Delije
UEFA Kup - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: UEFA Kup (/showthread.php?tid=783)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

UEFA Kup - slawisha - 11-04-2005

Ono sto je najgore jeste situacija u nasoj grupi,jer nema nijednog jebenog remije,sve pobede nasih konkurenata! Strazbur vec ima 6 bodova,Bazel ima 3 + docekuje Tromzo,Roma ima 3 a docekuje Bazel i Strazbur!
To sve znaci da ce nam za prolaz biti neophodno minimum 6 bodova,ako ne i vise!
E,iz toga sledi da mi MORAMO dobiti Tromzo u sledecem kolu,pa posle videti sta se moze u sledeca 2! Ako nedaj Boze uzmemo bod ili izgubimo u Tromzu sanse bi bile u domenu naucne fantastike!

I zato sam pre ove tekme sa Bazelom govorio da je i bod puna kapa,jer bi bila potpuno drugacija situacija da je ostalo 1-1!

UEFA Kup - Majka Mara - 11-04-2005

Meni ne bi bilo sve jedno da posle onako paklenog treninga igram u sablasno praznoj Mari. Ipak, realno Zvezda je igrala protiv idiota koji blage veze nemaju.
[Image: 1761880649436a5817473fc841515098.jpg]

Trenutno stanje na tabeli :

Strazbur 2 2 0 0 4:0 6
Roma 1 1 0 0 2:1 3
Bazel 2 1 0 1 2:3 3
C.Z. 1 0 0 1 1:2 0
Tromzo 2 0 0 2 1:4 0

UEFA Kup - kiki - 11-04-2005

Jedino dobro je cinjenica da sa 6 bodova i dalje mozemo da budemo ispred Bazela (pod uslovom da izgube od Rome i pobede Tromso, ili obrnuto Smile ). Naime, ukoliko su timovi bodovno izjednačeni, rangiraju se prema sledecim kriterijumima:

1. ukupna gol razlika
2. veći broj ukupno datih golova
3. veći broj datih golova u gostima
4. veći koeficijent

http://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf
pa idite na "competition system" (strana 8).
Dakle, nema one fore: bolji u medjusobnim susretima, kako je neko napisao. Naravno, isto vazi i za Strazbur ukoliko izgube od Rome (sto bi bilo jako dobro) i onda igramo odlucujucu sa njima. Preduslov za sve je pobeda u Norveskoj, jer ne verujem da bismo uspeli da se vratimo u zivot ukoliko i gore puknemo (mada je teoretski moguce).

UEFA Kup - boldrik - 11-04-2005

Najgore sto je moglo da se desi... Ni rezultati u grupi nam ne idu na ruku..
Poveli smo, a izgubili; ispromasivali bezbroj sansi, primili smo gol skoro u poslednjem minutu da posle ne mozes da se vratis; i sto je najgore: sad smo vratili Bazel u zivot...
Da smo ih dobili isli bi dalje 100%; sa neresenim imali bismo otprilike 70%; a sad mozda samo 30%...Al’ nada umire poslednja...
Mislim da je bila dobra utakmica, otvorena i neizvesna... Morali smo da damo gol vise, a ne da kukamo na suplju odbranu...
I nije mi nesto jasno: zasto nismo pokusali da sacuvamo onih 1-1 na kraju; nama je mnogo vise odgovarao remi nego Bazelu; umesto da oni napadnu nas igru smo vodili mi, izmene su bile pogresne...
Poenta ove utakmice, s obzirom na okolnosti a jos vise na italijana trenera je trebala da bude: “Kanis li pobediti, ne smes izgubiti”...
Sad nam preostaje jako tezak posao...

Bosko Jankovic je dobro odigrao, ne treba ga pljuvati, jedna od boljih partija u poslednje vreme na medjunarodnim utakmicama, namestio nekoliko sansi, dobra uklizavanja, drzak i igracki bezobrazan...
Lose odigrali: Milan (Moja ekipa je izgubila, al’ sam ja dao gol) Purovic, i Marko (Mivela - Uh, al prija) Perovic

UEFA Kup - ZeNgA - 11-04-2005

Quote:citajte ovu izjavu:

Kovačević: Poraz nije slučajan

- Odavno nisam bio tužniji. Znamo da ovo nije slučajno jer smo previše olako ušli u meč, a to u Evropi ne sme da se radi.

Pa majmune glupi zar to nisi ukapirao pre tekme????

Kovacevicu---kao sto sam rekao par puta na ovom forumu--nikad neces biti fudbaler ves samo covek koji mnnooooogo trci.ali to je i suvise malo ako hoces da igras u Zvezdi.
Pa o cemu ti pricas Kovacevic je bio ubjedljivo najbolji igrac Zvezde na sinocnem mecu.Bolje se pozanavi malo Mladenovicem,Purovicem...

UEFA Kup - banconi - 11-04-2005

Ne mogu da verujem da smo izgubili!! Poludeo sam sinoć i još ne mogu da se smirim! Ne mogu da shvatim koliki su baksuzi i diletanti Zvezdini igrači. Ovo je utakmica koja je glatko trebalo da se dobije, Bazel nije nikakav bauk, bili smo bolji, imali znatno jače prilike i ponovo nas je srpski sindrom pobedio. Sad(

Nisam odavno video da Zvezda ovako dobro igra na sredini, za razliku od derbija, ova igra je bila pesma. Sve prilike koje smo imali su izašle iz dobrih akcija, dok su Bazelove bile malo stihijske i posle naših grešaka. Penal je užas, smrt Puroviću!! Smile Kakav kromanjonac! Sad Biševac već standardno rupa u odbrani. Perović je sada posle derbija velika Zvezda, i naravno zašto bi on dodavao loptu kad je sam pred golom. Pa, onda daj gol manekenu glupi!! Mladenovića isto ne mogu da shvatim, ono kad je bio sam pred golom bi i moja baba dala.

Sad treba da se vadimo protiv Rome, kakva glupost. Tromso ćemo verovatno da pobedimo, ali to najverovatnije znači da 6 bodova ne garantuje prolaz, tada će da odlučuje gol razlika. Mislio sam da ćemo uzeti uz malo sreće možda i svih 12 bodova, ali ta maštarija je trebalo da krene pobedom protiv Bazela. Sad( I dalje ne mogu da shvatim da smo izgubili.

Sad

B.

UEFA Kup - cazzo_FCRS_forever - 11-04-2005

Quote:
cazzo_FCRS_forever Wrote:citajte ovu izjavu:

Kovačević: Poraz nije slučajan

- Odavno nisam bio tužniji. Znamo da ovo nije slučajno jer smo previše olako ušli u meč, a to u Evropi ne sme da se radi.

Pa majmune glupi zar to nisi ukapirao pre tekme????

Kovacevicu---kao sto sam rekao par puta na ovom forumu--nikad neces biti fudbaler ves samo covek koji mnnooooogo trci.ali to je i suvise malo ako hoces da igras u Zvezdi.
Pa o cemu ti pricas Kovacevic je bio ubjedljivo najbolji igrac Zvezde na sinocnem mecu.Bolje se pozanavi malo Mladenovicem,Purovicem...

Zasto da se bavim Mladenovicem i purovicem???

pa nisu oni ovo izjavljivali vec Kovacevic .

UEFA Kup - Maj 25 - 11-04-2005

Quote:
Maj 25 Wrote:Purovic treba da se vrati negde na selo gde ce ga ljudi razumeti shta pricha, pa ce mozda i pocheti da igra fudbal.
Jankovicu treba drugo srce poshto ovo jedno ochigledno nema.
Mladenovicu treba mozak a Bishevcu i Perovicu neko chudo.

Brate ako neko ima srce onda je to Jankovic, ne znam sto tako debilno razmisljate.

Kao jedan moj ortak: "nervira me ovaj Jankovic". Ja ga pitam sto? "Zato sto je maneken i sto se duva, glumi neku facu."

Boli me tuki za takve stvari dao je 7 golova i bio asistent kod 4-5. Pa neke se pravi nekom facom.

Sta jos on treba da uradi da bi zadovoljio likove poput tebe.

Jankovic Basta Kovacevic su pravi biseri naseg fudbala i oni bi trebali da budu osnova tima FK.

Ko ce da igra umesto Jankovica? Mudrinic? Krivokapic?

Ma smesno!

Kako mozesh da kazesg da te boli kurac za to kako se ponasha jedan Zvezdin igrach. I ne mislim na ponashanje van terena nego na ponashanje na terenu. Neko je na forumu pre pochetka sezone napisao "Ovo je odluchujuca godina za Jankovica. Ili postaje igrach ili postaje kurac". Mislim da je svojim zalaganjem na dobrom putu da postane kurac.
Nije teshko dati gol Banatskom Dvoru i Zeti ali treba pokazati srce i u velikim utakmicama a Jankovic se u dvomechu protiv Brage i protiv Bazela nije video niti se trudio da se vidi.

UEFA Kup - Mikelandjelo - 11-04-2005

Ma je li, a sad vam ne valja ni Purović, ni Mladenović, ni Kovačević ...
A to što su za tri meseca prvi u ligi i što su izbacili Zaprešić i Bragu, sad su svi zaboravili! Kad je Purović dao gol Portugalcima, svima valja ... Ajd ne serite... :bes
Ovo je sveukupno slaba partija Zvezde. Ne možete reći da nisu hteli, ali kad se puno promaši stigne kazna. Druga stvar, nijedna domaća ekipa nije u stanju da izdrži svih 90 minuta u istom ritmu, pa ni Zvezda. Treće, Zenga je baš promašio izmene. Onaj Krivokapić dosad baš nijednom nije odigrao kako treba a nosi 10. U kurzer! :bes
Moramo derati Tromzo, pa onda Romu. Konačno, Strazbur je prošao pa se neće forsirati u zadnjem kolu.
Daće Bog, biće dobro. Jest da su mi upropastili rođendan, ali sve će se vratiti... ;pljuga

UEFA Kup - meekats - 11-04-2005

Da, stvarno ne znam zasto Krivokapic nosi DESETKU!

I, gdje mu je bio MILOVANOVIC? Nije cak bio na klupi. Uradio bi bolji posao od Krivog 100%. Ne razumijem neke njegove izmjene...