Delije
A L K O H O L - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: A L K O H O L (/showthread.php?tid=68)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

A L K O H O L - paki035 - 04-14-2005

Quote: ???, ???? ????? ???? ?? ???????????.
??? ?? ?? ??? ??????????

[quote]

da jos uvek se proizvodi ! u bre nekad je chicha bio naj pivo ikad :flasa

A L K O H O L - Indjija - 04-14-2005

Pa Sterling je najbolja vodka,uz to i prva koju sam ja pio u zivotu.
Ima dobre Bavarije(tocene,crvene-veoma ukusne) kod Vuka.
Jel neko pio FLENSBURGER?

A L K O H O L - UrbanBaby - 04-17-2005

????035 ?? ?????? ? ??? ????? ????????? ???????? ?????? ?? ? ???????? ???? ?????? :lol:

?? ??? ??? ???? ? ??????? ?? ???????? ???? ???? (????????? ???????!). ?? ????????????? ???????? ???????? ??? ???, ???????? ? ??? ????? ???????? (??????).
????? ?? ?? ?? ?? ??? ??????... Big Grin

??????????? ??? ?? ??, ???? ???????? ????? Smile

A L K O H O L - Pijanac - 04-18-2005

?????? ?? ?????? ?????????? ??? ?????? ???????, ??? ?? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ?? ???. ?? ??????? ?????:

1. ?? ????????? ??? ??? 4 ?????? ????? ?? ???????? ?? 10 ???? (???? ????-???????, ???????? ??). ??????? ??? ??????? ??? ? ????, ??? ????? ????? ?? ???????? ??????. ???? ????? ?? ????? ???? ????, ??? ?? ?????? ? ??????????. ?? ??????? ????? ? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ?????, ? ?? ????? ?? ????? ??? ????.

2. ????? ????. ?????? ????? ?????. ???? ?? ?????????? ????? ???? ?? ???? ?? ????? ??? ?? ??????????. ?????? ?? ?????.

3. ??? ?????, ????? ??? ?? ?? ???????. ??? ??? ???? ?????? ???? ?????? ?? ??? ????? ????.

4. ???? ???? ?? ???? ????? ??? ?????? ???? ????? ???????, ? ? ??? ???? ????? ??????????.

5. ?????? ??? ???? ?? ?????? ??????? ???? ???? ????????? ?? ????????? ???????. ?? ?????? ???? ?????? (2004 ???.) ?? ????? ????????? ???? ?????????? ? ???? ?? ????? ??????? ???????????. ????? ???? ??? ??????? ?? ?????? ??????? ????, ???? ?? ???????? ????? ????? ????????? ?? ???????? ???? ?????? ?????.

6. ??? ??? ?????, ????? ?????? ?????, ??? ?? ?????? ???? ???????? ? ????.

7. ??????? ????????? ?? ????? ???????. ???????? ?? ???? ?? ???? ??????????.

8. ???? ????????? ?? ???? ???? ? ?????. ???? ??? 15 ?????? ? ???????? ?? ?? ???? ?????? ??? ?????? ??????.

?????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????? ??? ???? ?? ????????, ??? ?? ???? ??? ????? ????. ??? ?????? ??????? ????, ??? ??? ????? ??????? ? ???? ??????. ?????? ?????? ? ?????? ???? ??? ????. ????????? ???? ?? ??????? ?? ????? ???? ???????? ???? ??? ??? ????? ??????.

A L K O H O L - Indjija - 04-18-2005

Dobio sam letos 20-ak kom.iz Hamburga,mnogo dobro pivo,keramicki cep...

A L K O H O L - Radza - 04-19-2005

"?????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????? ??? ???? ?? ????????, ??? ?? ???? ??? ????? ????. ??? ?????? ??????? ????, ??? ??? ????? ??????? ? ???? ??????. ?????? ?????? ? ?????? ???? ??? ????. ????????? ???? ?? ??????? ?? ????? ???? ???????? ???? ??? ??? ????? ??????"

:lol: :o

A ja mislio da ja pijem.... bas ti dobro pristaje pseudonim namigivanje ;pivo

A L K O H O L - Indjija - 07-17-2005

A alkohol?
Kako stoje piva?Ja u poslednje vreme pijem Lav(tamanim) i Tuborg.

A L K O H O L - delija013 - 07-17-2005

nego jel i vas uvek ali bas uvek boli glava kad popijete malo vise heinekena!!! Mene uvek!! Jebem ga!

A L K O H O L - UrbanBaby - 07-17-2005

Quote:A alkohol?
Kako stoje piva?Ja u poslednje vreme pijem Lav(tamanim) i Tuborg.

????
??? ?? ?????, ????? ?? "???????"? Big Grin
???? ?? ???? ????, ??????? ???????? ???? ????????.
????? ??, ?????? ? ???????????. Smile
??????? ?? ?????? ???? ?????????? ???? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ??????? ????.

A L K O H O L - Northern - 07-17-2005

Quote:??????? ?? ?????? ???? ?????????? ???? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ??????? ????.

+ ??????? ????, ??? ??? Smile

Quote:nego jel i vas uvek ali bas uvek boli glava kad popijete malo vise heinekena!!! Mene uvek!! Jebem ga!

?? ?? ??? ????????? ?? ???? ?? ?? "?????" ?? ???????? ?? ?????????.?? ???????? ?? ??????? ? ??????????? ??? ??? ???????, ? ??? ??? ??? ?? ???????? ? ????? ????

;pivo