Delije
Liga Shampiona - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Liga Shampiona (/showthread.php?tid=891)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Liga Shampiona - Milos_cz - 04-26-2006

Quote:
Maj 25 Wrote:Kakvo je djubre onaj Valentin Ivanov. Secam se i nas je jebao protiv PSV-a u Holandiji, pa onda repku protiv Belgije na Mari.

Nista ne gotivim Arsenal, ali Bog sve gleda...
Добро памћење имаш мај 25,свака част.Изгледа да си злопамтило као и ја Big Grin .То ђубре смрдљиво семе му се затрло дабогда,прво је свирао непостојећи пенал,над оном ругобом Парком који сад игра са Видићем.Јесте било контакта између њега и Дудића,али изгледа да те балетанске контакте само ом свира.А онда је Бишевцу дао црвени картон због прекршаја,шатро задњи играч одбране иако је то био Миладиновић.
Е сад не кажем ја да бисмо ми прошли ПСВ,али кад те неко тако сасече у старту,онда не можеш чак ни да се надаш.
Izvinjavam se na ponovnom postu, ali zar nije i taj odvratni Markus Merk nekad zeznuo Zvezdu ili reprezentaciju, isuvise mi je poznat...

Liga Shampiona - Johnny Blaze - 04-26-2006

Nemam ja sta da se zahvaljujem, jebe mi se za Barcelonu, ja navijam za Zvezdu.
Samo mi je drago kad smrdljivi Milan ispadne zbog mase pacenika kod nas koji svrsavaju na njih :nene
U svakom slucaju ljepsi ce se fudbal igrati u finalu nego da su mrtvi zabari prosli.

Liga Shampiona - Milos_cz - 04-26-2006

Quote:Nemam ja sta da se zahvaljujem, jebe mi se za Barcelonu, ja navijam za Zvezdu.
Samo mi je drago kad smrdljivi Milan ispadne zbog mase pacenika kod nas koji svrsavaju na njih :nene
U svakom slucaju ljepsi ce se fudbal igrati u finalu nego da su mrtvi zabari prosli.
Ne bih da te razocaram, ali mislim da je mnogo vise istih pacenika koji se pale na Barselonu. A to sto ti i ja navijamo za Zvezdu, ne znaci da ne moze da nam bude krivo kada regularan gol biva ponisten...

Liga Shampiona - COFI - 04-26-2006

Ja ne znam za vas ali meni je pun qrac ovog cmarolisca od gistro komentatora koji svaku tekmu svrsava na "BARSU" i ZUBU i prica epove o Barsi, kako "Barsa tuce MIlan",Kako je taj i taj(zuba,mesi itd.) fantastican igrac naglasavajuci to svaki 30 sekundi,ko na onim kvizovima kada voditelj miljiardu puta kaze br. telefona tog kviza ako znate.Stvarno covek zna da se izgubi pocne da vristi ,kikuce i k.nja(pa cak i navija :o ) cim neki igrac "BARSE" uzme loptu.
Stvarno smucio mi utakmicu(a nije prvi put ).
Postujem ja i barselonu i zubu(extra igrac stvarno),ali nije uredu da tako providno velica jedne a druge oznacava kao "bad boys".
(da ne pricam sta je pricao na tekmi Chelsi-Barselona)!!!
Toliko o OBJEKTIVNOSTI :bes .

Liga Shampiona - Johnny Blaze - 04-26-2006

mozda u Danskoj.
I normalno je da se ljudima svidja Barcelona u zadnjih par godina kad igraju najljepsi fudbal u evropi i imaju najboljeg igraca, al loziti se na milan vec 15 godina (od vremena Savicevica) koji igra ko kurac je po meni bolesno

Liga Shampiona - bojan - 04-26-2006

Na kraju krajeva-pobedio je fudbal :rofl

Liga Shampiona - COFI - 04-26-2006

A ko je sporio to sta se ljudima svijda!?To je normalno da se navija(narucito sad) za Barsu i ja nisam rekao nista protiv toga,nego jednostavno ti ako si profesionalac i prenosis vaznu utakmicu kao sto je polu-finale LS ,tvoj GLAVNI zadatak kao komentator je da budes OBJEKTIVAN!!!

Liga Shampiona - archer - 04-26-2006

Milan ga je ispusio jer nije Djilardino dao gol u Milanu na 0-0, mada je sudija zestoko sjebao Milan kada je Sevcenko dao gol, po meni je to bio cist gol. Ali mi je drago za Milan koji ce na kraju sezone morati da kupi bar 5 novih fudbalera jer je Eto'o danas pravo decu odbrani Milana.

Liga Shampiona - Maj 25 - 04-26-2006

Ma ko jebe komentatore KAD JE POBEDIO FUDBAL Big Grin

Bar cemo gledati otvoreno finale LS, nadam se da se Venger nece usrati i povuci.

A da gledam ovaj mrtvi Milan u finualu sa igrachima poput Gatuza, Stama, Kostakurte i Kaladzea to bi bilo stvarno greota. Taj Milan je ANTI-PROPAGANDA fudbala.

Liga Shampiona - bl_regency - 04-26-2006

Quote:Ma ko jebe komentatore KAD JE POBEDIO FUDBAL Big Grin

Bar cemo gledati otvoreno finale LS, nadam se da se Venger nece usrati i povuci.

A da gledam ovaj mrtvi Milan u finualu sa igrachima poput Gatuza, Stama, Kostakurte i Kaladzea to bi bilo stvarno greota. Taj Milan je ANTI-PROPAGANDA fudbala.

Kao i svi ostali jebeni zabari. Pa ja ne mogu da vjerujem da bi nekome bilo draze da prodje milan a ne barsa.