![]() |
???????? ??? 07/08 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195) |
Прелазни рок 07/08 - Гојко - 06-15-2007 Кога брига шта пише на у92 :finger Прелазни рок 07/08 - KizaLion - 06-15-2007 Милане90, у врху листе топика је написано обавештење да се на Кафеу неће преносити ништа са тог проклетог, усраног, секташког сајта. Прелазни рок 07/08 - Гојко - 06-15-2007 Лукаш прво појачање Уговор на три године ![]() Португалац Жоао Нуњо Силва Кардосо Лукаш прво је појачање Црвене звезде у овом прелазном року. Овај 27-годишњи везни играч је уговор са нашим клубом потписао на три године. Лукаш је дошао као слободан играч из португалске Боависте, а у каријери је наступао још и за Академику и Помбал. ![]() «Стигао сам у Београд са пуно оптимизма и са жељом да са Црвеном звездом заиграм у Лиги шампиона. Знам да је Црвена звезда велики клуб и за мене је то нови изазов. Данас сам обавио лекарске прегледе и тестове па се надам да ћу имати времена да боље упознам град» , рекао је Лукаш који ће у Црвеној звезди носити дрес са бројем 12. На питање на којој позицији тачно игра, наш нови фудбалер каже: «Ја сам везни играч и одговара ми било која позиција на средини терена. Најважније ми је да играм, а која ће ми улога бити намењена је манње важно». ![]() Председник Драган Стојковић је врло задовољан обављеним послом. «Лукаш је универзалан играч који може да игра на неколико позиција. Помно смо пратили његове игре последњих месеци и веома смо задовољни што је договор о сарадњи постигнут. Оно што смо најавили – то смо и испунили», рекао је први човек нашег клуба. О новајлији се врло позитивно изразио и спортски менаџер Црвене звезде, Стеван Стојановић. «Лукаш је играч који је доказан и који ће помоћи Црвеној звезди у новој сезони. Овим смо отворили прелазни рок, а видећемо како ће течи даље и како ће се завршити». ![]() Прелазни рок 07/08 - milan90 - 06-15-2007 Па преко спортских вести не могу да преносе никакве пропаганде или шта већ, убудуће нећу постављати постове у вези са њима. Можете и да обришете мој предходни пост. ;pljuga Прелазни рок 07/08 - HITMAN 47 - 06-15-2007 Quote:Па преко спортских вести не могу да преносе никакве пропаганде или шта већ, Не буди баш тако сигуран у то ! Колико пута су показали супротно ! Прелазни рок 07/08 - Maximiliano - 06-15-2007 Црвена звезда ангажоваће нападача репрезентације Еквадора Кристијана Бенитеза, потврдио је његов менаџер Мирослав Несторовић. Он каже да се Бенитез показао као далеко боље решење од Франклина Саласа, који је првобитно повезиван с доласком на Маракану. Поред овога, српски фудбалски агент гарантује да ће Сегундо Кастиљо сигурно остати на Маракани још годину дана. Ха-ха-ха, :rofl Бока, јел су ови наши из управе прочитали пост, где смо писали о овом фудбалеру да је мнооого паметније да њега купују него Саласа или.... Прелазни рок 07/08 - Бока - 06-15-2007 Пре ће бити да је патка новинара Курира који је читао овај форум, па је измислио цео чланак, да попуни колоне и заради дневницу ![]() Прелазни рок 07/08 - Maximiliano - 06-15-2007 Незнам, али видим да и сутрашњи број политике, исто пишу о овоме....Дај Боже да није патка! Бенитез замена за Ђокића Еквадорац Бенитез могао би да буде замена за, прошле сезоне најбољег стрелца Црвене звезде, Душана Ђокића, који ће каријеру наставити у белгијском Брижу. С обзиром да је мала вероватноћа да на „Маракану” стигне Бенитезов познатији, али и много скупљи, земљак Франклин Салас, челници Звезде ће покушати да на приступачнији начин попуне упражњено место у нападу. Кристијан Рохелио Бенитез Бетанкур је рођен 1. маја 1986. године у месту Есмералда, одакле је и Звездин првотимац Кастиљо. Бенитез је члан клуба Ел Насионал из главног града Еквадора Кита, иначе прошлогодишњег државног првака. – Бенитез је такође квалитетан играч и тренутно постоји већа могућност да ангажујемо њега него Саласа – казао је Стојковић. Прелазни рок 07/08 - Eribo - 06-15-2007 И Лукас фура неке "леве" фризуре, као онај бугарин с две леве ноге !!!!! Само се надам да им је то једина сличност !!! Прелазни рок 07/08 - SerbianEagle - 06-16-2007 Quote:И Лукас фура неке "леве" фризуре, као онај бугарин с две леве ноге !!!!! Надајмо се да овај бар има две десне а да није љевак |