Delije
Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Glodarski blamovi - kroz istoriju... (/showthread.php?tid=122)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Forever Ultras - 09-29-2003

Sucidar, to ti je _bila_ Smile jedna od njihovih udarnih zastava i grupa na agentskoj tribini... Smile

Kapiras sada? Smile Novu premijeru, koliko sam ja saznao, Smile imace na sledecem derbiju... :o Big Grin

poz,
budimir

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - south fanatic - 09-30-2003

kapiram,kapiram...........

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - hejsel - 09-30-2003

Tuzno je sto na vasem forumu je najposeceniji topic posvecen Grobarima. Toliko o vasoj ljubavi prema pentagramu crvene boje i kompleksima!

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Godra - 10-01-2003

E Vili, znas ti to bolje da srocis, nemo' da se brukas bezveze.

Ovoliko postova je iz razloga sto se blamirate kad god stignete. Gde ti vidis ovde komplekse? Da li smo kompleksirani sto masu stvari koje mi uradimo vi prvo isprozivate i ispljujete, onda slicno pokusate, pa ispadne i blam i sranje. Pa naidje neka budaletina tipa alco SF pa nam uprlja ovako lep Forum. Vi ste brate prica za sebe, samo kad vidim kako se svadjate sa agentima, pa pooknem od smeha. Kod vas se vise ne zna da li vise mrzite nas ili agente, agenti vise ne znaju da li muriju da salju na nas ili vas. Borite se protiv agenture, a dozvolite da vam njih trojica! na ocigled svih uzmu 2000 karata! I niko ni da pisne, a tamo se zalecete na njih i vijate ih po JNA.

I sam znas da vise cenim tvoju grupu nego one debele, ali bato, tek kad se sredite onda mozemo da pricamo o nekom rivalitetu i o tome ko je bolji, organizovaniji i sl. Ono sto smo mi sad postali, vi cete godinama cekati, a kao dokaz, evo ti, na vrhuncu ste, Liga Sampiona, imate isti broj navijaca protiv Vose kao i mi protiv Obrenovca. A mi cemo imati isto onoliko navijaca protiv Odenzea kao i vi protiv Reala, +/- 5000. A da mi igramo LS, a vi Kup Uefa, pa ovaj topic bi bio jos poseceniji i sadrzajniji.

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - UltrasLondon - 10-06-2003

Na sajtu 1970 postoje dva izvestaja. jedan iz Njukastla a drugi iz Marselja koji nemaju ni priblizno dodirnih tacaka sa istinom. Covek sedne i sroci svoju fantaziju. Evo link lik sto pise je XXL
http://www.menjacnicaas.co.yu/phpBB2/viewtopic.php?t=918
Ali pazi kad je pogodio samo to da su ih sproveli sa aerodroma do stadiona, niti najsitniji incident nije postojao.

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Orthodox Serb - 10-06-2003

?????? ??? ?? ????????:

??? ?? ???? ?? ????? ??? ?? ????? ???? ?????? ?? ?????. ???? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ? ??????????? ??????????? ??? ?????? ?? ???? ?? ???? ???? ????? ???????? - ????? ?? ?????? Black@waajt Big Grin ???????. ??? ?? ?????? ? ??????, ??????? ?? ?????? ? ???????. ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ?? ??????. ????, ???? ?????? ??????? ??????? ??? ???? ?? ???????? ????????. ??? ?? ???? ???? ? ???????? ????, ????? ?????? ??????? ?? ????????? ???????, ?? ????????. ???? ?? ?? ?????????, ??? ?? ?? ?????? ? ????????! ???? ?? ?? ??? ????, ??? ?? ?????? ? ???????? :jebanje Big Grin ???? ????????? ?? ????????? ? ????????? ??????.

????????: ?? ?????????? ???? ?????? ????????? ?? ?????????? ''?? ???? ?? ????'', ???????: ??????. ???? ???? ?????, ???? ???? ????? ?????? (?????? ????? ?? ??? ?????????), ? ???????? ? ?????? ?? ?????? ????. :lol:
http://www.menjacnicaas.co.yu/phpBB2/viewtopic.php?t=918

???? ?? ???? ?? ?? ??????????. ??? ??????? ?? ??????:

XXL: Toliko smo bili gladni i kada je osoblje stadiona pokusalo unese oko 300 sendvica u stadionski bife grobari ih napadaju i zaplenjuju ih a ti sendvici se dele grobarima na tribini a radnik se uvatio za glavu i poceo da place. :o

:rofl :rofl :rofl

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - UltrasLondon - 10-08-2003

Pored nepismenosti u pitanju je i cista laz. Nista se bre nije dogodilo.

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Radza - 11-05-2003

Partizan-Real - dogadjaji sa tribine ...

"...Nakon toga zauzimamo mesto i posle 5 minuta dolazi debil kod mog ortaka sa kartom u ruci i ka

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Modrichha - 11-29-2003

Jeste bilo blamova ali kodnas u MD je vec 2:0 za Grobare prvi put pre pve- tri godine kada je posle izbora(na izborima besplatan prezvoz na tekme u BGD),tada su Grobari napravili plakate po gradu kako se na nekui tekmu Zvezde ide besplatno i ciganlija se fino skupila cega bus kad naidjose kola sa grobarima stadose i slikaju lrulju i onda su rekli da je sjeb i pobegli slika je posle dan-dva izasla u SPORTU.
A sad u cetvrtak su polepili po gadu plakate da se u 11.sati 27.11.2003 nadju svi u jednom kaficu a pisalo je POZIVAMO SVE HOMO,LEZBO I TRANSESTIT DA DODJI DA SE DRUZIMO.
Na kraju pise :

DODJITE DA SE VOLIMO!!!

Glodarski blamovi - kroz istoriju... - Godra - 02-04-2004

Dobro, nije neki blam, ali da se smrznes - jeste :finger

[Image: okk_10.jpg]