Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Delije Užice - 07-16-2010

Пијанац: Прекршена је тачка број 6. Правилника Под-форума ''Терен'' Санкција је ОПОМЕНА!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Delije Užice - 07-17-2010

(07-16-2010, 12:53 PM)luconi link Wrote:Скроман си бре, без 1000 људи да се не појављујемо...Није толико далеко, нема виза, па изволте...
Два најближа главна града у Европи су Беч и Братислава. Удаљеност између њих је око 70 Км. Из Беча ће доћи велики број наших навијача. То им је пола сата вожње.
Мислим да смо ми ту домаћини у оба меча.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 07-17-2010

Са сајта ФКЦЗ:

Жребом у Ниону извучени су парови трећег кола квалификација за УЕФА Европа Лигу.
Црвена звезда ће своју прву утакмицу 3. кола квалификација играти 29. јула 2010. године, а противник ће бити Слован из Братиславе. Прву овосезонску међународну утакмицу Црвена звезда би требала да игра у Београду, а реванш у Словачкој 5. августа, али може доћи до замене домаћинства.

Било би добро ако неко нешто сазна у вези овога да јави...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Тони92 - 07-17-2010

(07-17-2010, 08:59 AM)ЦЗБГ link Wrote:Са сајта ФКЦЗ:

Жребом у Ниону извучени су парови трећег кола квалификација за УЕФА Европа Лигу.
Црвена звезда ће своју прву утакмицу 3. кола квалификација играти 29. јула 2010. године, а противник ће бити Слован из Братиславе. Прву овосезонску међународну утакмицу Црвена звезда би требала да игра у Београду, а реванш у Словачкој 5. августа, али може доћи до замене домаћинства.

Било би добро ако неко нешто сазна у вези овога да јави...

То може да се деси уз одређене услове ал само ако се клубови сложе,а сумњам да ће Словаци то урадити... :-[

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - свелудо - 07-17-2010

игра нам је очајна, тј немамо игру, све неке дуге лопте,прескакање игре, крљају се ко да су неки сељачки тим, очај!... ко бре гура оног богдановића инвалида више?! дечко не зна да контролише лопту како треба и спор је мнооого. тошић изгубљен, ови испадају на средини ко да играју први пут... ако се нешто радикално не поправи лоше нам се пише!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zvezdinsin - 07-17-2010

Ja сам стекао други утисак.Појачања показују да ће бити од користи, ипак нису сва тројица прошли припреме(Короман,Тошић и Деки).
Ове смо разбили,два пута су шутнули на гол и дали два комада.
Треба један солидан шпиц и отарасити се Богдановића.
Са овим тимом мислим да можемо до титуле!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - свелудо - 07-17-2010

друга је ствар што су ови просечна екипа, није ми јасно како су они освојили лигу њихову. рекао сам што се наше игре тиче. мислим да то може и мора много боље! и што кажеш, са овим тимом можемо до титуле, али са овим тренером не. то је моје мишљење...
е да, и опет смо играли са најмање три различите гарнитуре дресова! ја не знам дал су нам економи ћорави или шта? капирам да миловановић није стигао да задужи свој дрес, али није то било једино што се тога тиче.

Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - николаБГ - 07-17-2010

(07-17-2010, 06:06 PM)свелудо link Wrote:игра нам је очајна, тј немамо игру, све неке дуге лопте,прескакање игре, крљају се ко да су неки сељачки тим, очај!... ко бре гура оног богдановића инвалида више?! дечко не зна да контролише лопту како треба и спор је мнооого. тошић изгубљен, ови испадају на средини ко да играју први пут... ако се нешто радикално не поправи лоше нам се пише!

Big Grin Big Grin Big Grin

па у поређењу са Барсом можда је и тако.

игра је по мени најбоља у последњих неколико сезона, вешовић ме одушевио залагањем,  труфуновић се стварно намеће полако, короман добар као и деки. Шампиона турске смо згазили, нису реално прешли центар... наравно све је ово припрема, али ја сам задовољан!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Darko - 07-17-2010

Можемо бити задовољни. Боре се момци изгарају, биће ово сезона за памћење  Wink

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 07-17-2010

(07-17-2010, 06:41 PM)свелудо link Wrote:е да, и опет смо играли са најмање три различите гарнитуре дресова! ја не знам дал су нам економи ћорави или шта? капирам да миловановић није стигао да задужи свој дрес, али није то било једино што се тога тиче.
А и стадион нема наткривене трибине, новинарску ложу, прекривач за терен...