![]() |
Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 (/showthread.php?tid=1551) |
Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Тони92 - 06-15-2010 Северна Кореја је управо показала како се игра и бори за своју земљу.Најбољи играч им је из неког бедног јапанског тима,али га није било срамота да заплаче за време интонирања химне.А Видић није ни певао своју...Ово је частан пораз. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - InsaNe - 06-15-2010 Већина њих би певала да су им пустили хеј словени. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Pijanac - 06-15-2010 (06-15-2010, 10:47 PM)Виноградар link Wrote:Већина њих би певала да су им пустили хеј словени. Дајте људи мало се уозбиљите! Један човек није певао химну, а људи одмах доносе овакве закључке!? :o И верујте ми да се не би мењали са својим вршњацима из Северне Кореје! Ви, колико год били огорчени на садашње уређење у Србији, знајте да живите у више него слободном друштву када је поређење са Северном Корејом у питању. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - HITMAN 47 - 06-16-2010 Е тако ми мило што су Шпанци нагужени ... ![]() Интересантан приручник ... Quote:Препознај непријатеље, навијај за пријатеље - водич за СП. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Red Star Forever - 06-16-2010 Види, нагужени јесу, ако је то израз за пораз, али да су наши онако играли једну једину реч не би нико смео да им каже за пораз... Шпанци су имали 32 шута на гол, посед лопте вероватно преко 70%, гомилу акција, дриблинга, борбу, уклизавања, повреде, расекотине по лицу, али су опет изгубили... Нажалост, Швајцарци су показали да класичан бункер, и убијање фудбала данас може да донесе резултат... Е сад, на страну то да ли ми волимо-не волимо Шпанце, али лошија екипа је победила, реално... Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - HITMAN 47 - 06-16-2010 Да да, слажем се то око убијања лепоте игре, бункера итд ... али ми је пре свега било мало мило, јер не умеју да губе, надменост им је средње име. Мада 32 шута у 90 минута је за поштовање ... синоћ Бразил имао 20так, мислио сам да је то то, максимум. Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Mikelandjelo - 06-18-2010 Данас је дан "д" за Србију на СП. Шта рећи осим - Нијемци. Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може! Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Афр& - Kapetan Kuka - 06-18-2010 (06-18-2010, 06:59 AM)Микеланђело link Wrote:Данас је дан "д" за Србију на СП. Шта рећи осим - Нијемци. Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може!Нека буде поново: ''Казуј стрина где је Дрина'' ![]() Победити или нестати !!! Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Горгонзола - 06-18-2010 НЕ ПОСУСТАЈТЕ !!! НЕМА ПРЕДАЈЕ !!! Само да буду паметни и искулирају судију... Одг: Светско првенство у фудбалу - Јужна Африка 2010 - Тони92 - 06-18-2010 ВЛАДИМИР СТОЈКОВИЋ!!! ;D ;D ;D |