Delije
Прелазни рок 2009/2010 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Прелазни рок 2009/2010 (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Nesho - 06-11-2009

Морамо се отарасити што прије играча типа Туторић, Богдановић, Блажић и осталих од којих немамо никакву корист сем што су на платни списак. Од повратка Пуровића нема ништа он захтијева превелику плату коју ми не можемо да испунимо, недавно је изјавио. Хтио бих само да кажем још нешто, мислим да је много лоше одрађен трансфер са Милијашем. Најбољи стријелац и капитен Звезде који стандардно игра за репрезентацију, која је најјача задњих 10-так година, да вриједи само 3 милиона још продат у Премијер лигу. То ми не иде у главу, Ненаду сваку срећом желим у даљој каријери био је јако коректан према Звезди кад је продужио уговор да не би ишао као слободан него да би Звезда зарадила на њему то је за свако поштовање, али ако он не вриједи бар 5 милиона још у премијер лиги онда не знам стварно колико можемо да продамо остале играче...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - zestone - 06-11-2009

(06-11-2009, 09:58 AM)Nesho link Wrote: Морамо се отарасити што прије играча типа Туторић, Богдановић, Блажић и осталих од којих немамо никакву корист сем што су на платни списак. Од повратка Пуровића нема ништа он захтијева превелику плату коју ми не можемо да испунимо, недавно је изјавио. Хтио бих само да кажем још нешто, мислим да је много лоше одрађен трансфер са Милијашем. Најбољи стријелац и капитен Звезде који стандардно игра за репрезентацију, која је најјача задњих 10-так година, да вриједи само 3 милиона још продат у Премијер лигу. То ми не иде у главу, Ненаду сваку срећом желим у даљој каријери био је јако коректан према Звезди кад је продужио уговор да не би ишао као слободан него да би Звезда зарадила на њему то је за свако поштовање, али ако он не вриједи бар 5 милиона још у премијер лиги онда не знам стварно колико можемо да продамо остале играче...

Све си у праву, осим ѕа Милијаша. Када је продужавао уговор договор је био да га пустимо на крају сезоне. Значи, морао је да оде у сада, а у овом тренутку су ѕа њега нудили кеш Вулверхемптон, Менхенгладбах, Дортмунд, они Арапи и евентуално Мајорка. Сви су нудили од 25 до 3 милиона (осим лудих Арапа), тако да ми нисмо могли да захтевамо 5 милиона. 3 милиона је највише што смо могли да извучемо, Милијаш задовољан, Стив Брус најзадовољнији Smile.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Храбро срце - 06-11-2009

Звезда је данас добила 3 спонзора!Јат,Ласта,Прес паблишинг груп !(званични сајт) !!!Како б92 пише ти спонзори ће Звезди помоћи пре свега услугама,а не финансијски,а то је оно шта о чему сам писао!!!Нама су потребни јаки,моћни спонзори,који ће да у Звезду директно унесу паре!!!Једино тако можемо да направимо јак Тим за наредну и сезоне које долазе!!!Свакако потребнми су нам и Јат и Ласта,али мислим да треба прво да се нађу спонзори који могу да обезбеде новац за ТИМ !ТИМ је најважнији!Ако буде јак тим играћемо пре свега у Европи!Европа значи и пун стадион,ако будемо играли добар фудбал то ће да утиче и на првенство,па ћемо надам се доста пута у сезони гледати слику каква је била против рада!Значи наредних месец дана ће да покаже каква ће нам бити година!Надам се да ће се ипак направити један солидан тим,који ће пре свега догурати до ЛИГЕ УЕФА,али и тим који ће се борити за титулу!!!

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 06-11-2009

реално-нереално је очекивати тим за титулу ове године......а спонзори какви-такви (да ли услуге или нешто слично) су добродошли у оваквој ситуацији...ал мислим да би идеја водиља у сљедећој сезони,(при том мислим и на остале сезоне) требала бити ПОРАЗ ИЛ ПОБЕДА НАС НЕ ЗАНИМА,САМО ДАЈТЕ СРЦЕ ЗА ГРБ НА ГРУДИМА...окосница екипе ће бити млади играчи са пар старијих (ако да Бог),а они ће вјерујем дати то срце које толико недостаје неким нашим играчима...и титула би могла доћи за двије сезоне али титула са тимом који игра фудбал,а не ову антипропаганду фудбала ове сезоне....само да не врате једно 6,7 играча који су истрошена роба,јел тако опет добијамо исту ситуацију као и прије....довољна су 2,3 играча са искуством,једна "звијезда" и један носиоц игре и ето тима који обећава.....  Wink

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - SERBIAN TIGER - 06-11-2009

Све је то у реду ако се успије направити такав тим са пар искусних и провјерених играча и остатак наше школе... Али, шта нам то све значи ако се опет настави стара пракса продавања наших младих узданица одмах у иностранство?? Морамо сачувати све оне који нешто ваљају, а не пуштати их из Звезде кад су млади (нпр. 18-22 год.) чим се добије мало већа кинта.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - HITMAN 47 - 06-13-2009

Имам једно питање, ако ико зна тачан одговор ...

Каква је природа спонзорских уговора потписаних пре неки дан , оно негде сам видео ... нема кеша, већ услуге ЈАТ-а и Ласте (логично)....е сад ту мене занима какве услуге нама пружа тај к**ац ''медија паблишинг груп'' тј фирма која издаје дневне новине ''Пресс'' ?

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - МАРАКАНА - 06-13-2009

(06-13-2009, 07:02 PM)Никола Д/С link Wrote: Имам једно питање, ако ико зна тачан одговор ...

Каква је природа спонзорских уговора потписаних пре неки дан , оно негде сам видео ... нема кеша, већ услуге ЈАТ-а и Ласте (логично)....е сад ту мене занима какве услуге нама пружа тај к**ац ''медија паблишинг груп'' тј фирма која издаје дневне новине ''Пресс'' ?
Па ако се икад окренемо против управе, да има ко да пљује по нама... Уштедеће управи много новца...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - ЈеленаРС - 06-14-2009

Администрација: рекли смо без преса, курира и осталих "објективних новина"...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - boske_pv94 - 06-15-2009

Милијаш и званично у Вулверхемптону!

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Eribo - 06-16-2009

http://www.crvenazvezdafk.com/src/ugovori-za-omladince-i-kadete-1922-c1-content.htm

Веомба добра ствар Wink

http://www.crvenazvezdafk.com/src/hvala-nenade-1921-c5-video.htm

Многи смо га критиковали, посебно у почетку због "свега и свачега", али ове бројке говоре много !!

Све најбоље у наставку каријере!!!