![]() |
FKCZ WEB - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: FKCZ WEB (/showthread.php?tid=794) |
FKCZ WEB - UrbanBaby - 12-07-2005 ![]() Ко је ово дизајнирао? :zbunjen FKCZ WEB - 100%anti crnobeli - 12-07-2005 Вероватно Снежана Стојковић Пиксета,она има искуства са Јапанцима. :rofl FKCZ WEB - Васил - 12-07-2005 Да није Влада ![]() FKCZ WEB - Igor_RS - 12-07-2005 Prvo, SVAKA CAST NA TRUDU ulozenom za izradu sajta. A sad par sugestija: smanji zaglavlje i neka bude "crvenije" boje, tabela nase lige i lige UEFA izgleda nekako osiromaseno, obavezno da se postavi satnica odigravanja tekmi, uz izvestaj sa tekme da budu slike i video zapisi i ako ikako moze da bude "live" pracenje tekmi na sajtu nesto kao na Eurosport-ovom sajtu. Samo tako nastavite!!! Samo ti... FKCZ WEB - Васил - 12-07-2005 Прво хвала. Даље, заглавље остаје тачно тако како изгледа. И боја и величина. Ниси први који је то рекао, али што се тиче тог дизајна до њега смо дошли заједнички на делије.нету. А боја је промењена јер на оном старом сајту је од те црвене знала и да заболи глава (ако се сећаш на шта је то личило). Табеле нису завршене и подложне су модификацији. Вероватно ће бити неких измена. Сатница је још увек проблематична. Више се и не сећам колико смо пута причали о томе. Трудимо се да испунимо све жеље, али неке ствари (нпр сатница) није до нас. Слике већ дуже време иду уз извештаје са утакмица. Видео записа ће бити. Имаш моју реч! На два-три извештаја смо чисто пробе ради залепили по неколико видоја, не знам како то ниси видео. Е ово са еуроспортом ми није баш најјасније. На шта си конкретно мислио? FKCZ WEB - jovicn - 12-07-2005 Evo necu da vas hvalim od toga nista nemate jer i sami znate koliko dobro obavljate sve vezano za sajt :ruke .A par sugestija nisu na odmet. Vidim da ste stavljali neke klipove i bili su dosta dobri ali falio je zvuk.Druga stvar,mogli bi da okacite neke klipove koji ce uvek stajati na sajtu,tipa penal Darka Panceva,makazice Krupnikovica,gol Bayernu(da li je to moguce...),neki nezaboravni ambijenti u reziji Delija... Mogla bi i da se uradi galerija sa slikama svih igraca,stadiona,nekih slavlja,wallpapers. I naravno posle svake utakmice da imaju golovi za download. To je za sada sve a kad se budem setio jos neceg napisacu. POZDRAV FKCZ WEB - Васил - 12-08-2005 Quote:Vidim da ste stavljali neke klipove i bili su dosta dobri ali falio je zvuk.Druga stvar,mogli bi da okacite neke klipove koji ce uvek stajati na sajtu,tipa penal Darka Panceva,makazice Krupnikovica,gol Bayernu(da li je to moguce...),neki nezaboravni ambijenti u reziji Delija... Звук је био уклоњен да би се смањила величина фајла. Када то будемо увели као стандардну опцију вероватно ће бити неки избор везан за величину клипа па шта ко жели нека скида. Доста клипова са старим головима је већ спремно (моја маленкост их је радила ;pljuga ). Наравно да ћемо и то ставити. За амбијенте не знам. И волпејпре ![]() То са головима после текме је само једна од ствари које ће се увести са почетком чланства Кад се сетиш још нечега слободно питај ![]() FKCZ WEB - kiki - 12-09-2005 Quote:i ako ikako moze da bude "live" pracenje tekmi na sajtu nesto kao na Eurosport-ovom sajtu.Koliko ja znam, na sajtu Eurosport-a utakmicu prenose tekstualno, dok na nasem imas audio prenos. Mislim da je to ipak za nijansu bolje ![]() FKCZ WEB - Gavri - 12-10-2005 Kada ce da pustitte u rad sajt virualnog shopa. FKCZ WEB - Васил - 12-11-2005 Red Star Shop је фирма за себе. Са нама има везе само толико што је линкован са нашег сајта... И ја бих волео да знам када ће почети са радом јер ми страшно иде на живце оно "још 3 дана"... |