велико поверење државе,ја не кажем да треба држава да буде наклоњена нама,напротив мени се гади што Шутановац и Ђилас навијају за Звезду,али бре нигде чини ми се у свету није политика толико уметнула нос,ко у нашем фудбалу,једноставно после овога је и више него јасно да је партизан државни клуб,и да калчополи не зависи од тога да ли су Звезда,Војводина и остали клубови задовољни,ма не зависи ни од толета,зависи од Ружића,Дачића,Тадића,Расима и осталих инструмената "жуте демократије" који већ неколико година покушавају да униште све оно што смо градили кроз историју, и презентовали своју државу у најбољем светлу.Верујте не одлучује ту Толе много. |