Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UK_Nikola - 09-18-2006

Quote:Piksi SEBE treba da kazni zbog busanja u prsa dok je vodio "predizbornu kampanju" i naglabao o evropskoj Zvezdi. Te nema rasprodaje, te dovodjenje jakih sponzora, te ovo, te ono... A, ono sto je uradio je gore od Dzaje: rasprodao kostur jednog tima sa velikim potencijalom, koji bi uz 2-3 KVALITETNA pojacanja bio spreman za LS, a doveo je 10 Tojota... Da ne pricam sto je oterao najjacu firmu u Srbiji, Deltu. Jad i beda... koliko god je Dzaja bio ocajan, s njim smo bar imali "mlad i talentovan tim" sa nekim potencijalom... a sada brdo polovnjaka i balvana... uzas. Valjda ce ih Bajevic trgnuti na vreme!

да са спалевиђем, ораховцем, леринцем, илиђем итд. претерао си га мало брате.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maximiliano - 09-18-2006

NightMare, potpuno se slazem sa tvojim komentarom! Ja licno mislim da u ovom trenutku, nama fali tri igraca. Levi bek ( ali stvarno da bude bek ),i da Basta pod hitno igra desnog beka jedan plej mejker, i naravno napadac. Imamo ih trojicu, ali ruku na srce u ovom trenutku, mi rasnog strelca nemamo. Tek sad vidim sta je Ziga bio za ovu ekipu...... sto rece u jednom interviju prosle godine Reber: "Razlika izmedju Partizana i Zvezde, je u tome sto oni imaju Zigica kad im ne ide, a mi takvog igraca nemamo".... :nene Sad

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Бока - 09-18-2006

А Ребер је велики стручњак па га цитираш???

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Васил - 09-18-2006

Quote:... Da ne pricam sto je oterao najjacu firmu u Srbiji, Deltu.

Делта је избачена са добрим разлогом.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nikola82 - 09-18-2006

Slusajuci Bajevicevu izjavu na Sos-u doslo mi je da zaplacem(bilo je kao u emisiji sve za ljubav) :lol: Bajevic je u svojoj izjavi svu krivicu preuzeo na sebe i mislim da je castan covek, takodje osvrnuo se na novinarska sranja i maltene zamolio ih da vise ne sire traceve o Zvezdi i njemu....Mislim da ipak on snosi najmanju krivicu za sve ovo sto se desava jer po ko zna koji put kazem da je nemoguce uraditi nesto vise sa ekipom koja u sustini nema nekog kvaliteta a plus nema ni 2 treninga zajedno ....

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - srbski mozart - 09-18-2006

Mislim da Bajevic nije castan covjek, da bi bio trener nekog tamo kluba iz vukojebine u Kini ili Koreji... Slazem se da on mozda snosi najmanju krivicu, ali ipak je on trener i odgovoran za igru tima. Necu i nemam pravo da odavde pametujem i mudrujem, kako se igralo ili kako se trebalo igrati u Liberecu i u nedelju, samim tim sto nisam bio u mogucnosti da vidim sliku sa tih meceva. Ali ja cak imam razumijevanje i za Piksija i za igru tima, za Bajevica pogotovu. Ipak ne mozes od novosatavljenog tima bez priprema na brzinu sastaviti jak kolektiv. Mislim da treba malo vise vremena proci da bi se sve uigralo i uskladilo. Ja ocekujem, tek kad na zimu ekipa bude ponovo pojacana i kad zajedno odrade pripreme, da u proljece zaigraju onako kako ocekujemo. Do tada treba odrzati korak u ovoj jadnoj ligi, sto ce nam uprkos svemu uspjeti i moliti se Bogu da nam pokloni tri komada protiv Slovana. Ali ako nam ovo ispadanje od Libereca donese, sa uigranim i kvalitetnim timom, Ligu Sampiona sledece sezone, onda mislim mozemo preboliti eventualni neuspjeh od Ceha. Ja bi zaigrao na kartu strpljena...
Jedino sto mi smeta je zalaganje igraca i odnos prema obavezama i dresu koji nosi...Za tako nesto nema mjesta razumijevanju i strpljenju!!!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - ciganshtura - 09-18-2006

Poslusa me Pikse, kaznio je balvane.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 09-18-2006

Људи чим је наишла нека криза одамх смо почели да прозивамо све и свашта, ајде да мало сачекамо(макар дербија или до реванша са Чесима), мислим да ће све доћи на своје.
Прави неуспех ће бити НЕДАЈ БОЖЕ пуцање у дербију(након 100 година) или испадање од Либереца, то се не може толерисати.
Сачекајмо још мало...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - delija91 - 09-18-2006

Ja se u potpunosti slazem sa Mozartom, sacekajmo proljece eventualno kvalifikacije za Ligu Sampiona, ako tu z...bu stvar onda ih treba otjerat i srat im, ali makar do zime treba ih pustiti malo da se uigraju, nisu to igraci koji mogu da se uigraju za 10 dana zajedno...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - drenke - 09-18-2006

Jeste da Bajevic nije toliko kriv. Nemoze ni on od govana da napravi pitu.

Nije problem kod nas sto igraci nisu uigrani nego sto igraju ko picke najvece igraju bez srca i ne trude se uopste. Misle sd su dosli u zvezdu i zavrsli su posao. Njima treba da bude cast sto igraju u zvezdi i treba uvek da se dokazuju zbog postovanja prema grbu koji nose.

Oni ce proci ali zvezda uvek ostaje.