![]() |
Novi dresovi - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Novi dresovi (/showthread.php?tid=791) |
Novi dresovi - slawisha - 05-16-2006 Quote:[quote="pop_Milutin"]:bes :bes :bes Nemojte vise, skocicu pod voz! A zasto li sam ja mislio da smo mi veliki i ozbiljan klub! Bas bih voleo da znam za koje pare je otkupila prava, i do kada traje taj ugovor! Ejjj, pa umesto da klub zivi i od prodaje svojih artikala milionskoj armiji navijaca, oni prodaju prava nekim zenama! :o :bes :bes Novi dresovi - kiki - 05-16-2006 Sta ti je sad ta zena kriva? Oni su njoj prodali, nije otela. I koliko znam, isplatila je sve po ugovoru. Nema mnogo onih koji se time mogu podiciti. Mislim da ugovor istice na kraju ove godine, ali me nemojte drzati za rec. Novi dresovi - Бока - 05-16-2006 Jednobojni crveni dresovi nisu novost. Zvezda je takve sl. dresove nosila u generaciji Pizon, Dule Savic. Elem kada vec pominjete posetu, ne mogu a da ne primetim da sirom interneta brojni navijaci, ili bolje reci simpatizeri ostavljaju svoje komentare i to naravno u negativnom kontekstu na sva nedavana i trenutna zbivanja u klubu. Vecini nije jasno, a i ovde ima takvih slucjeva, da NEMAMO PARA i da MNOGO DUGUJEMO! E sada neka sa svako od nas zapita koliko je ko, pojedinacno ostavio para na Blagajni Zvezdinog stadiona ove sezone, a koliko npr. u kladionicama! Ne govorim o propusnicama koje se kupuju u Reviji.... :zbunjen Ovi najglasniji su najcesnje po pravili i najmanje ostavili para na Marakani. Svi kukaju otisao ovaj - otisao onaj, a tokom sezone su dosli 2-3. puta da ih gledaju. Pa za koga da igraju ti momci? Za nas 3.000-4.000 redovnih na Marakani i za ostale koji ce gledati neku jadnu reportazu na TV-u? Ja sam se nagledao i Lukovica i Zigica i Djokaja i Pantelica i nije mi zao sto su otisli ili idu. Posebno ne Lukovica koji je 2 sezone bio rupa, da cemo ga prodati za 3.000.000 nisam mogao ni u najludjem snu da zamislim. Tuga je Stojkovic, ali ljudi 2.500.000 nije malo para. Pa mi smo Disljenkovica prodali za 300.000, a mala je razlika u kvalitetu, mozda je cak i nema. Mislim da Delije u saradnji sa klubom moraju da pokrenu kampanju da objasne ljudima sirom zemlje da ako zele Ligu sampiona, dobre igrace, trenere, bolje uslove na stadionu onda moraju da dolaze u vecem broju na utakmice i da uredno placaju svoje karte, a ne da ih nabavljaju ispred sluzbenog ulaza na Mari. Od kukanja nema pomoci. Neko spominje skupljanje para, nema potrebe za tim. Dolazite na utakmice bez obzira na protivnike i kupujte karte na taj nacin cete pomoci klubu? Oni ne traze ni manje ni vise. Sada je svim krivo sto odlaze igraci, a za iste te igrace smo dali 200 dinara za celu sezone. OPAMETITE SE LJUDI I POCNITE DA DOLAZITE NA UTAKMICE. JEBALE VAS STRANE LIGE, PRENOSI I KLADIONICE! :bes SVI NA MARAKANU! Novi dresovi - kiki - 05-16-2006 Postoji jos nesto sto klub moze da uradi kada je poseta u pitanju (da zanemarim sada sto ignorisu predloge 2 godine) - termini odigravanja utakmica. Ja sam odredjenim ljudima dala predloge, ali je pitanje koliko ce oni moci da uticu na sve to. Videcemo sta ce se desavati sledece sezone kada je to u pitanju, kao i cena karata i godisnje propusnice (ne ove iz Revije). Novi dresovi - pop_Milutin - 05-18-2006 @Бока Imas pravo sta se toga tice, da ljudi vise dolaze bilo bi i vise para u klubu, a ne samo sede i seru o Zvezdi kad joj ne ide. @Kiki Nisam bas upoznat sa situacijom (imas pravo), ali se nazivciram kad vidim da je u tom klubu sve konfuzno. Koji tako veliki klub prodaje prava na svoje ime i grb :zbunjen ,pa to je velikim klubovima najveca vrednost. Ne znam cija je to krivica, nije ni bitno. Sramota da se ne radi nista na povratku publike a stadion, znam da su bile u planu nekakve kartice i godisnje ulaznice, pa TV...ali ovu upravu vise brine kako da sebe potkoze, bar mi se tako cini, a za Zvezdu ih zabole. Novi dresovi - kiki - 05-19-2006 Najki ostaje bez obzira na desavanja u klubu i povlacenja Delte. Novi dresovi - bojan - 05-19-2006 Jel se seća neko dresova iz Pižonove generacije koji su bili slični "Hummel"-ovim,dakle sa dve debele crvene crte,ali i sa po dve tanke na krajevima debelih,mislim da su bili beli rukavi i leđa identična prednjoj strani,sa koncentričnim brojevima(recimo-sedmica upisana u sedmicu-upsana u sedmicu...).Meni su recimo ti dresovi ostali u sećanju-jel neko zna čije su bili marke? Mislim da je šorc bio skroz beo...i bele štucne sa crvenim "kragnama". Novi dresovi - B_Robson - 05-20-2006 ![]() Legendarni dresovi Iz sedamdesetih Admiral. Mnogo su mocni, u to vreme pola engleske lige je nosilo taj dres naravno u razlicitim bojama zavisno od kluba. Novi dresovi - bojan - 05-20-2006 Jesu to ti kojih se ja sećam? Nema slike, samo x. Novi dresovi - bojan - 05-20-2006 Da,da prijatelju,TO JE TAJ DRES!!! :ruke Morao sam da podesim firewall da bi skinuo sliku namigivanje |