Delije
Svetsko Prvenstvo - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Svetsko Prvenstvo (/showthread.php?tid=992)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Svetsko Prvenstvo - RayBan - 06-11-2006

Ehhh kad ce ovo sranje da se zavrsi pa da gledam moju Zvezdu... :ruke

Svetsko Prvenstvo - drenke - 06-11-2006

Kezman nije nista pokazao. Decko se raspada na terenu. Mislim nije ni cudo kada se zna odakle je poteka.

Svetsko Prvenstvo - slawisha - 06-11-2006

E da li jos neko osim mene i mog caleta misli da je Kezman rahitican momak? Covece, on ne zna ni da trci sa loptom, jer se spotakne o nju i padne! Da ne pricam da sa njom ne zna nista da uradi, a da mu potezi izgledaju kao u devojcice, a tako i trci, noge zabacuje u stranu, bas kao cure!
Koroman, Zigic i Ljuboja od pocetka pa mozda nesto i napravimo, ako vec nije kasno! E moj Petko jebem te u usta skrbava! Big Grin

Svetsko Prvenstvo - archer - 06-11-2006

Quote:Ehhh kad ce ovo sranje da se zavrsi pa da gledam moju Zvezdu... :ruke

To sam i ja pomislio.

Definitivno najlosiji potez Petka je igranje Nenada Djordjevica, da li se jos neko slaze da je korektno odigrao Duljaj kao desni bek. Roben je krajem tekme presao na desnu stranu Holandskog napada. Deki i Djordjevic isto korektni. Ljuboja svakako bolji od Kezmana, Koroman solidan, Zigic dobar ali nikao da ga ovi sa boka pogode u glavu. Petko najavio novu formaciju i tim za Argentinu, da li mu to znaci ofanzivnije ili defanzivnije videcemo. Mislim da ce vratiti u prvu Koromana ,a tu je i Vidic koji je odsluzio kaznu.

Svetsko Prvenstvo - Milos_cz - 06-11-2006

Quote:Petko najavio novu formaciju i tim za Argentinu, da li mu to znaci ofanzivnije ili defanzivnije videcemo. Mislim da ce vratiti u prvu Koromana ,a tu je i Vidic koji je odsluzio kaznu.
:rofl Pa jedino bi bilo defanzivnije ako ubaci i Olivera Kovacevica, pa da igramo sa dva golmana :finger .
Sve u svemu, treba nam 4 boda minimum da mozemo da kalkulisemo... A da bi to postigli moramo da odigramo 110% u dve utakmice za redom, bez Petkovih idiotskih igraca. Sve u svemu, tesko nama...

Svetsko Prvenstvo - Johnny Blaze - 06-11-2006

jel neko gledao slonove sinoc ?
Oni trce ko nenormalni, odvalice nas.
Danas su nasi pocrkali poslije 80 min, a protiv njih ce na poluvremenu, ako ne i prije.

Svetsko Prvenstvo - Majka Mara - 06-11-2006

Quote:Petkovic je debil... Zigic, Koroman i Ljuboja su trebali od pocetka da igraju, jebao ga savo majmun i onaj debil djordjevic.
Jebo ga onaj ko ga postavi na funkciju selektora.
A debili su svi koji se nerviraju.
Bolje da SCG nije ni ucestvovala na ovom SP.

Gde se igra sledece SP?

Svetsko Prvenstvo - 100%anti crnobeli - 06-11-2006

Quote:
Johnny Blaze Wrote:Petkovic je debil... Zigic, Koroman i Ljuboja su trebali od pocetka da igraju, jebao ga savo majmun i onaj debil djordjevic.
Jebo ga onaj ko ga postavi na funkciju selektora.
A debili su svi koji se nerviraju.
Bolje da SCG nije ni ucestvovala na ovom SP.

Gde se igra sledece SP?

1)наш садашњи председник
2)у Јужној Африци

Svetsko Prvenstvo - 100%anti crnobeli - 06-11-2006

Грешка,хтео сам под два да болдујем Где се игра следеће СП?,а одговор је као што сам навео Јужна Африка.
Је л може опција едит да се уведе макар,на Ненавијачким деловима форума?

Svetsko Prvenstvo - KizaLion - 06-11-2006

Danas je pre tekme u Leipzigu bila pozitivna atmosfera medju Srbljem, ono sto me raduje 95% zastave su Srbije bile, okacene oko celog stadiona, nema onih klosara koji nose YU zastave i tako to... U jednom momentu pevalo se Nanana, nanana napred SRRRRBIJA na opste poznatu melodiju. Holandjani nula od navijaca iako ih je bilo pun kurac. Bilo je i Delija koji su redovni na Severu ali samo mali broj.